jandarma aman beni uğraştırmasınlarda ne olursa olsun diyor 5 dakikalık mesafeye 1 saatte geldi olay bittikten sonra düşün
ben konuyu açtım çünkü benim hiç arkadaşım yok moralim bozuk psikolojim bozuk uyku uyuyamıyorum ya ailemden biri ölseydi diyorum
ama annemler dava açıp uzatmak istemedikleri için açamıorum
elimiz kolumuz bağlı
hani dedim belki kkdaki arkadaşlar destek olur moralimi düzeltirler falan filan ama şu an neredeyse intihar edicem yani
bak sana sadece şunu söyleyeyim ben bi konu açtım ağlayarak yadım her birini eşim sıkıyor yeni ewliyim arkadaşım yok çok bunalıyorum stresten beynimde tümör çıktı çok hastayım falan filan yazıyorum başta iki tane geçmiş olsun nasihat morelim biraz düzeldi...daha sonra yazılan yorumlar şu:amannn seninkisi ewlilik değil esaret böle ewlilikmi olur ben bi dakka bile durmam böle ewlilik yürütmem!!!!!2. saçma salak yorum ise şu kocan sana güwenmiyo seni arkadaşlarınla alışverişlere yollamıyo....hayır diyorum ne alaka güwenmemekle daha 5 aylık ewliyim cewapda şu arkadaşım : tabi yaaaa güwendiği içinmi seni arkadaşalrınla gezöelere yollamıyo şok odum