Esogü de yaptırdım olumsuz kalabalık tavsiye etmiyorumKızlar yok mu tüp bebek tedavisi olan eskisehirdeee
Ben farkli bi sehirde tup yaptirmistim.sehir dışında oldugum icin eskisehir acibademde kontrole gitmistim.nicel bey var su an.kendisi iyi bi dr evet ama acibadem devlet hastanesinden beter.saatlerce bekliyorsunuz randevulu olmaniza ragmen.sizi kimse onemsemiyor.kaldi ki ozel hastaneye gitmenin sebebi bunlari yasamamak..ben hsg cekimi yaptirmaya gittim tup negatif olunca.hemsireye antibiyotik alerjim var diyorum.dr bana 2 antibiyotik yaziyor.kasiklarimda agri var diyorum.baska zmn gel bi daha.o zmn konusalim diyor bunlari.kadin doguma gidiyosunuz o kdr para verip ama ayni bolum dr sinin ilgilenecegi baska saglik probleminizi soramiyorsunuz.yine hsg cekimi oncesi ameliyat oldum diyorum.anestezi dr geliyor ameliyat oldugumu bilmiyor,okumamis formu.gordugum en laçka kurum.kesinlikle uzak durun.ist ankara falan gidin.ben ikinci tup icin bursadan ist e gidicem bu ay.umarim yardimci olabilmisimdirKızlar yok mu tüp bebek tedavisi olan eskisehirdeee
Ddsen tek şikayetiniz kalabalık olması mi bende bu ay aşılama yaptircam esogude Basar tekin in özel muayenehanesine gidiyorum asistanlar ilgilenmesin direk hoca ilgilensin diye ama siz de böle yazınca kararsız kaldım nasıl işledi süreciniz hangi doktor yaptı takibinizi biraz Bilgi verirseniz cok mutlu olurum kimse yazmıyor aylardır hiç esoguye giden yok heralde
[/QUOT
takibimi yavuz bey yaptı tanıdıktı üstelik.ilgilenmiyolarlar benim progesteronum yüksekti.başarlada konuştuk yumurta toplamayı başar yaptı hatta ama iletişim sıfır.çok bişey bekleme yani bi tavsiye fln.şansın varsa olur.bana sonunda açıklama bile yapmadılar üstelik baya yakın oldugumuz halde.hemşireler zaten işimizi yapıp gidelim havasında bıkmışlar.neyse sen yinede yaptır moralini bozma bakarsın tutar.ama para verip tüp yapmanı önermem sen bilirsinDdsen tek şikayetiniz kalabalık olması mi bende bu ay aşılama yaptircam esogude Basar tekin in özel muayenehanesine gidiyorum asistanlar ilgilenmesin direk hoca ilgilensin diye ama siz de böle yazınca kararsız kaldım nasıl işledi süreciniz hangi doktor yaptı takibinizi biraz Bilgi verirseniz cok mutlu olurum kimse yazmıyor aylardır hiç esoguye giden yok heralde
merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba?Başar hıcamı yaptı anlatabilirmisiniz başvuru içinOsmangazi üniversitesinde bugün 3 kişi kan verdik ve üçümüzde pozitif sonuç aldık. İlgi alaka belki yok ama sonuç önemli benim için. Daha önce özele gittim ilgililerdi ama olmadı.
Önce genel muayene sonra tüp ameliyatı oldum Yavuz hoca yaptı. 2 ay sonra ilaçlara başladık. Yavuz hoca ve Başar hoca ikiside bakıyor hangisi olursa. İlk denemede 2 embriyo tuttu ama sonra birisi gelişmedi. Şu an hamileyim.Merhaba
merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba?Başar hıcamı yaptı anlatabilirmisiniz başvuru için
Merhaba sizde tüp bebeği esogüde mi yaptırdınız hamileymişsiniz bende orayı araştırıyorumda :)Merhaba
merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba?Başar hıcamı yaptı anlatabilirmisiniz başvuru için
Merhaba esogüde tüp yaptırmışsınız memnun kaldınız mı bide raporlamı yaptırdınız tüp bebeği bende orayı araştırıyorumdaÖnce genel muayene sonra tüp ameliyatı oldum Yavuz hoca yaptı. 2 ay sonra ilaçlara başladık. Yavuz hoca ve Başar hoca ikiside bakıyor hangisi olursa. İlk denemede 2 embriyo tuttu ama sonra birisi gelişmedi. Şu an hamileyim.
Yok ben istanbulda yaptırdım şuan gebeyimMerhaba sizde tüp bebeği esogüde mi yaptırdınız hamileymişsiniz bende orayı araştırıyorumda :)
Ne güzel sağlıkla alın kucağınıza inşallahYok ben istanbulda yaptırdım şuan gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?