- 20 Ağustos 2006
- 940
- 86
- 648
- Konu Sahibi simerenyaa
-
Bence çok güzel bir yasta anne olacagiz :) Haklisin, bende ilk çocuk için daha citir anneleri görüyorum genelde burada. Çok yaklasmis canim gönlünde ne var bilmiyorum ama saglikla gelsin inşallah bebegin. Dayanabilir misin ki öğrenmeden hic sanmam :) İnşallah canim saglikli olsun da diyorum hep farketmez.
İkili test felan yapilacak önümüzdeki ay şuan dört gözle onu bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım dayanamam sanıyorum bende:) canım benim ikili test yapmadan doktor ultrasonda ense kalınlığını ölçüyor sıkıntı yoksa değeri seninle paylaşıyor ama yinede teste gönderiyor bende öyle oldu çok şükür test sonucum olumlu çıktı, senin bebiştede eminim hiç bir sıkıntı yoktur, olumsuz sakın düşünme...
senin hamileliğin nsıl geçiyor senin dönemlerinde bende sabah bulantıları ve yorgunluk oluyordu ve kilo almaya başladınmı ben tam 3.5 kilo aldımsürekli birşeyler yemek istiyorum senin iştah durumun nasıl?
Hu hu.. ben geldiiiim. 15+2 deyim. Ben de Ahmet Cantug Çalışkan a gidiyorum. Cinsiyetimiz henuz belli değil. 14 temmuz da kontrol um var. Belli olur artik diye düşünüyorum
Hoşbulduk:) dilek hanimdi galiba ama ben bi faydasini görmedim ve acikcadi ben hastaneden hic memnun kalmadim hemsireler cocuk yasta denecek kisiler ben uzun boylu iri bi bayanim beni kaldirmaya gelen hemsire benim ceyregim kadardi:) ama doktorum harika bi doktorduHoşgeldin canim. Gözün aydin diyelim bizde görelim inşallah o günleri :) Hemen sorayim madem deneyimli bir anne gormusken :) Hastanenin doğum koçundan yararlandin mi sen canim ? Gerçekten faydali oluyor mu yoksa yüzeysel mi tutuluyor uygulamalar.
Hosgeldinn caninm:) super super doktorumuz un ayni olmasına da sevindim. Hadi hayirlisi canim bu defa belli olur inşallah cinsiyeti. Benim ogrenmeme çok var daha. Bu arada spor yapıyor musunuz kizlar?
Hoşbulduk:) dilek hanimdi galiba ama ben bi faydasini görmedim ve acikcadi ben hastaneden hic memnun kalmadim hemsireler cocuk yasta denecek kisiler ben uzun boylu iri bi bayanim beni kaldirmaya gelen hemsire benim ceyregim kadardi:) ama doktorum harika bi doktordu
Ayni olacak benimde sanirim ense kalinligini felan da olccez demişti. Zor biraz bugün sinavdaydim birde devamlı oturmak çok zor oldu. Yemek yiyemiyorum, yapamiyorum kokular mahvediyor canim ya. Hayirlisiyla su 3ay biterse rahatlarim inşallah :) bugün memlekete gideceğim sinavdan sonra annem bana bakacak mutluyumm :)
Hoşbulduk:) dilek hanimdi galiba ama ben bi faydasini görmedim ve acikcadi ben hastaneden hic memnun kalmadim hemsireler cocuk yasta denecek kisiler ben uzun boylu iri bi bayanim beni kaldirmaya gelen hemsire benim ceyregim kadardi:) ama doktorum harika bi doktordu
Hayiiiir. Spor filan yapamıyorum. Son haftaya kadar o kadar yorgun ve halsizdim ki 10 dk. Yürüyüş bile yapamiyordum. Bu hafta daha iyiyim artık ama yine de yapmam
canım benim rahatlarsın şuan benim hiç bir şey kalmadı şükürler olsun.... canım benim umarım sınavda da istediğin puanı alırsın kpss ye girdin herhalde sende... anneler olmasa yanmıştık zaten:) Allahım eksikliklerini göstermesin sana iyi yolculuklar iyi tatiller canım...
Merhaba arkadaslar bende 30 haftalik hamileyim. Eskishir devlet hastanesinde takibime devam ediyorum dogumu nerede yapacagim konusunda kararsizim . Siz ne dusunuyorsunuz nerde yapacaksiniz dogumu
Merhaba arkadaşlar bende 34 haftalık hamileyim😍 sanırım bu grubun en büyüğü biziz:)) ben vişnelik ümit hastanesine gidiyorum ve doktorum sabahattin akyıl beyden çok memnunum😁 kpssye bende girdim ama engelli salonunda:) rahattı ama sınav zordu😱 bakalım hayırlısı artık...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadasim hosgeldin.
Dogum için arkadaşlardan gittikleri doktoru yaziyor sayfadan bilgi edinebilirsiniz belki canim.
Bende acibademde ahmet cantug caliskana gidiyorum orda devam ederim.
Hoşgeldin canim. Kocaman olmussunuz maasallah siz :) farisi bize diyelim. Hamile olduğun için mi öyle girdim canim hic bilgim yoktu bu konuda :) bende sinava girerken görevli bayana söyledim hamileyim modem bulunabilir diye. Beraber gideriz dedi levaboya :) simav çok zorladi ama dediğin gibi hakkimizda hayirlisi. Bebeklerimizin kismeti olsun inşallah işimiz.
Hoşbulduk😁 evet canım hamile olduğum için doktor raporu falan gönderdim ösymye. Başvurular tam ilk şeker yüklemesinin yapıldığı dönemdi ve ilkinde şekerim çok yüksek çıkmıştı. Doktor düşmezse ilaç tedavisinden falan bahsetmişti. Raporsuzda ilaç falan almıyolar sınava.. İşimi garantiye almak için hamile olduğumu sınav esnasında lavabo yeme içme ihtiyacım olabileceğini belirterek başvurdum. Neyseki çok şükür ikinci yüklemede düşmüş şeker😁 yinede rahat rahat bomboş salonda girdim sınava:) bir de sınav iyi geçseydi daha iyi olcaktı😔 bakalım alanda kurtarırız inş... Çok konuştum dimi😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar bende 30 haftalik hamileyim. Eskishir devlet hastanesinde takibime devam ediyorum dogumu nerede yapacagim konusunda kararsizim . Siz ne dusunuyorsunuz nerde yapacaksiniz dogumu
merhaba hoşgeldin aramıza ben özel ümit hastanesine kontrole gidiyorum doktorumda tanser şenses, doğumumuda inşallah bu hastanede yapacağım...
bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle....
Ben uzun zamandr devlet hastanesinde ali beye gidiyorum 1yil oldu :. Doktor konusunda hic suphem yok ama hastane konusunda tedirginm biraz devlette dogumda pek ilgilenilmiyor diye duyuyorum
Benim de erken dogum riski oldugu icin yatindan itibaren nst takipleri baslayacak.31.haftadayiz daha ama artik heran hrseyi bekleyelim dedi doktorumz. Erken dogum olacagi icin de daha teferruatli hastane oneriyo herkes yebidogan uniteleri daha donanimli oliyo diye.vallahi canım butür şeyler biraz şans meselesi, benim abimin eşi ve onun ablası devlette doğum yaptı her ikiside çok memnun devlet hastanesinin özel hastaneye göre donanımı aslında daha fazla, özel hastanede ilgi alaka daha iyi ve daha sakin, ben talasemi taşıyıcısı olduğum için tanser beyi tercih ettim..... canım benim senin içinde hayırlısı olsun ama özel hastanede doğum yapmak istiyorsan şimdiden karar ver en azından son iki kontrolünü doğum yapacağın hastanede yap...
Benim de erken dogum riski oldugu icin yatindan itibaren nst takipleri baslayacak.31.haftadayiz daha ama artik heran hrseyi bekleyelim dedi doktorumz. Erken dogum olacagi icin de daha teferruatli hastane oneriyo herkes yebidogan uniteleri daha donanimli oliyo diye.
Senin ne kadar bebegin simdi?allah hayirlisiyla kucagimiza alririr insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?