abowww canım ya baya bi ünlüymüş
ama seni şöyle teselli edebilirim tatlım, bence yakışıklı bi adam değil. hatırlamana değmez.
kesinlikle şuan ünlü olduğu için aklında kalmış
bu arada sanırım oldukça güzelsin
Aman canim unut gitsin nisanlinla mutluluklar dilerim sizeYok canım o kadar guzel degılım,zaten adamın benden oncekı sevgılısıde asırı guzel degıldı,unlu bırılerıyle mankenlerle falan takılacak bı tıp degıl zaten.ama yakışıklı degıl katılıyorum,uzun sursun ılıskım modunda bı ınsan
Lilibett sunun adini banada yaz özele mersk ettim valla hadi...Yada bilen biri yazsin lütfen.Yok canım o kadar guzel degılım,zaten adamın benden oncekı sevgılısıde asırı guzel degıldı,unlu bırılerıyle mankenlerle falan takılacak bı tıp degıl zaten.ama yakışıklı degıl katılıyorum,uzun sursun ılıskım modunda bı ınsan
Benim aklıma Halil Sezai geldi ne yalan söyliyim
öğrendin mi? uykundan olma daBanada yazın lütfen kimmis merak ettim uyuyamam
Evet öğrendim :) sağolsun konu sahibi ama hala uykum yok :)öğrendin mi? uykundan olma da
benim kulağıma da söylermisin,çatlarım yoksaEvet öğrendim :) sağolsun konu sahibi ama hala uykum yok :)
Annem bana demişti ki 'bak kızım hayatına çok kişi sokma yarın yuva kurunca hep onlarla kıyaslarsın' Öok doğruymuşçBazen bende yaşıyorum bunu. Hayatımda yarımca bitmiş bir ilişkim oldu hem aileleri hemde kendimizi çok üzdük. Ne zaman evliliğim düzene girdi benim aklıma acabalar üşüştü. Tabi şuan öyle değil. Dİyeceğim oluyor böyle şeyler. Eşinin sana anlayış göstermesi çok güzel romantzm kazanılabilir belki ama anlayış valla zor. VE canım her ilişki öyle uzaktan göründüğü gibi değildir. Sen onla ozmn anlaşsaydın ozmn olurdu. Bak hala yuva kurmamış. Demek ki senlede öyle olcaktı. VAlla ben bçyle şeyler düşündüğüme eşime şükür ediyorum. İyiki benim hayatımda. BEni onun gibi anlaycak bir başkası olurmuydu emin değilimDegıl mı.on senedır takmamısım dıyorum sımdı o vıdeodakılerı görünce ozendım galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?