Esle ara bozukken iliski

Bence tamda cekindigin icin acmiyorsun asıl konuları. Ben gayet açik oldugumu dusunuyorum. Her konumda bana cemkirdikleri halde, yine oldugu gibi yazabiliyorum herseyi. Ki burada bana sinir olup eski konularima kosacak üyelerin oldugunu bildigim halde, cekinen yok.

Yapılan saygısızlıklar ağır ve surekliki sen bu durumdan rahatsız olmuş ve birlikte oldugun içinde kucuk dusecegin gibi dusuncelere girmişsin. Niye iyiyiz, superiz pozları? Komik oluyorsunuz.

Benim huyum degildir eski konu aratip laf sokmak senin yaptigini gostermeye calistim. Muhabbet bu olacaksa kimse konu acmasin. Zaten sizin gibiler oldugu icin bu sitede 2 uyelikle millet konu aciyor. Halbuki kimse kimseyi tanimiyor aslinda.

İyi de burada bir dünya evli çift var.
Hepsinin hayatında sorun var.
En iyisi bile ufak triplere maruz kalıyordur.

Biz de eşimle ara sıra ufak tripler tavırlar hatta belki saygısız olabiliyoruz. ( saygı neye göre kime gore.)
Mesela bazen eşim bir sey istiyor, kalk kendin al diyorum, bir çok insana göre bu saygısızlıktır ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Saygı değişir.

E yarin da başka bir nedenden trip aticaz diye sevismeyelim mi?

Gerçekçi olmak lazim.

Bugün eşime sinir oldum. Her seferinde bir konuda sinir oluyorum. Biliyorum ki yine aramızda böyle bir konu geçse sinir olcam :) ama sevişirim. Bu farklı bir olay.

İnsanın hem ihtiyacı, hem stres atma mekanizması gibi.

Bunun kendini küçültmekle bir alakası olduğunu sanmıyorum.

Durum şöyle ise,
Size hakaret ediyor, öfkesine sahip çıkamıyor ve ara ara şiddet gösteriyorsa bu dediginiz anlami çıkartır.

Gunduz tripli tavirli ve hatta bazen saygisiz davranan esle yarin tekrar ayni davranacagini bile bile insani gudulerden dolayi sevismek sizce kendini kucultmek midir?

Senin sikintin ne cidden ya?
daha agirmis da acmiyormusum. Nerden geliyor bu hayalgucu? Kimden cekineyim? Arkadasim bile yok burada, nedir yani senden baska herkes kocasindan dayak mi yiyor saniyorsun?
Eski konularini aratmadigimi soyledim, zaten sana yazdigim mesajin dakikasindan anlayabilirdin bunu.
Eski konu aratip laf sokmaj huyun degil cunku direk laf sokmaya konulara giriyorsun konulara. Simdi yeterince laf sokup rahatladiysan uzaklasabilirsin konumdan.
Cattik yahu!

Bizdede ole bi durumda ben yaklasmam döner yatarım hep esim yaklaşır ben uyuduktan sonra gecenin bilmem kaçı tabi benide şeytan durtuyo ve olelikle barışmış olunuyo ister istemez konuyu kapatyosun eşlerden birinin bunu yapiyo olmasi bi bakima iyi bisey araya sogukluk girmemis birbirinizden uzaklasmamis olursunuz

Aynen bahsettiginiz seyler iste. Ama ben istemiyorum annemle babamin evliliginde tek bir saygisiz soze sahit olmadim.(kalk kendin al dahil)
Ben esime sacmalama desem saygisiz bulur mesela.
O bana uzatma dese saygisiz bulurum.
Hakaretmis dayakmis, sevismeyi degil evliligi surdurmem.

Tripli sorun değil her türlü sevişirim ama saygısızlık başka birşey
Saygisizlik benim de tahammul edemedigim.
Mesela telefonda bir tartisma yasiyoruz cat suratima kapatiyor.
Kapinin onunde duruyorum gececek CEKIL diyor. Bu tarz saygisizliklar. Bir kac da asik surat dirdir ve trip eklendi mi Icimden kufur edesim geliyor.

Bibicimmm hasret kaldık geçi uykuları beni koynuna alıyor her gece her gece
Ay ne güzel keşke bende uyusam sabah 6 7 de yatıyorum kuzu
Saygısızlık "saçmalama" yada "kalk kendin al" gibi cümlelermiş, her türlü olur yani
Oo her türlü olur sevişme ayağıma gelmiş kaçırmam ben zaten daha çok erkek gibi düşünceli bir kadınım sevişmek candır küs olmak yok ön sevişme falan hiç gerek yok bunlara

Ya bunlar ufak şeyler sevişmeyi kaçirılacak seyler değil

Roller değişmiş sanki
Valla adam yatağı özlediği kadar beni özlemiyor, sen ne güzelsin dediği olmadı bana bir kere ama hiç demedi ise 50 kere "bu yatak gibisi yok , çok iyi yatak almışız , bu varya acayip bişey" gibi cümleler kurdu
Gönlüm razı gelmiyor o kızgınlıkla bile onları ayırmaya

Sevişmeyi istiyorsan ve sana zevk verebiliyorsa , ''istediğin'' gibi oluyorsa seviş. Kendini küçültmüş değil mutlu etmiş olursun.

Seks erkeklere verdiğimiz bir ödül , lütuf değil. Kendimiz için , istediğimizde , istediğimiz gibi yapmalıyız.

Ben de onsevismeyi uzatmayi sevmem. Isim bitince de arkami donup yatarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…