- 20 Ağustos 2006
- 940
- 86
- 648
- Konu Sahibi simerenyaa
-
Merhaba arkadaşlar bende 34 haftalık hamileyim😍 sanırım bu grubun en büyüğü biziz:)) ben vişnelik ümit hastanesine gidiyorum ve doktorum sabahattin akyıl beyden çok memnunum😁 kpssye bende girdim ama engelli salonunda:) rahattı ama sınav zordu😱 bakalım hayırlısı artık...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim bir özel ümt batıkente git istersen yenidoğan üniteleri donanımlı ve eksiksiz, acıbademde iyi bir tercih olabilir zaten başka hastanede devlet hastanesinden farklı olmaz, benim bebeğim 16 haftalık bugün oğlum olacağını öğrendim senin bebeğinin cinsiyeti ne?
Bizimki kiz olacak :)
herkese merhaba;
bugün kontrole gittim ve oğlumun olacağını öğrendim:)) aslında sürpriz olsun istiyordum ama dayanamadım....hemen sizinle paylaşayım dedim:)
Merhaba canim, allah mutluluğunuzu daim etsin çok hoş Rabbim kaderini güzel yazsin insallah. İnanılmaz heyecanlı ya simdi alisverise de baslarsin artik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizimki kiz olacak :)
teşekkür ederim canım benim inşallah seninde evladın sağlıkla şansla mutlulukla gelir... bizim için cinsiyet çok önemli değildi ama duyunca gerçekten çok heyecanlandık... alışverişe başlarmıyım bilmiyorum ama daha erken gibi sanki... ama artık gözüm hep erkek bebeklerde bakalım bizimkisi nasıl bişey olacak:)
Amin canim benim inşallah.. Bizim içinde öyle ama insan merak ediyor ister istemez. Bilmiyorum ki ben bir kaç parca unisex birşeyler aldim bile. Simdi kime benzeyecek, nasil bir simasi olacak, kivircik mi düz saclimi yorum kismi bol döneme giriyorsunuz canim :)))
Pamukm ya birşey sorcam bugün mide agrisindan uyuyamadim ve hala devam ediyor sen boyle birşey yasadinmi napilabilir dersin?
ay canım nasıl bir mide ağrısı, ben mide ağrısından çok çektim... nasıl bir ağrı sırtına vuruyormu? ben ilk hamileliğimi mide ağrısıyla öğrendim 3 doktor gezdim en son lansol verdiler onu kullandım rennie de veriyor doktorlar hamileler için sakıncası yokmuş. ama benim önceden de mide sıkıntım oluyordu senin daha önce mide sıkıntın yoksa ilaç kullanma zencefilli süt iç o biraz ağrıyı hafifletir, dayanılmayacak gibi olursada doktorunu ara o yardımcı olur sana... benide haberdar et lütfen...
Cok gecmis olsun canim benim sende cok cekmissin uzuldum inan. Ah canim aynen anlattigin gibi midemden belime vuruyor agri. Ne yapayim bilemiyorum. Sut içtim simdi hicbir şey yiyecek halimde yok ac ac geziniyorum. Önceden hic mide agrisi cekmedim birde ne yapilir hic bilmem. Az vakit geçsin zencefilli sut yapip iceyim çok sağol canim benim hemen yazdin. Haberdar ederim durumdan tabiki.
canım benim mideni boş tutma sakın ağrın daha da artar aç kalırsan hafif birşeyler ye muz ye mesela veya beyaz ekmeğe az yağlı peynir ile sandviç yap sakın domates vb. asitli meyveler tüketme..ayrıca kepekli birşey yeme hem mideni rahatsız eder hemde kansızlık yapıyormuş... canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ama mide ağrısı çok normal...
bende bugün odunpazarında restorasyon yaptığımız bir şantiyeye gittim ayağıma çivi battı biraz onun için tedirginim
Canimsin çok sağol yaa zencefilli sut içtim iyi gelecek sanki hafifliyor yavaştan allah razi olsun senden. Hic yemek yiyesim yokta dediğin gibi meyve yiyeyim. Ah canim çok geçmiş olsun tetonoz adini oldun mu saglik ocaginda ? Tuh ya sakinan göze cop batar derler gerçekten öyle. Muhendis misin canim zor is hamileyken şantiyelerde uğraşmakta.
canım benim meyve yiyeceksen çok ekşi asitli meyve yeme sakın muz, kırmızı elma gibi meyveler tüket canım benim allah senden de razı olsun...
ben içmimarım canım bebeğimle ben şantiye şantiye dolaşıyorum işte Allah koruyor ikimizide... sen çalışıyormusun?
Muz yedim canim toparliyor valla beni. Hem isini yapiyor hem buraya yaziyorsun canim ya isine bak aksam yazisalim biz :) ayaginda düzelir inşallah sordun mu doktora? Çok keyifli mesleğin. Bende müzik öğretmenim ama KPSS illetini geçemediğinden evde oturuyorum
canım biraz oyalanıyorum işte yazarak, hep iş olmazki:)
canım benim seninde çok keyifli mesleğin umarım atanırsın bebek şans getirir sana...
midenin daha iyi olduğuna çok sevindim dahada iyi olursun inşallah....
Haklisin tabi :) insallah kismetiyle gelsin yavrular. Opuyorum canim kolay gelsin simdilik sana dikkat cekip diğer ayagina da çivi batsin istemem :))) sende doktora sor canim ayagini allah esirgesin nolur nolmaz.
kızlar merhaba ben bu sorumla ilgili daha öncede konu açmıştım çok cevap alamamıştım şimdi burada Eskişehirli hamileler olduğu için bikere daha şansımı denemek istiyorum :) ben hamileliğimin 23. haftası içindeyim acıbademe gidiyorum kontroller için kısmet olursa doğumumu da orada yapacağım doktorum Meliha Kovancı Bayraktaroğlu. Doktor konusunda aldığım önerilerle gittiğim iki doktor deneyimim hüsranla sonuçlanınca bende çok düşünmeden Meliha hanımı seçtim ve ona devam ediyorum zaten hastane tercihim acıbademdi doktorumdanda genel olarak memnunum ama meliha hanımın doğum yaptırması ya da nasıl bir doktor olduğu konusunda duyumları olan ya da yaşayıp tecrübe etmiş birileri varsa tavsiye almak isterim cevaplarınızı merakla bekliyor olacağım şimdiden teşekkür ederim
Canim doktor arastirmasi yaparken internette meliha hanimin ismiyle çok karsilastim. Genelde memnun şekilde yorumlar okudum ama birebir hastasi olanlar cikar sanıyorum sana faydaları olur. Birde iki doktora daha gitmisin hüsranla sonuçlandı demisin onlarda mi acibademden canim.
1 tanesi acıbademden ilk gittiğim doktor oydu burada da o doktorla ilgili yorumlar var zaten karamsar bir kadın biraz da uyuşuk sonra ümite gittim ama acıbademde doğum yapmak istediğim için tekrar Meliha Hanıma döndüm umarım burda Meliha hanım için yorum yapanlar olur cevabın içinde teşekkür ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?