• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşkiyalar tarafından Saldırıya uğradık Doğum günüm ve bayram Kabus oldu

bu arada eviniz bahçeside olsa havai fişek atabilmek için izin gerekli belirli yerlerden ki siz bu izinleri almadıysanız zaten darp edilsenizde siz de suç işlemiş konumundasınız ayrıca gecenin 12 sinde atılan havai fişeklerde o sessizlikte herkesi rahatsız eder...yani sizde karşınızdakilere çok saygılı değilsiniz bence...
en azından gündüz gidip onlara bu gece böyle durum planladık sizde izin verirseniz deseydi babanız yada eşiniz inanın onlarda bunu yapamazlardı...ama sizlerde anladığım kadar ile onları orda yok gibi görerek hareket ediyorsunuz ve bu da karşınızdakini kışkırtıyor olabilir...

bu arada eviniz bahçeside olsa havai fişek atabilmek için izin gerekli belirli yerlerden ki siz bu izinleri almadıysanız zaten darp edilsenizde siz de suç işlemiş konumundasınız ayrıca gecenin 12 sinde atılan havai fişeklerde o sessizlikte herkesi rahatsız eder...yani sizde karşınızdakilere çok saygılı değilsiniz bence...
en azından gündüz gidip onlara bu gece böyle durum planladık sizde izin verirseniz deseydi babanız yada eşiniz inanın onlarda bunu yapamazlardı...ama sizlerde anladığım kadar ile onları orda yok gibi görerek hareket ediyorsunuz ve bu da karşınızdakini kışkırtıyor olabilir...

havai fişek atmak için izin istemedi diye ailecek dayağı haketmişmi yada suçlumu oluyo yani?
ya komşuluk nerde kaldı ozaman? en ufak bi sıkıntıda birbirnin yardımına koşmak deilde ses yaptı diye topla tüfekle gidip öldüresiye dövmekmi komşuluk?
böyle yobaz insanlıktan yoksun adamlar bu insanlara bunu yaşattıysa konu sahibi arkadaşın babasının istediği izinden de anlamıcakları çok açık..
anlayışın olmadığı yerde insanlık olmaz. saygıyıda haketmek gerekir.
suçlayan yorumlar yapmayın artık bunun savunulur yanı yok. canice..

Son düzenleme:
konuyu baştan sona okumadım yorumları tam bilmiyorum.
öncelikle size ve ailenize çok geçmiş olsun diyorum. cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. birde kültür farkı eklenince sizin beyaz dediğiniz şy onlara kara gelecektir. bizim normal gördüğümüz herhangi bir davranış onlara batar.
baban zamanında orayı almış gönlünce düzenlemiş her cm emeği var mutlaka.
o insanlar oraya sonradan geldi diye tahmin ediyorum.
şikayet etmekten korkmakta haklısınız. ailenize zarar vermesinden korkuyorsunuz.
ama aile orada böyle huzursuz ne kadar yaşamaya devam edebilir ki?
çevresindeki o insanlar tehlike saçıyorlar. arabasız kimse evden çıkmıyor demişsin, allah korusun arabada da başlarına bir şey gelebilir.
bence ailen kendi huzuru için oradan bir an önce uzaklaşsın.
allah korusun ya daha kötü şeyler olsaydı.
böyle cani insanlarla bir arada yaşanmaz.
aileni ikna et ve oradan uzaklaşsınlar. işi kan davasına bile dökebilir böyle cahiller.
biz şehirde havai fişek atıldığı zaman camdan bakar seyrederiz ama onlar bunu farklı yorumlamış.
jandarma bile bıktı demişsin onlar bile birşey yapamıyor.
birşeyi merak ettim evimiz çiftlik gibi bir yer diyorsun peki etrafı duvarla filan çevrili değil mi?
benim gözümde canlandırdığım yüksek duvarlı demir kapılı bir alan.
böyle tehlikeli insanlara karşı ailen keşke tedbir alsaymış.
rahatlıkla yanınıza geldiklerine göre açık alan diye düşünüyorum.
umarım cezalarını bulurlar.

Siz iyimisiniz ya ? öyle birşey yapana insan denmiyecekti heralde
Birde sizin gibi insancıklar var dimi ne yazıkki , sizinkide sözlü şiddet gibi birşey.. Yazık çok yazık..

Çok geçmiş olsun , okuyunca sanki herşeyi kendim yaşıyormuş gibi oldum
Bencede şikayetçi olmamınız en iyisi olmuş , Çünkü bunları yapma cesareti olanlar ceza almaktanmı korkacaklar
Hem ne kadar ceza alacaklarki , belkide serbest bile bırakılacaklardı ifadeleri alındıktan sonra
Baksanıza hastaneye bile gidip orayıda karıştırmışlar
Yani adamlarda korku yok, sizi koruyacak ne yazıkki kimsede yok.
En iyisi can güvenliğiniz için o yerde artık yaşamamak..

kesinlikle katılıyorum burda o kişilerin akrabaları falanmı var acaba diye düşünmüyoru değil kadıncağız intiharın eşiğine geldim bu tarz yorumlar yüzünden diyor...üst üste yazılan yorumlara bak kimin bayrağını taşıyolar anlamıyoru bazen kk kadınları bukadar acımasız olmamalı yaww :47:

bu nasıl bir dildir ya cahil,pislik,hayvan??insanları nasıl bu kadar küçük görüyorsunuz?madem orada yaşayan halkla aranızda böyle bir uçurum var orada ne işiniz var kardeşim oraya yerleşmeden önce ev yapmadan önce hiçmi bakmadınız çevreye bu insanlar ne yer ne içer buarada siz nişantaşında yapacağınız ortamı küçük bir köyde yapmaya çalışırsanız tabiki mahalle baskısı görürsünüz bu türkiye nin en batısındada böyledir en doğusundada bunu önceden düşünemediyseniz siz onlardan daha cahilsiniz..bu kullandığınız dilden dolayı hiç üzülmedim size açıkçası

Bu yorumlar karşısında dehşet içinde kaldım :45:

Sanki konuyu açan arkadaş olayını coğrafyaya, ırklara bağlayıp yorum yapmış, başına gelen talihsiz olayı anlatıyor, en başta nerede yaşandığını bile söylemedi, biri sorunca söyledi. Bu muameleyi haketmiş öyle mi? pes diyorum.

gerçekten kadınlar kulübündeki bazı kadınlar ne yaptığını bilmiyor
artık onlara cvp bile yazmayacağım o anı görmeliydiniz diyorum sadece o kadar
havai fişekten babamın haberi yokmuş doğum günü organizasyonundan varda
havai fişeği eşimin arkadaşı gece aklına gelmiş alalım şık bişi olur die
arakdaşlarıda istanbullu misafir olarak geldiler bilmiyorlar insanları
sorup soruşturmuşlar gece havai fişek satan dükkanı açtırıyorlar alıyorlar
yasak falan değil olsaydı jandarma derdi neden yaptınız
biz durumu a dan z ye anlattık tamam gelin biz sizi hastaneye getirelim dediler
ben istanbula gidelim evime gitmek istiyorum diye ağlıyordum
jandarma biz size buralardan uzaklaşana kadar eşlik ederiz dediler
ve 30 km eşlik ettiler tekirdağ sınırına girince onlar geri döndü uzman cep telefonunu verdi hepimize birşey olursa hemen arayın dedi
göz var nizam var onlarlada gitti görüştü jandarma hiçbirinde darp izi yok
sadece birinin yüzünü yanlışlıkla kendi abisi kürekle kesmiş bizden birine vurma planındayken
o da bizde kürek olmadığından abim yaptı demiş zaten
her gören kimin mağdur olduğunu anlıyor

sırf yalnızca 1 dakika rahatsız oldu diye adammı öldürmek gerekiyor bizi onlar mı yaratmış canımızı onlar mı verdi
üst kat komşumun çocuğu sabahtan akşama kadar topla oynuyor gidip çocuğu öldüreyimmi

onlar sabahın 6sında kalkıyorlar tüm gün hayvanlara küfür bağırış çağırış
hiçbirimiz daha gidip bir susun ya bıktık küfür dinlemekten demedik

onların bizi öldürmesi mi gerekiyor du

haksızsınız diyorlar o halde etek giydiği için tecavüze uğrayan kadınlar da mı suçlu

illaki pisliklerin çıkıp cezalandırması mı gerekiyor bu ülkede özgürlük suç mu

ETEK GİYEN KADINA TECAVÜZ ET
DOĞUM GÜNÜ KUTLAYANI ÖLDÜR
ALKOL SATAN DÜKKANI BOMBAYLA PATLAT

BUNLAR MI HAK ADALET

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun.

Konunuzu baştan sona okuyordum ki can sıkıcı saçma tartışmalara gelince bıraktım.
Anlıyorum babanız evinizi çok özenerek didinerek yapmış.
Benim babam da planını bile kendisinin çizdiği, tuğlalarını beraber taşıdığımız evinde oturuyor şu an.
İnanın çok iyi anlıyorum.
Ancaaakk, söz konusu can güvenliğiniz.
Böyle bir durumda ev, mal, mülk görünmez göze.
İşte bunu anlamıyorum.
Ben böyle bir şey yaşamış olsam, o gece o evin kapısını çeker, anamı babamı alır, satış işlemlerini başlattırırdım.
Belki açıkladınız. Dedim ya bütün yorumları okumadım.

anlattığınız kadar korkunç kişiler olmasaydı saldırganlar,jandarma bu kadar yardımcı olmazdı...hastane personelinden tutun da jandarmaya kadar herkesin sıtkı sıyrılmış bunlardan...daha da söze ne hacet?

anlamadığım tek nokta neden onlardan uzaklaşmıyorsunuz,ev dediğiniiz yine yapılır..anladığım kadarıyla bütçeniz müsait,evi satılığa çıkarın,varsın değerinin altında satılsın(çevreden dolayı kimse almak istemez demiştiniz)yeni bir yere yeni bir ev yine yaparsınız,canınızdan kıymetli değil ya...

çok zor durumlar yaşamışssın ilkşah.allahtan ölen olmamış aranızda. adaletin insanlar tarafından sağlanamadığı ülkemizde daha çok canlar yanar.daha çok dayaklar yenilir.

baksana sizin çiftliğinizin m2 sinin çiftlik standartlarına uymadığından bunu senin sölediklerinle çelişki olarak görenmi dersin, ordaki insanlara demediğin halde cahil dediğini düşünüp yaşadıklarını hakettiğini söyleyenmi, havai fişek attın diye neden izin istemedin sende suçlusun diyenmi,yoksa 30 erkek aletleriyle saldırdılar diye bi cümle kurduğun için seninle dalga geçenmi? anlatma arkadaşım kimse senin derdinden anlamaz duyarsız insanlar haricinde.

huuuu millet kadın dayak yemiş hemde ölesiyeee
hemde ailesiyle hemde 30 kişi tarafından.
hemde hala can tehlikeleri var.
biraz empatii azcık çok değil az.

Kiskirtmak diye birsey yok herkes haddini bilecek. Boyle insanlar yuzunden insanlar katil oluyor istemeden de olsa demek ki... Konu sahibinin ailesi birsey yapamamis ama biliyorum ki bizim evimize girselerdi babam emekli asker ve 3 ayri silahi var inanki arkadasim o insanciklar olu tavuk gibi tek tek bahcenin ortasina dizilirdi. Yani kiskirtmak diyorsun herkesin olaylara verecegi tepkide ayni degil ne yazik ki. Yok yere sonra aile bireyi katil olsun al basina belayi iste.Resmen linc etmeye oldurmeye gelmisler...yol yordam denilen birsey var havaifisege kizdiysan gidip olduresiye dovup insanlari linc etmezsin..,

insanlik oyle bir hale geldiki madur insanlar bile suclanir oldu..

Son düzenleme:
aileniz niye taşınmıyo ordan yaa,babam hevesle yaptırdı diyosunuz,evi batsın size neler yapmışlar,daha heves mi kalır,nasıl huzurla oturcaklar ki şimdi hevesle yaptırdıkları evde:19:

İzin almadan havai fişeğin atılma karşılığının linç etme girişimi olmasını, kazmalarla küreklerle kadınlara, erkeklere saldırılmasını uygun görmeniz çok ilginç börtülböcek. Kafa yapınız o insanlarla uyuşuyor demek ki!
Bizim buralarda yaklaşık ayda bir havai fişek atılır. Kimse gelip izin istemez. İzin almaları gerektiğini hiç düşünmedik. Havai fişek eğlencelidir, hoşumuza gider, ailecek seyrederiz. Kimseye saldırmak aklımızdan bile geçmedi. Bizim kafa yapımız sizin gibilerden oldukça farklı!

Daha önceki sayfalarda da yazdım yine yazıyorum. Kesinlikle şikayetçi olmalıydınız. Madem bilgili, görgülü insanlarsınız neden yanına baırakıyorsunuz. Yazmışlar bir yerde işte ne kadar ceza alacakta, diğer akrabaları bu sefer musallat olur da bilmem ne. Kardeşim bu ülkede hukuk var. Adalet demiş arkadaş herkes suç işlesin biz mi suçlu olalım demiş ee o zaman hakkınızı arayacaksınız. Ailenizi alırdınız, bir süre sizde kalırlardı bu arada da evi satışa çıkarırdınız, ailenizde bu sürede kiraya çıkardı daha merkez bir yerde. Sizde orada doğup büyümüşsünüz bu insanlar yeni mi peyda oldular. Size saldırmışlar peki orada evi olan başka insanlar nasıl yaşıyorlar, barınıyorlar orada. Onlara birşey yapmıyorlar mı.. Onlar nasıl huzur içindde oturuyorlar. Bir tek o insanlarla senin ailen mi var koca yerde. Kimse bu olaylara şahit olmadı mı. Bence başka husumetler var ailenizle, o kişiler arasında ben öyle düşünüyorum. Ne ev ne birşey candna değerli değildir yanii.

yaa ne olursa olsun,can guvenligi olmayan bir yerde yasanir mi hergun olum korkusu ailene yazik 5 dk bile durmasinlar satip huzurlu bi yere yerlessinler:20:

çok geçmiş olsun... bence aileniz de daha fazla orada oturmasın, ne olur ne olmaz. en kötü gününüz olsun, tekrar geçmiş olsun

bunlara hayvan denmez hayvANlar benım için insandan daha değerlidir bu anlattıgınız kişiler canavarr ne bilim çük kadar kafaları çalışmayAN OKUMAMIŞ SAYGISIZ EĞİTİMSİZ İNSANLAR KENDI ADIMA KONUŞAYIM BOYLE BIRSEY BNM BAŞIMA GELSEYDİ BUNLARI ORTADAN YARARDIM KARPUZS GIBI

çok geçmiş olsun ne cahil insanlar var şu dünyada okurken tüylerim diken diken oldu
keşke şikayetçi olsaydınız böyle insanlara birileri haddini bildirmeli:23:
ailen de ordan uzaklaşsın bence canım böyle korkuyla huzursuz yaşanmaz ki:50:

Daha önceki sayfalarda da yazdım yine yazıyorum. Kesinlikle şikayetçi olmalıydınız. Madem bilgili, görgülü insanlarsınız neden yanına baırakıyorsunuz. Yazmışlar bir yerde işte ne kadar ceza alacakta, diğer akrabaları bu sefer musallat olur da bilmem ne. Kardeşim bu ülkede hukuk var. Adalet demiş arkadaş herkes suç işlesin biz mi suçlu olalım demiş ee o zaman hakkınızı arayacaksınız. Ailenizi alırdınız, bir süre sizde kalırlardı bu arada da evi satışa çıkarırdınız, ailenizde bu sürede kiraya çıkardı daha merkez bir yerde. Sizde orada doğup büyümüşsünüz bu insanlar yeni mi peyda oldular. Size saldırmışlar peki orada evi olan başka insanlar nasıl yaşıyorlar, barınıyorlar orada. Onlara birşey yapmıyorlar mı.. Onlar nasıl huzur içindde oturuyorlar. Bir tek o insanlarla senin ailen mi var koca yerde. Kimse bu olaylara şahit olmadı mı. Bence başka husumetler var ailenizle, o kişiler arasında ben öyle düşünüyorum. Ne ev ne birşey candna değerli değildir yanii.

bu ülkede k hukuk tersine işliyo haberlerde gördüm biri karısını öldüresiye dövüyor ama kadın şikayetçi olmadığı için serbest bırakılıyo. Bre cahil kadın nasıl şikayetçi olsun şikayetçi olsa ailesi mi yanın da olacak biri mi destek olacak bu bildiğin kamu suçu ya. Her şeyi gençleri etkiliyo diyen internette bile bazı isimlere kısıtlama getiren zihniyet bu gençleri etkilemez mi. Sadece bu da değil biri kız arkadaşından para istiyo kız vermeyince adam(!) kızı sokak ortasında dövüyo sonra adam(!) tutuksuz yargılanmak üzere serbest.
Dediklerin gerçektten çok ama çok mantıklı şeyler ama bu ülkede işlemez. Bu ülkede güç, para işler.Bak şu tv lerde namus bekçiliğ yapan ünlülere otellerde basılıyolar kadın dövüyolar hatta ödürüyolar ama onlarda aramız da maalesf

Son düzenleme:
Back
X