Başka bir ülkede olsa şikayet edin sonuna kadar kanuni haklarınızı arayın derdim, ama kocası tarafından dövülen defalarca can güvenliği için savcılığa şikayet edip koruma talebinde bulunan kadınların evinin önünde kocaları tarafından güpe gündüz katledildiği bir ülkede ben diyemiyorum o yüzden de şikayet etmemenizi anlayabiliyorum, tehditler tacizler şiddet eylemine dönüşmüş yarın öbür gün daha fenasını bile yaparlar, bence aileniz oradan nolursa olsun taşınmalı, yaptıkları o barbarların yanına kalmamalı ama o konuda ne yapılabilir bilemiyorum...
aynen öyle tatlım hislerime tercüman olmuşsun
o öldürülen kadınların hepsi şikayet ettiği için bir nevi öldürüldü
kadının kocası hapisten kaçıp öldürüyor ya düşün
ya da hapis yatıo cezası bitio çıktığı gün öldürüo kadını
yani bizim ülkemizde böyle pislikler ders almaz daha çok kinlenir anlatabiliyorumdur umarım
zaten çoğu cezada almıyor hele ki küçük yerlerde işin içinde jandarma olduğundan jandarma sallıyor çok üstüne düşmüyor sadece davacıyı davalıyı dinliyor tamam olay yeri araştrmasıymış bilmem nesiymiş hiç umursamıyor
tecavüze uğrayan köy kızlarına şikayetçimisin değilmisin die soruyor değilse tamam çıkabilirsiniz diyor
hiç bakıyormu kızın gözlerine acaba zorlamı söylettiriliyor zorlamı şikayet geri aldırılıor die hiç umursamıyorlar
o öldürülen kadınların hepsi şikayet ettiği için bir nevi öldürüldü
kadının kocası hapisten kaçıp öldürüyor ya düşün
ya da hapis yatıo cezası bitio çıktığı gün öldürüo kadını
yani bizim ülkemizde böyle pislikler ders almaz daha çok kinlenir anlatabiliyorumdur umarım
zaten çoğu cezada almıyor hele ki küçük yerlerde işin içinde jandarma olduğundan jandarma sallıyor çok üstüne düşmüyor sadece davacıyı davalıyı dinliyor tamam olay yeri araştrmasıymış bilmem nesiymiş hiç umursamıyor
tecavüze uğrayan köy kızlarına şikayetçimisin değilmisin die soruyor değilse tamam çıkabilirsiniz diyor
hiç bakıyormu kızın gözlerine acaba zorlamı söylettiriliyor zorlamı şikayet geri aldırılıor die hiç umursamıyorlar
Son düzenleme: