Eskisi gibi sevememek

destinya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
38
1
1
Arkadaslar bu ara kafami cok mesgul eden bi sorunum var bir bucuk nerdeyse iki yildir suren bi iliskim var ama bu sure oldukca yorucuydu, cok cok asiktim hic hatasini goremiyordum aslinda bes senedir taniyorum onu cok iyi niyetli temiz bi insan ama sanirim kiskancliklari kizmalari beni cok yordu bu sure zarfinda aslinda zamanla astik bu konulari, ilk baslarda makyajima kiyafetime pantolonuma herseyime inanilmaz derecede karisan adam su an cogu seye alisti kizmiyor darda giyiyorum bazen kendimi kotu hissedince makyaji da abartiyorum ama bisey demiyor, tartisa tartisa orta yolu sonunda bulduk ama su an onu eskisi gibi sevemedigimi hissediyorum onun beni sevdigine inaniyorum bu yuzden aklima eskisi kadar sevmedigim gibi dusunceler girince kendimi cok kotu hissediyorum ne yapacagimi sasirdim gercekten onu kirmamak uzmemek icin bi sey yokmus gibi devam ediyorum ama cok uzuluyorum

Banada sanki seni kisitliyor kiskaniyor diye sana cekici gelmis sevmissinde, o bu huylarini birakinca sanki sevmemeye baslamissin gibi geldi

Sen yanlis anliyorsun, o donemlerdeki kiskancliklari yuzunden yoruldum ve bu da sanirim sevgimide etkiledi, sanirim ifade edemiyorum kendimi net olarak

Banada sanki seni kisitliyor kiskaniyor diye sana cekici gelmis sevmissinde, o bu huylarini birakinca sanki sevmemeye baslamissin gibi geldi
Hayir hayir ben onun kiskanc oldugunu dahi bilmiyordum dedim ya sevgili olmadan once yaklasik bes sene arkadasimdi, daha sonra iliskimiz baslayinca boyle oldugunu anladim ve cok savastim vazgecirmek icin ve biraz basardim ama bu beni gercekten cok yordu simdi de kiskanclik yapiyor yapmiyor degil ama ugrasicak halim kalmadi en ufak bi tartismamizda dahi ne olursa olsun diyorum ve cabalamiyorum, bu da sevmiyormusum gibi hissettiriyor ve uzuluyorum

Sen yanlis anliyorsun, o donemlerdeki kiskancliklari yuzunden yoruldum ve bu da sanirim sevgimide etkiledi, sanirim ifade edemiyorum kendimi net olarak
Evet ben ilk okudugumda boyle algiladim.
Sevgin bu sebepten bittiyse normal.
Cunku bende sogurum senin yerinde olsam.
Ciftler en basta birbirine saygili olmayi bilmeli. Sonradan degistirmeye calismamali

Evet ben ilk okudugumda boyle algiladim.
Sevgin bu sebepten bittiyse normal.
Cunku bende sogurum senin yerinde olsam.
Ciftler en basta birbirine saygili olmayi bilmeli. Sonradan degistirmeye calismamali
Farkettim yanlis anlasildigimi, simdi de kirmak istemiyorum cunku ask yonunde hislerim degismis olsa da insan olarak onu seviyorum uzulmesini kirilmasini istemem bu yuzden ne yapacagimi bilemiyorum

Her şey düzelip atraksiyon bitince sıkılmışın anlaşılan. Geçmis olsun. Sevmiyorsan sa karşındakini kandırma.

Farkettim yanlis anlasildigimi, simdi de kirmak istemiyorum cunku ask yonunde hislerim degismis olsa da insan olarak onu seviyorum uzulmesini kirilmasini istemem bu yuzden ne yapacagimi bilemiyorum
Insan olarak sevmen dogal sonucta oncesinde de arkadaslik iliskisi varmis.
Asik degilsen zorlamayla ilerlemez.
Asik olmadigin halde devam etmen ikinizi de daha cok yipratir.

Tamam simdi anladim. Haklisin öyleyse bi iliskide sürekli birseyleri düzeltmeye calisinca insan bikiyor, sevdiginden bile süphe duymaya basliyor. Güzel vakit gecirmeye calisin ozaman anlarsin neler hissettigini. Ben esimle daha sevgiliyken cok oluyodu böyle, biraz görüsmeyelim kafami toplamam lazim diyince ise yaramiyordu acikcasi, görmeyince konusmayinca pek bisey farketmiyor hala daha 'acaba' diyo insan. Ama mesela beraber sevdigimiz birseyi yapinca, biz genelde baska sehirlere gezmelere giderdik, ozaman anliyordum yaninda zevk aliyorum sıkılmıyorum ve o benle ben onla ilgileniyorduk. Eger sevmesen böyle olmaz.

Insan olarak sevmen dogal sonucta oncesinde de arkadaslik iliskisi varmis.
Asik degilsen zorlamayla ilerlemez.
Asik olmadigin halde devam etmen ikinizi de daha cok yipratir.
Bunu ona acik acik soylersem cok kirilacagindan cok uzuleceginden eminim bu yuzden hic bisey yokmus gibi devam etmeye calisiyorum ama yalan soyluyormus gibi olunca suclu hissediyorum kendimi, ne demeliyim ne yapmaliyim bilmiyorum

Sanirim artik birlikte vakit gecirmekten zevk almaz oldum aslinda onu cok seviyorum ama asik gibi hissetmiyorum artik bi sekilde susunca da ona yalan soylemis gibi hissediyorum bu zamana kadar hic yalan soylemedim ben ona, bu durum aklimi cok mesgul ediyor karmakarisik hissediyorum

Bunu ona acik acik soylersem cok kirilacagindan cok uzuleceginden eminim bu yuzden hic bisey yokmus gibi devam etmeye calisiyorum ama yalan soyluyormus gibi olunca suclu hissediyorum kendimi, ne demeliyim ne yapmaliyim bilmiyorum
Her ayrilik iki tarafi da üzer neticede.
Aslinda bize anlattigin gibi ona da anlatman en dogrusu bence.
Bi nevi senin sevgini bitiren onun davranislari.
Daha ne kadar devam edebilirsin ki eninde sonunda sende bikacaksin bu durumdan.

Her ayrilik iki tarafi da üzer neticede.
Aslinda bize anlattigin gibi ona da anlatman en dogrusu bence.
Bi nevi senin sevgini bitiren onun davranislari.
Daha ne kadar devam edebilirsin ki eninde sonunda sende bikacaksin bu durumdan.
Siz durumun farkindasiniz gorebiliyorsunuz hatasini ama o goremiyor hatayi kendinde, anlatinca hatali olan benmisim sanki onu hic sevmemisim gibi dusunecek diye acik konusamiyorum onunla, ben onu gercekten cok sevdim cok cabaladim onun icin ama artik bi seylerin tukendigini hissediyorum

Bende kandirmak istemiyorum bu yuzden bu kadar kotu hissediyorum zaten ama ne yapacagim ne diyecegim bilmiyorum

Açık açık söyle gitsin. . Böyle devam etmesi daha kötü çünkü. İyi insan diye, üzemem onu diye yürümez ki bu işler. .

Nasil dusunecegi de ona kalmis.
Biraz bencil olmakta fayda var.
Karsi taraf kadar kendini de dusunmen lazim.

Nasil dusunecegi de ona kalmis.
Biraz bencil olmakta fayda var.
Karsi taraf kadar kendini de dusunmen lazim.
Beni baya yipratiyor bu konu, dalginim surekli biseyler unutuyorum bi seyleri karistiriyorum falan haklisiniz biraz bencil olmakta fayda var, keske yapabilsem keske ama kiyamiyorum hic bi sorun yokken bu ayrilik nerden cikti diyecek diye, nerden bu konuyu acabilirim ne gibi bi zamanda soyleyebilirim sizce?

Eminsen eger kendinden
Daha gec olmadan soyle.
Yuzyuze konusun anlat durumu.
Her ayrintisina kadar , tipki bize soyledigin gibi.
Cok sevdim ama bu davranislarin sevgimi bitirdi vs.
Sonrasinda ne dusunmek istiyorsa onu dusunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…