Eşkiyalar tarafından Saldırıya uğradık Doğum günüm ve bayram Kabus oldu

al işte ben 3 gündür uyku uyumuyorum sadece bir doğum günü kutladık diye benim eşim ölebilirdi ve ben hamile olabilirim benim çocuğum doğmadan babasız kalabilirdi evet o insanlar cahil pislik bunuda herzaman söylerim hayatları boyunca doğum günü kutlamak nedemek bilmemişler bu yüzden biz evde bi eğlence yapınca ters geldi onlara sanki sex partisi düzenledik altı üstü pasta mum ve havai fişek sizde onlara saygı duyuyorsunuz ya pes yani pes umarım aynı şeyle karşılaşmazsınız

Çok geçmiş olsun gerçektende çok korkutucu bir olay.Yanlız ben anne babanızın orada kalmasına takıldım nasıl rahat edebiliyorlar evden hiç mi dışarı çıkmıyorlar bu ınsanlar iyice kinlenmiştir bunları yapabildiklerine göre

cnm orda doğdu anne babam bende dahil orda doğup büyüdüm sadece bi merkezi var ipsala ilçesi babam araziyi biraz dışından almış ve evi oraya kurduk 1-2 km falan uzak bizim evin çevresindede bunlar var hani okul demiyorum hiç aile saygı eğitimi dahi görmemiş insan bunlar tamamı onları da merkezde kimse sevmiyor insanlar onlardan bıkmış hırsızlık adam yaralama birsürü sabıkaları var herkese saldırıyorlar sadece biz değil sorunlu oldukları için kimse sevmiyor onları

bizim akraba çevremiz çok geniş ama hepsi merkezde bize biraz uzaklar göremediler olayı duyduktan 1-2 saat sonra geldiler eğer bizimde o çevrede olsaydı akrabalarımız en aızndan bizi korurlardı
babam şu an keşke evi buraya yapmasaydım diyor
merkezdeki araziyi amcama bıraktı o orda ev yaptırdı biz dışında yaptırdık ilk önce merkezde yaşıyorduk ben 6 yaşındaydım taşındık buraya ev falan yoktu çevrede ahırlar vardı sonradan taşındı bunlar buraya çocukları büyüdü falan genişlediler yani anlatabiliyormuyum 5-6 ev var ama her evde 10 kişi yaşıyorlar

Son düzenleme:
ayrıca şunuda söylicem cnm buna benzer bır olay benım aılemın de başına geldi.mezhep farklılıgından dolayı..ıçımden çok kotu şeyler soylemek gelıyor ama terbıyesızlık etmıcem.. çatalcada evın camlarını kırdılar,sureklı rahatsız ettıler..hala da edıyolar...cahıl ınsanlar gerçekten her yerde oluyor,ama şıkayet edın nolursa olsun kopeksız koyde degneksız gezıyolar..ya dıcek bışey yok boyle ınsanlara allah yardımcınız olsun ama aılen orda oldugu surece hep tedırgın olacaksın o da var

sebep var ya da yok, onlarin yaptiklari dogru degil ama sizin hakaretleriniz de dogru degil. Kizgin olabilirsiniz, korkmus olabilirsiniz ama en dogru yol, hukuksal yollara basvurmaktir. siz onlardan sikayetci olun, anneniz babaniz bir süre oradan uzaklassin. jandarmaydi, hakimdi,savciydi,hapisti ugrasmak onlar icin de zor olur.

onlar sizi sindirmeye calismis, siz de sinmissiniz. bundan sonra size birkez daha zarar vermeye kalkarlarsa suc sizdedir.

cünkü;

1. önlem almadiniz
2. hakkinizi savunmadiniz
3. onlari kendi gözlerinde hakli cikardiniz

şimdi belki çok büyük tepkiler alacağım ama
bu olayda bahsedilen kişilerin ülkemin en batısında yaşadıkları konusunda hemfikiriz değil mi?

Size yakın bir ilde yazlığımız var.
İl dediysem ilin bir köyünde, boğazda...
Trakya ve Ege insanının (ki kesinlikle ayrımcılık yapmak değil amacım) ülkemin genel geçer kültür ve ekonomisinden çok daha farklı olduğunu biliyorum.
Bence burada kesinlikle artık yöreyi ve şehri konuşmayın.

Adı geçen aile problemli belli.
Aranızda sizin bildiğiniz-bilmediğiniz bir husumet var o da belli.
Bence kesinlikle ordaki evi satın-kiraya verin bişey yapın ama oturmayın.
Bİr önceki mesajından anladığım kadarı ile karşı tarafta da darp var (hastaneye gittiklerine göre)

Orada ne huzur ne dirlik ne de düzen bulamazsınız bundan sonra.
İş resmen kan davasına dönmüş....
Cana geleceğine mala gelsin.

Şu hayatta önemli olan huzur değilmidir. Huzurum olmayan evi napayım...
Bence ailenizi ikna edin ordan taşınsınlar... Onlar orda siz burda rahat olabiliyormusunuz?

Birde şu hayatta en nefret ettiğim şey Çoğunluk olan bir grubun azınlık olan bir grubu darp etmesidir ((
30 kişinin 10 kişiye saldırması çok çirkin birşey ya birde sopalarla küreklerle yazık...

Son düzenleme:

Benim ordakilerden daha çok sevdiğim akıllı dürüst vanlı arkadaşlarım var ya onlar bile bu komşu dediğim insanların yaptığını yapmaz batılıyım diye geçiniyorlar

hem hayır onlarda birşey yok sadece karışmalıkta kendi abisi kardeşine kürekle vurmuş kesilmiş birtarafı dikiş atmışlar jandarma onlara sorduğundada ben yanlışlıkla vurdum kardeşime birden o önüme çıktı demiş drp raporu falan yok onlarda bizim elimizde zaten yoktu kesici herhangi birşey bizde benim eşimin kardeşinin ciddi darp raporu var görseniz şu an üzerimde morlukları şaşırırsnz bir bayan olarak üstelik

Son düzenleme:

yazınıza bende kısmen katılıyorum...o tarz küfürler banada itici gelmedi değil... üzülerek te söyliycem..öncedende yazmıştım, bence onların nedeni başkadır..sizde şikayet etmiyorsunuz çok tuhaf... ben anadoluda çok fazla köyde bulundum ...hatta aksine daha çok severler ne yapacaklarını şaşırlar..vs ben gerçekten filmden çıkmış bir yazı okudum.. ne diycemi bilemiyorumm.madem şikayet etmiyorsunuz..o zaman allah yar ve yardımcınız olsun...

siz bu ayrımcı dilinizi hareketlerinizede yansıtırsanız daha böyle çok konu açarsınız..

onu bunu bilmem de iyi cesaret varmış sizde.
30 kişi bizim üstümüze gelse muhtemelen elime ne geçirsem fırlatırdım, kendimi koruyabilmek adına.
verilmiş sadakanız varmış diyorum ya....
bu kadar savunmasızken çok daha büyük kayıplar verebilirmişsiniz...

siz bu ayrımcı dilinizi hareketlerinizede yansıtırsanız daha böyle çok konu açarsınız..

ne ayrımcısından bahsediosun sen ben edirneliyim ailem herkes orda doğdu herkes doğuluları kötüler ya bende diyorum doğulu arkadaşlarım var vanlı edirnedekilerden daha çok seviyorum onları daha sıcak kanlı dürüst ve saygılılar

ne güzel bir düşünce tarzı tebrik etmek istedim sizi....cehalet benim ülkemin değişmez kaderi....

bu yüzden de benim ülkemde batıda doğuda kuzeyde insanlar farklı yaşar ve birbirine tahammül edemez....yazık size gerçekten çok üzüldüm....

bende Trakyalıyım ve Trakya bu tarz olayların en az görüldüğü yerdir çok şaşırdım açıkçası...

esas şaşırdığım şey evinizin etrafında oturan birkaç ipsiz sapsız insan yüzünden ordaki bütün halkı baz alarak cahiller görgüsüzler diye

bahsetmeniz ve genelleme yapmanız...

yaşadıklarınız tabiki hoş şeyler değil ama insanları bu şekilde genelleme ile küçümsemeniz de hiç hoş değil...

eğer herkes böyle ise anneniz ve babanızın hatta kendinizin oralı olması sebebi ile herbirinizi dahil etmiş oluyorsunuz cahil insanlar kategorisine...

herneyse...

çok çok geçmiş olsun arkadaşım birdaha böyle vahşi bir olayın yaşanmamasını umalım...

Son düzenleme:
vücudumu internette yayınlayamayacağımdan sadece kollarımdaki sopa izlerini göstereyim size şimdi fotoğrf çektim inanmayan arkadaşlar vardır beni suçluyorlar ya

vücudumu internette yayınlayamayacağımdan sadece kollarımdaki sopa izlerini göstereyim size şimdi fotoğrf çektim inanmayan arkadaşlar vardır beni suçluyorlar ya

seni suçlamıyoruz ki.
sadece bu suskunluğun kimseye yararı olmadığını üstelik daha çok zararı olacağını söylüyoruz.

yapılacak iş çok basit.
oysa sen bütün önerilere karşı çıkıyorsun.
bizden ne yapmamızı istediğini anlayamadım açıkçası...

güzelim ben orda doğdum büyüdüm bütün akrabalarım orda onlara demiyorum cahil şu 5-6 evden çıkan bize saldıranlara pislik cahil diyorum benim canımdan çok sevdiğim akrabalarım orda yaşıyor sadece bizim evin etrafında 5-6 ev var onlar saldırdı zaten mesajlarımı çarpıtıyorsunuz kavga etmeye bahane arıyorsunuz benim kendi akrabalrım hepsi orda sadece şu evimizin çevresindekiler pislik diyorum ben inan ki herkes onlardan bıkmış durumda

kesinlikle....sayfalar dolusu yazalım ama sana ne faydası dokunacak????

Görüntüler çok kötü,çok geçmiş olsun ama suskun kalmayın...

Sizin en kisa zamanda sikayetci olup, ailenizi bir süreligine oradan uzaklastirmaniz gerekiyor..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…