Belki en doğrusu yatağa hiçbirşeyi yansıtmamaktır.Gunduz tripli tavirli ve hatta bazen saygisiz davranan esle yarin tekrar ayni davranacagini bile bile insani gudulerden dolayi sevismek sizce kendini kucultmek midir?
Akrep degilim esim de aynen oyle yapar. Sonra gece ne hikmetse hic haberi yokken! Uykusunda sarilmis olur bana.Bence hayır, eşim yani bu. Trip de atarım tavır da yaparım; canım isterse de sokulurum adama, napiim yani. O yapmaz ama mesela, eğer kızdırmışsam tripliyse d.tünü döner horuldar, şu an yaptığı gibi
Bu arada akrep burcu musunuz konu sahibi?
güldüm yaAslinda acik olmak gerekirse 3 gundur ruyamda goruyordum yanasmiyordum. Dun esim yanasti kararsiz kaldim. Canim istedi ama aklima tripler geldi.
Sonrasini yazmiyim
Ay keşke benimki de öyle olsa, kızdı bugün bana, sırtını dönmüş horulduyo. Böyle zamanlarda horultu daha mı çok batıyo neAkrep degilim esim de aynen oyle yapar. Sonra gece ne hikmetse hic haberi yokken! Uykusunda sarilmis olur bana.
Herkesin saygi anlayisi farklidir. Konularinizi karistirmadim siz goze batacak kadar sivrisiniz sadece.Gidip orada 3-5 konumu karistirip kotu davrandigimi nereden cikariyorsun 2 senelik evliliğim boyunca? Her Allahn günü hayati zehir etsem neden benimle evli kalsın?
Buradaki dayak yiyip, hakaret görüp, sürekli saygısızlık goren yinede kocimm kocimm diyen kadınlarla karıştırdınız herhalde. Ya da kendinizle karistirdiniz...
E ne güzel işteAslinda acik olmak gerekirse 3 gundur ruyamda goruyordum yanasmiyordum. Dun esim yanasti kararsiz kaldim. Canim istedi ama aklima tripler geldi.
Sonrasini yazmiyim
O gun duzeliyor ama bir iki gun sonra ayni tavirlar.sevişilip barışılıyosa bence bayağı normal ama iş bittikten sonra eski saygısız, tripli hale dönülüyosa güzel değil. ben yapmazdım
Herkesin saygi anlayisi farklidir. Konularinizi karistirmadim siz goze batacak kadar sivrisiniz sadece.
Sizin esinize yaptiklariniz saygisizlikti mesela, burada bazi konularda yaptiklariniz da saygisizlik.
Siz 2 yillik evlisiniz ben 7 yillik. Esim de her Allahin gunu bana zehir etmiyor ama hala bosanmadim. Hic bosanmayacagim manasina da gelmiyor.
Sevgi kelimesinden vurmaya calismissiniz ama sevgi kelimesini kullanamayan bendim.Bilemem artık sana gore saygisiz olan evliliğim en azından sevgisiz bir evlilik değil. Bana gorede bir sevgi cumlesini bile esirgeyip sadece yatakta kullanan adamla evlilik iyi bir evlilik değil ne diyim boşan mı diyim?
Soylicek laf bulamayınca milletin eski konularini dahil ederseniz konusma aynen bu boyuta gelir :))) Nasıl?
hiç bisey anlamdim o yuzden soruyorumSiz ne anladiniz
gel barışma sexi yapalım de hem aranız düzelsin hem de biraz içiniz ısınsın zaten trip diye ruhlarınızı uzaklaştırmışsınız bari bedenleriniz alev alsın
Libidolu kullanimina alternatif kendim uydurdugum bir terim.hiç bisey anlamdim o yuzden soruyorum
anladimLibidolu kullanimina alternatif kendim uydurdugum bir terim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?