Eşkiyalar tarafından Saldırıya uğradık Doğum günüm ve bayram Kabus oldu

pardon ama benmi kavga etmeye bahane arıyorum...

mesajların çoğunda genelleme gördüğüm için sadece uyarmak istedim...

sanırım kavga olayı senin psikolojini iyice bozmuş bunu isteyecek son kişiyim kusura bakma...

tekrar geçmiş olsun...

bu insanlar küçük insanlar zaten. böyle bir vahşeti yapanlara ne diyecekti? melek diye mi anlatacaktı? ben kimseye hele ki konumundan dolayı asla laf ettirmem ama hak edene laf edeceksin.

Şiddet ne hayvana ne kadına ne erkeğe gösterilir...
Konuşmaktan aciz olup Grup olup kazma küreklerle kadın var demeden şiddet uygulayanlara bu hakaretler az bile.
Bunları yapanlar insan olamazlar...

3 gündür uyumuyorum sürekli ağlıyorum gözlerim ağrıyor psikolojim bozuk şikayet edemiyorum annem korkuyor bizi düşman belirleyecekler sonra zarar verecekler hep diyor o da kendince haklı ama bu kâbusu aklımdan atamıyorum
eşim sinirlerine hakim olamıyor gidip hepsine zarar vermek istiyor zor ikna ediyorum
ben genelleme yapmıyorum yanlış anlaşıldı ben zaten orda doğdum büyüdüm merkezdeki herkesi seviyorum 1 yıl önce buraya geldim bizim evin çevresindekilerden nefret ediyorum sadece ama moralim bozuk kk daki kadınlar bana destek olur moralim düzelir diye konu açtım hiç üzülmedim diyenler bile çıktı

bu insanlar küçük insanlar zaten. böyle bir vahşeti yapanlara ne diyecekti? melek diye mi anlatacaktı? ben kimseye hele ki konumundan dolayı asla laf ettirmem ama hak edene laf edeceksin.

söylediklerinize katılıyorum. çok doğru söylemişsiniz

bende buna değinmek istiyordum arkadaş bu olayda mağdur yaşadıkları çok acı fotoğraflarada baktım geçmiş olsun ama bu genelleme benimde dikkatimi çekti 20-30 serseriye tepki göstereceğim derken oradaki belli bir kesimi cahil pislik hayvan diye hedef alması yanlış bir dil..

ben ordakiler derken evimin ordakiler evet cahil pislikler ben orda doğdum büyüdüm orda okul okudum aile akrabalarım orda niye onlara cahil diyeyim ya mantık var ben doğup büyüdüğüm yere niye cahil diyeyim olay merkezde olmadı ki merkezdekilere hakaret edeyim nerde yaşandıysa ordakilere hakaret ediyorum ordada 5-6 ev var o kadar

tabiki çok üzücü bir durum...hiç üzülmedim nasıl denilir kendi başıma gelmiş kadar acı hissettim resimlerinizi görünce...

bu insanlarla daha önce bir husumet yaşadınızmı yani bukadar anlayışsız olacaklarını düşünmek istemiyorum...trakya insanı gerçekten daha modern gün görmüş ve anlayışlıdır

bu aileler nasıl bu kadar yobaz kalabilir???

sanki bakşa bir iş var bu işte...bence peşini bırakmayın sessiz kaldıkça birşey değişecekmi??

senin basina aynisi gelse cok daha fazlasini söylerdin,kizin acisi kendine yetiyor bide burda polemik yapma nerdeyse cok iyi olmus diceksin !!!!!!

trakya insanı öyledir doğru bende oralıyım akrabalarımda başka kökeni olan kimse yok hepimiz trakyalıyız ama bu yobazlar trakyanın yüzkarası ya merkezin dışındalar çünkü içinde kimse sevmiyor onları hırsızlık gasp adam yaralama herşey var korkmuyorlar hiçbirşeyden

işte söylemeye çalıştığımız tam da bu.
olay bence basit bir mangal/doğumgünü değil.
onlraın kinlendiği, hırslandığı bambaşka bir şey.
bunu da hiç birimiz bilemeyiz.

bu olayda yapılması gereken en mantıklı şey
bir an önce savcılığa suç duyurusunda bulunarak
oradaki evden taşınmak.

bir hikaye vardır bilirsiniz. yılan ve çocukla ilgili.
bu da o hesap.
sizde can acısı, yılanda da kuyruk acısı olduğu sürece ne huzur ne başka bişey olamaz.

ilksah cok gecmis olsun,verilmis sadakaniz varmis...ALLAH DAHA BETERINDEN KORUSUN INSALLAH ANNE BABANIZDA ORDA YASIYORMUS ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN...AMIN

aynen katılıyorum

yobazlıkla hırsızlık gasp adam yaralamak ne alaka güzel kardeşim sen bir kere yobazlığın ne demek olduğunu bilmiyorsun birde sürekli cahillikten bahsediyorsun bunu ilk kez senden duyuyorum bence tespitlerin yanlış kıskançlık gibi başka faktörler olabilir bu işin içinde..

tamam arkadaşım sen haklısın benim kavga yüzünden psikolojim bozulmuş ağzıma gelen herşeyi o bize saldıranlara söylemek istiyorum seninlede kavga edip daha çok üzülmek istiyorum tamammı lütfen daha fazla uzatıp polemik yaratma

yaşadıkların üzücü bir olay öncelikle geçmiş olsun.
kesinlikle tasrif edilecek her ne olursa olsun onaylanacak bir olay değil

fakat bir de şu açıdan bakmanı isterim.

köy yerinde gecenin bir saatinde her ne olursa olsun (hafai fişek patlatmak gibi) doğru olacağını düşünmüyorum. çünkü köy yerinde insanlar erken yatar erken kalkarlar. düşünebiliyormusunuz o korkuyla yataklarından kalktıklarını. hani düğünü olur, nişan olur da köy halkı ses çıkarmaz.

yanlış anlamayın yapıyanları tasrif etmiyorum ama bence sizde haksızlık payı var

cok gecmis olsun. gercekten sadece dogumgununuzu kutlamanizdan rahatsiz olup kureklerle gelmeleri ilginc. bu insanlarin yaptiklarinin cezasini cekmesi gerekiyor ama annenizin de korktugu gibi serli insanlarla ugrasmak zor. tekrar gecmis olsun.

Sikayet edemeyiz
tasinamayiz
diyorsaniz
korkunun ecele faydasi yok derim..
bu insanlarla savasmak gerek
ama aileniz yasli ve yalnizlarsa buna gucleri yetmez
uzulurler yipranirlar ve daha kotusu olabilir..
ya el birligiyle mucadele edeceksiniz
yada terk edecek aileniz oralari..

evet psikolojik destek almalısın bu konuda tekrar geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…