bu nasıl bir dildir ya cahil,pislik,hayvan??insanları nasıl bu kadar küçük görüyorsunuz?madem orada yaşayan halkla aranızda böyle bir uçurum var orada ne işiniz var kardeşim oraya yerleşmeden önce ev yapmadan önce hiçmi bakmadınız çevreye bu insanlar ne yer ne içer buarada siz nişantaşında yapacağınız ortamı küçük bir köyde yapmaya çalışırsanız tabiki mahalle baskısı görürsünüz bu türkiye nin en batısındada böyledir en doğusundada bunu önceden düşünemediyseniz siz onlardan daha cahilsiniz..bu kullandığınız dilden dolayı hiç üzülmedim size açıkçası
Çok geçmiş olsun gerçektende çok korkutucu bir olay.Yanlız ben anne babanızın orada kalmasına takıldım nasıl rahat edebiliyorlar evden hiç mi dışarı çıkmıyorlar bu ınsanlar iyice kinlenmiştir bunları yapabildiklerine göre
al işte ben 3 gündür uyku uyumuyorum sadece bir doğum günü kutladık diye benim eşim ölebilirdi ve ben hamile olabilirim benim çocuğum doğmadan babasız kalabilirdi evet o insanlar cahil pislik bunuda herzaman söylerim hayatları boyunca doğum günü kutlamak nedemek bilmemişler bu yüzden biz evde bi eğlence yapınca ters geldi onlara sanki sex partisi düzenledik altı üstü pasta mum ve havai fişek sizde onlara saygı duyuyorsunuz ya pes yani pes umarım aynı şeyle karşılaşmazsınız
bunların akrabaları olan bir çocuk ve dayısı 6 yıl önce bir anneyi ikinciye evlenmek istedi diye baltayla parçalara ayırdılar
müebbet hapisteler şu an bunu yapanda o annenin evladı ve öz kardeşi düşünün nasıl bir insanlar
nasıl korkmayım ki
şimdi belki çok büyük tepkiler alacağım ama
bu olayda bahsedilen kişilerin ülkemin en batısında yaşadıkları konusunda hemfikiriz değil mi?
Size yakın bir ilde yazlığımız var.
İl dediysem ilin bir köyünde, boğazda...
Trakya ve Ege insanının (ki kesinlikle ayrımcılık yapmak değil amacım) ülkemin genel geçer kültür ve ekonomisinden çok daha farklı olduğunu biliyorum.
Bence burada kesinlikle artık yöreyi ve şehri konuşmayın.
Adı geçen aile problemli belli.
Aranızda sizin bildiğiniz-bilmediğiniz bir husumet var o da belli.
Bence kesinlikle ordaki evi satın-kiraya verin bişey yapın ama oturmayın.
Bİr önceki mesajından anladığım kadarı ile karşı tarafta da darp var (hastaneye gittiklerine göre)
Orada ne huzur ne dirlik ne de düzen bulamazsınız bundan sonra.
İş resmen kan davasına dönmüş....
Cana geleceğine mala gelsin.
bu nasıl bir dildir ya cahil,pislik,hayvan??insanları nasıl bu kadar küçük görüyorsunuz?madem orada yaşayan halkla aranızda böyle bir uçurum var orada ne işiniz var kardeşim oraya yerleşmeden önce ev yapmadan önce hiçmi bakmadınız çevreye bu insanlar ne yer ne içer buarada siz nişantaşında yapacağınız ortamı küçük bir köyde yapmaya çalışırsanız tabiki mahalle baskısı görürsünüz bu türkiye nin en batısındada böyledir en doğusundada bunu önceden düşünemediyseniz siz onlardan daha cahilsiniz..bu kullandığınız dilden dolayı hiç üzülmedim size açıkçası
Benim ordakilerde daha çok sevdiğim vanlı arkadaşlarım var ya onlar bile bu komşu dediğim insanların yaptığını yapmaz batılıyım diye geçiniyorlar
hem hayır onlarda birşey yok sadece karışmalıkta kendi abisi kardeşine kürekle vurmuş kesilmiş birtarafı dikiş atmışlar jandarma onlara sorduğundada ben yanlışlıkla vurdum kardeşime birden o önüme çıktı demiş bizim elimizde zaten yoktu kesici herhangi birşey
Benim ordakilerde daha çok sevdiğim vanlı arkadaşlarım var ya onlar bile bu komşu dediğim insanların yaptığını yapmaz batılıyım diye geçiniyorlar
hem hayır onlarda birşey yok sadece karışmalıkta kendi abisi kardeşine kürekle vurmuş kesilmiş birtarafı dikiş atmışlar jandarma onlara sorduğundada ben yanlışlıkla vurdum kardeşime birden o önüme çıktı demiş bizim elimizde zaten yoktu kesici herhangi birşey
siz bu ayrımcı dilinizi hareketlerinizede yansıtırsanız daha böyle çok konu açarsınız..
vücudumu internette yayınlayamayacağımdan sadece kollarımdaki sopa izlerini göstereyim size şimdi fotoğrf çektim inanmayan arkadaşlar vardır beni suçluyorlar ya
bende Trakyalıyım ve Trakya bu tarz olayların en az görüldüğü yerdir çok şaşırdım açıkçası...
esas şaşırdığım şey evinizin etrafında oturan birkaç ipsiz sapsız insan yüzünden ordaki bütün halkı baz alarak cahiller görgüsüzler diye
bahsetmeniz ve genelleme yapmanız...
yaşadıklarınız tabiki hoş şeyler değil ama insanları bu şekilde genelleme ile küçümsemeniz de hiç hoş değil...
eğer herkes böyle ise anneniz ve babanızın hatta kendinizin oralı olması sebebi ile onları da dahil etmiş oluyorsunuz cahil insanlar kategorisine...
herneyse...
çok çok geçmiş olsun arkadaşım birdaha böyle vahşi bir olayın yaşanmamasını umalım...
[sıze=2][ı]
seni suçlamıyoruz ki.
Sadece bu suskunluğun kimseye yararı olmadığını üstelik daha çok zararı olacağını söylüyoruz.
Yapılacak iş çok basit.
Oysa sen bütün önerilere karşı çıkıyorsun.
Bizden ne yapmamızı istediğini anlayamadım açıkçası...[/ı][/sıze]
30 yakın erkek ellerinde aletleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?