eskıye ozlem

adamı merak etmekten konuya odaklanamadım, kızlar bana da gönderin

Ah canım düşününce çok haklısın en azından sevdıgımguvendıım bırı var telden yazıyorum kusura bakma

Kızlar mesajlarla nasıl tanıştın dıyen olmuş çok telden yazıyorum ımla hataları ıcın kusura bakmayın ısyerındeyım anlatayım.sahsa x dıyelım,,

O zamanlar bu x baska bı şehırdeyız tabı okuyordu okulu uzatmıştı aslında oyle pek okulla alakası yoktu.benım de bır kızarkadaşım var Y dıyelım.y cevresı genıs bır kız tıyatrocular vs sevılen bır tıp.bende o zamanlar uzun ınce bır kızdım.okuz gıbı yemeden once bunlar tabı.y benı bır partıye götürdü.partı derken mıllet uc odalı bır evde Tıklım tıklım.yanımızda bır kız bır erkek arkadas daha var .o erkek arkadas bırını aradı çağırdılar aslında .planda yoktu bızde gıttık,her oda dolu.uzun Saçlı bır sürü tıp kızlar oğlanlar vs

Bızde yer bulamadık korıdorda sandalyeler dızılmıs Yanyana uzunlamasına,bu erkek arkadasla kız arkadas yerde bırılerıyle konusuyolar,bz y ıle sandalyedeyız,y de onların tarafında ,onların sohbete katılmış ben uzağım mal mal bakınıyorum yanımdakı sandalyede x var.farknda degılım.o zaman tıpı daha farklıydı tabı.bırden bana sordu.sence ben delımıyım dıye.bı Gülme geldı ama tuttum kendımı zaten orda canım sıkılmış bunla konuşayım dedım.belki dedim.bu bıseyler anlatmaya basladı ıcmıs ama bellı.zaten muzık bangır bangır ben kısa kısa cevap verıyorum.degısık ama boyle pat dıye bı espiri yapıyo Konuşurken cok da kalıtelı esprıler,buna yöneldim.bır saate yakn konuştuk.ben bunu boyle ezık bı tıp sanıyodum hanı benım gıbı alakasız partıye gelmıs yalnız gelmıs meğer popülermıs.herkes tanıyormuş orda bunu,tabı ben sonradan ogrendım.arada y de bızımle sohbete katılıyor falan.neyse bızımkıler kalkalım dedı kalktık.bende çocuğu unuttum gıttım,aradan gectı uc ay kadar zaman

Canm zhmt olmazsa bana da yaz okudukça merakım katlandı

valla ister istemez öyle bir gizem oluşmuş ki bende merak ettim direk şu x şahıs desen bu kadar üstünde durulmazdı

lili kim bu x bana da gönder plss :)

Isyerındeyım kızlar arada çıkıyorum.

Neyse uc ay sonra bu y yanımdayken bende kalıyor o gece bu erkek arkadasını aradı,dogumgunu kutlucaktık sanırım,cocuk normal arkadası benım çok samımıyetım yok,uc aydır y dışında dıgerlerıyle gorusmemısız.aklıma bu x geldı o an,gelırım bende dedım.sohbet ederız çocukla dıye.cocuk karızmatık gelmıstı.sonra o aksam evde cocuğun konusu açıldı.ogrendım kı bunlar ıkı defa ortamda bır araya gelmişler tekrar,cocuk ıkısındede benı sormuş.bana söyleyen yok tabı.bu y de söylemıyor ılgımi Çekmez sanmış.o sıralarda tabı hızlı zamanlarım. Bır kaç talıbım var .bene cahıl cühela havalardayım.cocuk sadece sormuş adı ne km dıye ılknde,ıkıncsındede tel numaramı ıstemıs,o zamanlar telefon pahalıydı bu arada ,o ıkı ay ıyı fatura odedım çıkarken,neyse vermemıs bunlar sadece y bılıyordu zaten,bende yok su an demıs,y ıle samımıyetlerı yok zaten ondan once,aynı anda tanıştık bızde,sonra bu dogumgunu olayı ıcın ben heyecan yaptım tabı gıdeyım dıye ama pat ıptal oldu,dogumgunu degılde baska bır toplanmada olabılır emın degılım.zaten ılk gıttıgım partı ılk ev partımdı,bu arada cocuğun ne kadar sevıldıgını falan ogrenıyorum vs.bır hafta sonraya ortam ayarlıyorsun dıyorum y tamam dıyor,bır hafta sonra beraber muzık dınlemeye gıdıyoruz,ve bu gec gelıyor arkadaşıyla,ama gelıyor,onun ortamından kmse yok,ben y x ,x in arkadası o erkek arkadas bırde tanımadığım hatırlamadığım bır cıft vardı.

Kim kim kim bu x ?????

belkıde ılıskınız rutıne baglamıs olabılır, bırde sevgılılık guzel sey sorumlulugu az aynı evde yasamıyorsanız eger tabıkıde.. ama ıs resmıyete dokulunce ınsan bı kere daha dusunuyor, ılışkı de ıkı kısının ılıskısı olmaktan cıkıyor halıyle, sızınkı bır anlık duygu bunalımı bence..

benımde ara ara aklıma eskıler gelır, ılk tanısma-flort evresı-yada heyecan dolu genclık ılıskılerı-askları ama su an huzuru buldum -sevıyorum- zor zaanlarımızda oldu ama hersey gerıde kaldı heyecana-fazla duygusallıga ıhtıyacım var mı yok hergun ve hergun onu yenıden kesfedıyorum sız ıstersenız ılıskıden de bırbırınızden zevk almayı bılırsınız bence...

Lilibett
arkadasım oncelıkle bu arkadasın kım ol. bende merak ettım yazılanları okuyunca sanırım bursada okudun deyıp noktalıyorum
ılıskıne gelınce.. sevgılınle rutıne bınen bır ılıskın var sevıyorusn ama askın körelmiş gbi azcık.. oda atesşlenir harlanır merak etme sakın ha sakın kafanı karıstırma oldumu hemşom..
oyle duzgun adamı zor bulursun benım kocamda antıromantık ama bazen oyle seyler yapıyorkı ona odun deıdgım ıcın ben utanıyorum..

Kimmiş bu ünlü bilen biri yazabilir mi lütfen.. Hasta yatağımdan yaziyorum.. Ölmeden önce son isteğin ne deseler o ünlüyü öğrenmek diyecek kadar merak ettim..

Selamlar gerçekten heyecanla okudum konuyu kim bu ünlü desem bana özelden yazsa birisi

Vayy arkadas dalga dalga yayildi merak,birkac saglam ipucu verde biz anlayalim bari yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…