Eşkiyalar tarafından Saldırıya uğradık Doğum günüm ve bayram Kabus oldu

bunların akrabaları olan bir çocuk ve dayısı 6 yıl önce bir anneyi ikinciye evlenmek istedi diye baltayla parçalara ayırdılar
müebbet hapisteler şu an bunu yapanda o annenin evladı ve öz kardeşi düşünün nasıl bir insanlar

nasıl korkmayım ki

Son düzenleme:

Anlıyorum elbette ailen için kıymetli emek verilmiş zevkli bir evdir ama Allah korusun o gün ellerinden kapıları kapatıp içeri kaçıp kurtulduk diyorsun, evimizi yakacaklardı lafının bi çözümü yok böyle insanlarla öyle bi muhitte yaşanmaz bu sıkıntılarla ailen o evin güzelliklerini bile göremeyeceklerdir. Dilerim bir an önce atlatırsınız.

çok geçmiş olsun daha kötüsü de olabilirdi Allah korumuş sizi.
İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız siz ve aileniz onlardan kurtulursunuz.

Son düzenleme:

korkmana diyebilecek bir şey yok.
Korkmalısın, korkmalısınız da ayrıca.
Yapılacak en mantıklı şey şikayetçi olup bir an önce o evi satmak.

Ayrıca annen ve baban neden orada hala?
Bence onlar da sizinle gelmeliydiler!

çok kolay birşey değil orda ev satmak o evi şu an satılığa çıkarsak yıllar sürer satılması belki de satılmaz merkezi olmadığından almazlar
sonra nereye gidecekler düzen bozmakta kolay değil ki

çok kolay birşey değil orda ev satmak o evi şu an satılığa çıkarsak yıllar sürer satılması belki de satılmaz merkezi olmadığından almazlar
sonra nereye gidecekler düzen bozmakta kolay değil ki

vallahi konu can güvenliği olunca, ne para görür gözüm, ne de ev...
can gideceğine bırakın ev gitsin.

düzen bozmak diyorsun ama şu anda huzurla oturabiliyor mu ailen orada?
sen huzurlu musun akşam yatarken?

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun ilkşah ama ailenin sizden gizlediği bir husumetleri kesinlikle var...Çünkü yapılanlar normal değil bence....
Sana anlatılanlar eksik eksik bişiler var bi konuda bence..

valla canıın guvenlıgı ve sağlıgı paradan ve evdende önemlı benım basımda olsa durmam giderim ne bu böyle süreklı korkuyla yasanırmı bırgun ananızı babanızı uyurken atese verırseler evın kıme faydası var şikayetci olmak en mantıklısı linç edilmeleri lazım belkıde

Çok ilginç yahu dağ başımı nasıl cesaretse korkmakta haklısınız ama bunlar iyice arsızlaşmış kimse şikayet etmeye etmeye. Hakkınızı aramanız gerek kesinlikle

baltayla parçalara mı ayırdılar

Neyinizden rahatsız oldular peki?

Gelenlerden mi, sizin oraya ev yapmanızdan mı? Evin içindeki partiyi görecek halleri yok.

vallahi konu can güvenliği olunca, ne para görür gözüm, ne de ev...
can gideceğine bırakın ev gitsin.

düzen bozmak diyorsun ama şu anda huzurla oturabiliyor mu ailen orada?
sen huzurlu musun akşam yatarken?

Öncelikle geçmiş olsun ilkşah ama ailenin sizden gizlediği bir husumetleri kesinlikle var...Çünkü yapılanlar normal değil bence....
Sana anlatılanlar eksik eksik bişiler var bi konuda bence..

yok cnm ben 1 yıl öncesine kadar orda yaşıyordum herhangi bir husumet yok insanlar cahil ve çevrelerinde rahat modern yaşadığımız için tamamen kıskançlık çekememezlik biz bahçede mangal yapıoruz bakıorum hemen başlıyorlar bağırmaya terbiyesizler ahlaksızlar heryeri kokuttunuz kardeşim kendi bahçemde yapıyorum sanane ama anlamıyorlar onlar hiçbir zaman böyle sosyal aktiviteler falan yapmamışlar bilmiyorlar sadece yemek içmek yatmak için yaşıyorlar hedefleri yok anlatabilioymuyum benim ailem asla kavga etmezler kimse ile muhattap olmazlar kavgada etmezler ama bunlar bizi çekemiyorlar

hastanede bile doktorların söylediği sizden önce onlar geldi hastane yıkılacaktı sanki dengesiz hareketler bağırış çağırız biz bile korktuk dediler onlardan sonra biz gittik herkes gayet normal durumu anlatılıyoruz ne denildiyse yapıyoruz diğer hastalara rahatsız etmemek için kimse ses çıkarmıo onlar görgüsüz hastaneyi ayağa kaldırmışlar

Son düzenleme:
Neyinizden rahatsız oldular peki?

Gelenlerden mi, sizin oraya ev yapmanızdan mı? Evin içindeki partiyi görecek halleri yok.

evin içinde değil bahçede alkışlar falan iyiki doğdum ilksah die alkışlıodu herkes bir yandan havai fişekler atılıyor diye rahatsız olmuş geri zekalıları durup bi izleseler birkaç dakika sürecek zaten eşime ve arkadaşlarına siz kimsiniz lan istanbul p...çleri bize hava yapmayamı geldiniz diyorlardı hep görgüsüzlük başka birşey değil burda mahallede böyle birşey olduğunda bütün mahalle balkonlara çıkıp izliyor alkışlıyor kimse rahatsız oluyorum demiyor 5-10 dakika süren birşey zaten ama orda hiç görmemişler böyle birşey

Son düzenleme:

Gerçekten şikayetçi olmayacak mısınız?

Hani parası pulu batsın, evi satın ve hakkınızı arayın. Kendiniz icin olmasa bile bir başkası icin. Bir mücadele gerek

Gerçekten şikayetçi olmayacak mısınız?

Hani parası pulu batsın, evi satın ve hakkınızı arayın. Kendiniz icin olmasa bile bir başkası icin. Bir mücadele gerek

şimdi annemle konuştum şikayetçi olmak için hayır olmayın sonra iyice düşman belleyecekler diyor

şimdi annemle konuştum şikayetçi olmak için hayır olmayın sonra iyice düşman belleyecekler diyor

canım benm, anladığım kadarıyla istanbulda yaşıyorsunuz baban oraya emeklilik vs icin keyif evi yapmış. Lütfen ikna et orayı satın ve hakkınızı arayın. Yoksa bu adamlar bu cesaretle sizden sonra geleceklere de aynısını yapacaklar.

şaşkınlık içinde okudum gerçekten.bende cok korkarım cahil insandan zaten ülkemizede ne oluyorsa bu cahil insanlardan gelıyor.

şikayet etmekten başka çare yok ama daha kötü olur dıyorsunuz.

o zaman ailenızı ordan alıcaksınız maddı durumunuz ıyıyse yenı bır sayfa acılabılır.

yada bu sekılde devam edecek gecelerı huzursuz uyuyacaksınız.

ilkşah çok geçmiş olsun çok uzuldum aılen oradan taşınmalı ne olursa olsun sızın huzurunuzdan sağlıgınızdan guvenlıgınızden onemlı degıl cnm orada oldukları surece hem sız hem onlar huzursuz olacaksınız sureklı aklınızda olucak tabıkı. hep tedırgın :26: taşınsınlar ve sızden uzak olsunlar gerçekten başınıza daha çok bela olabılırler haklısınız şıkayetçı olmakta fayda etmeyebılır oyleleri için..malesef ınsan cahıl olmasın en buyuk kotuluk gerçekten

bu nasıl bir dildir ya cahil,pislik,hayvan??insanları nasıl bu kadar küçük görüyorsunuz?madem orada yaşayan halkla aranızda böyle bir uçurum var orada ne işiniz var kardeşim oraya yerleşmeden önce ev yapmadan önce hiçmi bakmadınız çevreye bu insanlar ne yer ne içer buarada siz nişantaşında yapacağınız ortamı küçük bir köyde yapmaya çalışırsanız tabiki mahalle baskısı görürsünüz bu türkiye nin en batısındada böyledir en doğusundada bunu önceden düşünemediyseniz siz onlardan daha cahilsiniz..bu kullandığınız dilden dolayı hiç üzülmedim size açıkçası

Orası nasıl bir yer Allah aşkına. Siz şikayet etmeseniz bile darplarınız var onca yine de savcılığa felan sevkedilir bu insanlar yanii. Şikayet etmemekle çok büyük hata yapıyorsunuz. Şikayetçi olmayınca bitecek mi, bunun garantisi var mı. Durup dururken kıskanıp geldiler vurdular geçtiler diyorsunuz. Anneniz babanız şikayetçi olmasa bile siz darp görmüşsünüz sizin olmanız lazım bilgili insanlar olarak. Böyle olunca tabii ki daha da güç bulurlar. Hem yer mi kalmamış babanız oradan yapmış evi. Hadi bir hata yapmış. Hiçbirşey sağlık ve hayatlarından önemli olmamalı hiç olmazsa merkeze yakın bir yerden ev alsınlar. Kimse burada ev almaz diyorsunuz ama babanız öyle bir yere ev kurmuş. Kıskançlıkla olacak iş değil bunlar başka husumetleri var besbelli. Eliniz kolunuz bağlı daha kötü şeyler olmasını mı bekleyeceksiniz. Nasıl rahat ediyorsunuz evinizde bunca olaydan sonra. Satılana kadar kiraya çıksınlar bundan daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…