eskıye ozlem

Aman canim unut gitsin nisanlinla mutluluklar dilerim size

Olur öyle duygular ama çogu zaman geldiği kadarda çabuk geçer bak ne güzel seni seven bir erkeğin var, demekki sevgilin doğal.

Lilibett sunun adini banada yaz özele mersk ettim valla hadi...Yada bilen biri yazsin lütfen.

İçinizde yerine gelmeyen bir şeyler kalmış gibi ama fazla takmayın eğer mutluysanız romantizm illa olacak diye bir şey yok sonuçta her erkeğin yapısı farklı biz bayanların da öyledir. Bence unutmalısınız onu nişanlınıza odaklanın. :)

Kızlar Bayağı kısıye yazdım tel kıtlenıp. Duruyo mesaj yazarken sıstem atıyo,ellı kısı olmuştur herhalde:))

Ve evet adam garıp bı tıptı.herkes nerde tanıştığımı neden paranoyak dedıgımı sormuş,müsaıt bır zamanda yazcam inşallah.

Nişanlıma aksam çıtlattım durumu bakalım ne yapacak

Bende merak etmıştım unluyu ama kaçırmısım :)

Degıl mı.on senedır takmamısım dıyorum sımdı o vıdeodakılerı görünce ozendım galıba
Annem bana demişti ki 'bak kızım hayatına çok kişi sokma yarın yuva kurunca hep onlarla kıyaslarsın' Öok doğruymuşçBazen bende yaşıyorum bunu. Hayatımda yarımca bitmiş bir ilişkim oldu hem aileleri hemde kendimizi çok üzdük. Ne zaman evliliğim düzene girdi benim aklıma acabalar üşüştü. Tabi şuan öyle değil. Dİyeceğim oluyor böyle şeyler. Eşinin sana anlayış göstermesi çok güzel romantzm kazanılabilir belki ama anlayış valla zor. VE canım her ilişki öyle uzaktan göründüğü gibi değildir. Sen onla ozmn anlaşsaydın ozmn olurdu. Bak hala yuva kurmamış. Demek ki senlede öyle olcaktı. VAlla ben bçyle şeyler düşündüğüme eşime şükür ediyorum. İyiki benim hayatımda. BEni onun gibi anlaycak bir başkası olurmuydu emin değilim

Bana da soyleyebilirmi bilen biri su ünlüyü sabah sabah merak ettim ne geliyorsa basimiza meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…