destinya Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2015 38 1 1 27 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi destinya #21 Arya94 .!.: Eminsen eger kendinden Daha gec olmadan soyle. Yuzyuze konusun anlat durumu. Her ayrintisina kadar , tipki bize soyledigin gibi. Cok sevdim ama bu davranislarin sevgimi bitirdi vs. Sonrasinda ne dusunmek istiyorsa onu dusunsun. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ediyorum vakit ayirdiginiz icin, en kisa zamanda bu konuyu konusmaya calisacagim
Arya94 .!.: Eminsen eger kendinden Daha gec olmadan soyle. Yuzyuze konusun anlat durumu. Her ayrintisina kadar , tipki bize soyledigin gibi. Cok sevdim ama bu davranislarin sevgimi bitirdi vs. Sonrasinda ne dusunmek istiyorsa onu dusunsun. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ediyorum vakit ayirdiginiz icin, en kisa zamanda bu konuyu konusmaya calisacagim
A Arya94 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2015 1.266 2.920 53 27 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi destinya #22 destinya .!.: Tesekkur ediyorum vakit ayirdiginiz icin, en kisa zamanda bu konuyu konusmaya calisacagim Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayirlisi olsun.
destinya .!.: Tesekkur ediyorum vakit ayirdiginiz icin, en kisa zamanda bu konuyu konusmaya calisacagim Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayirlisi olsun.