Eskişehirli ve Eskisehirde yasayan Hamişler

bu arada sen kime gidiyorsun canım memnunmusun?

Ahmet cantug caliskan canim acibademde benim doktorumda. Memnunum ben 1yildir muayeneye gidiyorum zaten. Bi ameliyat geçirdim ahmet bey yapti. İşiyle ve hastasiyla ilgili bir doktor. Ciddi bir doktordur ama bence böylesi daha güzel :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ACIBADEM hastane olarak güzel ben beğeniyorum inşallah doğumlarımızda sorunsuz ve güzel olur hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı :)

ACIBADEM hastane olarak güzel ben beğeniyorum inşallah doğumlarımızda sorunsuz ve güzel olur hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı :)

Amin canim inşallah sorunsuz bir şekilde. Önceki yorumlarimda sormustum ama sana da sorayim canim tekrar. Hastanenin doğum kocunu nasil buluyorsun? Ben gitmeyi düşünüyorum ama faydali olması da önemli tabi. Evim uzak bos yere git gel yapmakta istemiyorum.

Ben doğum koçuna 1 defa gittim telefonlada bikaç kere konuştum bana göre doğum koçu eda hanım çok ilgili bir doktor bana egzersiz versi bide benim 50'lik yüklemem biraz yüksek çıkmıştı 100 lük çok şükür iyi çıktı ama yinede diyet yazalım kontrollü olalım diyetisyeni de çağıralım hep birlikte çalışalım dedi ben memnun kaldım devamda edicem gidemiyosanda telde görüş bence her kontrolden sonrada uğrarsın

Anladim canim yorumun çok isime yarayacak. Tesekkur ediyorum. Ben daha baslamadim 13 . haftada gorusecegim inş. Şuan 10. Hafta henüz kucuguz biz :)

Anladim canim yorumun çok isime yarayacak. Tesekkur ediyorum. Ben daha baslamadim 13 . haftada gorusecegim inş. Şuan 10. Hafta henüz kucuguz biz :)

canım büyürsünüz sağlıkla inşallah :) çok çabuk geçiyor sen görüş memnun kalırsın bence de yazışırız yine burdan iyi bak kendine ve bebişine

Ben ilahiyat mezunuyum dkabdan girdim alana, gk gy eğitim puanım çok kötü geldi, alan orta geçti, açıklansında bakalım hayırlısı neyse o olsun... İnş iyi bir puan almışsındır canım:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi değil benimde. Gecen yil 1 puanla kaldim bu yilda kesin görünmüyor ne yazikki. bakalim ama olacagina hala inanıyorum :))

İyi değil benimde. Gecen yil 1 puanla kaldim bu yilda kesin görünmüyor ne yazikki. bakalim ama olacagina hala inanıyorum :))

İnşallah olur ya ikimizinde ataması😔 ben ilk defa girdim bu yıl, bizim bölümde düşük puanla atama oluyor ama barajı geçermiyim onuda bilmiyorum... 36.haftadayız bebişime yoğunlaşmaya çalışıyorum artık😊

canım büyürsünüz sağlıkla inşallah :) çok çabuk geçiyor sen görüş memnun kalırsın bence de yazışırız yine burdan iyi bak kendine ve bebişine

Canim çok tesekkur ederim :) yazisiriz tabi gidince yazarim yine buraya. Sende iyi bak kendine ve biricigine :)

İnşallah olur canim kismette varsa. Oo senin az kalmis bebeğine yogunlas olursa doğum hediyen olur inşallah işinde :)

Evet inşallah olursa çok güzel bi hediye olcak:)

Canim merhaba. Site değişti konuyu aradim kaç defa bulamadim. Takip ettiklerini ancak bugün gorebildim.
Nasilsiniz?
Bende herşey yolunda çok şükür sizlerde de öyle devam ediyordur inşallah.
Bir gün gorussek mi ne dersiniz? Gelebilecek varmidir? Ben calismiyorum şuan uygunum ama calisanlarin durumu önemli tabiki.

canim herseyin yolunda gittigine sevindim:) evet site biraz karisik olmus ama sonunda buldum burayi...birgun gorussek cok guzel olur tabi ben biraz sehir merkezine uzak oturuyorum ama birşekilde katılırım toplaşmaya:)

canim herseyin yolunda gittigine sevindim:) evet site biraz karisik olmus ama sonunda buldum burayi...birgun gorussek cok guzel olur tabi ben biraz sehir merkezine uzak oturuyorum ama birşekilde katılırım toplaşmaya:)

Canim sağol bende öyle. Diğer arkadaşlardan da pek ses yok. Ne tarafta oturuyorsun? Ben hasan polatkandayim çok uzaksan kiyamam da sicakta yorulursun sonra :)

Canim sağol bende öyle. Diğer arkadaşlardan da pek ses yok. Ne tarafta oturuyorsun? Ben hasan polatkandayim çok uzaksan kiyamam da sicakta yorulursun sonra :)
Canım günaydın ben Ertuğrulgazi mahallesinde oturuyorum aslında çok uzak değilmişiz

Gunaydin canim.
Hmm pek bilmiyorum eskisehiri haritadan bakmazsam cikaramam ama yakinsak emelimize bir adim yaklasmisiz desene :)
Bu arada göbeğin cok büyüdumu canim 23. Haftaya girmissin maasallah. Bende hala kilo alimi yok fakat gobegim şimdiden büyüdü.

mrb bnde eskliym ama hala bebişimi bekliyorm sabahattn beyle tedavi görüyorm 2-3aydr memnunsunuz dimi dr dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…