Esle ara bozukken iliski

Akrep degilim esim de aynen oyle yapar. Sonra gece ne hikmetse hic haberi yokken! Uykusunda sarilmis olur bana.

Tartışma sonunda sevişmek güzeldir ya tutkusu yüksek olur. Ama bittiğinde yine eski halinizi alıyorsanız sorun vardır gibi geldi bana bilemedim ya karışık bi durum

Aslinda acik olmak gerekirse 3 gundur ruyamda goruyordum yanasmiyordum. Dun esim yanasti kararsiz kaldim. Canim istedi ama aklima tripler geldi.
Sonrasini yazmiyim
güldüm ya töbee töbee

şey de bence '' dur bakıyım yoklayım seni dün ben yok diyince bir şeyler yaptın mı hahhaa Adamın da niyeti var zaten neyin küçük düşmüşlüğü olmadı suçu ona atarsın yada dur onun gururunu okşa '' şey de '' dün seni red edince aklımda kaldı hep senin yüzünden gel bura ya

Akrep degilim esim de aynen oyle yapar. Sonra gece ne hikmetse hic haberi yokken! Uykusunda sarilmis olur bana.
Ay keşke benimki de öyle olsa, kızdı bugün bana, sırtını dönmüş horulduyo. Böyle zamanlarda horultu daha mı çok batıyo ne
O zaman izninizle bi tahminde daha bulunmak istiyorum, boğa burcu musunuz?

Herkesin saygi anlayisi farklidir. Konularinizi karistirmadim siz goze batacak kadar sivrisiniz sadece.
Sizin esinize yaptiklariniz saygisizlikti mesela, burada bazi konularda yaptiklariniz da saygisizlik.
Siz 2 yillik evlisiniz ben 7 yillik. Esim de her Allahin gunu bana zehir etmiyor ama hala bosanmadim. Hic bosanmayacagim manasina da gelmiyor.

Erkekler bunu kendini affettirmenin bedensel yolu olarak görüyormuş biyerde okumuştum, hakkaten de dile dökmekten daha bi kolaylarına geliyo biz bayanlara göre tam tersi olsada öküzlük özlerinde var..

Bilemem artık sana gore saygisiz olan evliliğim en azından sevgisiz bir evlilik değil. Bana gorede bir sevgi cumlesini bile benden esirgeyip sadece yatakta kullanan adamla evlilik iyi bir evlilik değil ne diyim boşan mı diyim?
Soylicek laf bulamayınca milletin eski konularini dahil ederseniz konusma aynen bu boyuta gelir :))) Nasıl?

Sevgi kelimesinden vurmaya calismissiniz ama sevgi kelimesini kullanamayan bendim.
Ki o actigim konu yardimci oldu. Su an kullanabiliyorum esim de aynen karsiligini veriyor.
Isterseniz biraz daha karistirin konularimi onume gelmesinden cekinsem acmazdim.

gel barışma sexi yapalım de hem aranız düzelsin hem de biraz içiniz ısınsın zaten trip diye ruhlarınızı uzaklaştırmışsınız bari bedenleriniz alev alsın
yorumu begenmekle kalmadim bakakaldim konu sahibinr gelirsek insan srvmedigi bi adami yada sogudugu birini arzulayamaz beyaz bayrak salla artik aranız duzelir hem

Ama anlayamadığım 7 yıllık evlilikte hala trip mi var?,ayrıca neden küçümsenmek? bunları yeni evliyken hissederdim!şimdi
hani kendimden yola çıkarak düşünüyorum da tripte kalmadı,gururda
pardon sekste gurur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…