eskıye ozlem

Kesinlikle. Bazı erkekler kadın ruhunu deneyimleri sayesinde çözmüş oluyor, ona göre kolayca bulutların üstüne çıkarabiliyor oyunlarıyla ama bir de bakmışsın aynı numaraları başkasına çekiyor sonra. Bazıları ise daha monoton, sürprizlerden uzak olsa da dürüst, güvenilir, her zaman sırtını dayayabileceğin tipler oluyor. Evlenilecek erkek söz konusu ise kesinlikle ikinci seçenek olmalı bence.

Bana da yazin, uyuyamam valla. Aylardir giris yapmadan gezinen ben, bunu yazabilmek icin giris yaptim :)

Ayyyy bunlar ne garıp varlıklar ya....bı ayarları orta Noktaları yok mu bunların

Kızlar bazılarınızın mesajı kapalı yazamıyorum,sonuc olarak kendıme geldım,yaşadığımız garıp durumlar aklıma geldı bı an,eger degısmedıyse zaten cok bı kayıp degıldi

abowww canım ya baya bi ünlüymüş
ama seni şöyle teselli edebilirim tatlım, bence yakışıklı bi adam değil. hatırlamana değmez.
kesinlikle şuan ünlü olduğu için aklında kalmış
bu arada sanırım oldukça güzelsin

Yok canım o kadar guzel degılım,zaten adamın benden oncekı sevgılısıde asırı guzel degıldı,unlu bırılerıyle mankenlerle falan takılacak bı tıp degıl zaten.ama yakışıklı degıl katılıyorum,uzun sursun ılıskım modunda bı ınsan

Unlunun kim oldugu acklandi mi nolur cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…