canım ya ben de çok merak ettim. özelden bana da yazabilir misinKızlar adama sızofren paranoyak vs dedım sındı dava falan acar özelden yazayım olmazmı
bu gizemli ünlü de bizim içimize dert oldu resmenbu bakımdan hala bdv sınırları içinde sayılabilir
çok romantik bi erkek arkadasm vardı ayrıldık kendini ''hayalleri kurulan adammım''ben diye tanımlıyor fakatson 6 aydır benimle konuşmak onun için dünyanın en zor şeyi idi.En iyisi dürüst,samimi ve gösterişten uzak içten bir sevgi gerisi edebiyat..
Di mi bende dusnunce bı ıgretı geldı yaptıkları su anzatenBence bunun için bile üzülmeye değmez. Hiç sevmem çünkü o adamı..
Ayyyy bunlar ne garıp varlıklar ya....bı ayarları orta Noktaları yok mu bunlarınçok romantik bi erkek arkadasm vardı ayrıldık kendini ''hayalleri kurulan adammım''ben diye tanımlıyor fakatson 6 aydır benimle konuşmak onun için dünyanın en zor şeyi idi.En iyisi dürüst,samimi ve gösterişten uzak içten bir sevgi gerisi edebiyat..
Aynen, hiç kafan karışmasın..Di mi bende dusnunce bı ıgretı geldı yaptıkları su anzaten
Çok merak edilecek bırı degıl zaten.oyle bı askda yasanmadı.o zamanlarda fıgurandı sonra sarkıcı oldu
Hehe..o olsa bırakır mıyım yakasını hıc vermem kımselere beeeANKARALİ TURGUT OLABİLİR Mİ :-D
Sanırım yok ya da bu kadar yüzü biz bayanlar veriyoruz onlarda şımarıyor..Ayyyy bunlar ne garıp varlıklar ya....bı ayarları orta Noktaları yok mu bunların
Yok canım o kadar guzel degılım,zaten adamın benden oncekı sevgılısıde asırı guzel degıldı,unlu bırılerıyle mankenlerle falan takılacak bı tıp degıl zaten.ama yakışıklı degıl katılıyorum,uzun sursun ılıskım modunda bı ınsanabowww canım ya baya bi ünlüymüş
ama seni şöyle teselli edebilirim tatlım, bence yakışıklı bi adam değil. hatırlamana değmez.
kesinlikle şuan ünlü olduğu için aklında kalmış
bu arada sanırım oldukça güzelsin
Kim o ünlü cok merak ettim cnm tazar misin bana daHehe..o olsa bırakır mıyım yakasını hıc vermem kımselere beee
Yalvarırım bana da yaz,çatlıycam vallaKızlar bazılarınızın mesajı kapalı yazamıyorum,sonuc olarak kendıme geldım,yaşadığımız garıp durumlar aklıma geldı bı an,eger degısmedıyse zaten cok bı kayıp degıldi
Hehe..o olsa bırakır mıyım yakasını hıc vermem kımselere e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?