- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
Ön sevişme sayılıyor mu hocam o kısmı çok seviyorum
Sen sahte kocsun galiba. Ben de kocumAy koçluksa ben de koçum ama neredeeee
Neden libidosuz dogdum anne neden bana da libido almiyorsun bizde niye yok
Ya tabii her seyin bir limiti var. ama cinsel durtu diye bir sey insanlarda da var.Kendini küçültür müsün bilmiyorum ama bu tavırlar karşısında insanı güdü, cinsel dürtü nasıl kalır aklım almıyor. Benim kalmaz mesela. İnsanın diğer canlılardan bir farkı var sonuçta, olmalı yani. Güdüyle, dürtüyle hareket etmek falan diğer canlılara özgür bir durum, biz düşünebiliyoruz ve bu birçok şeyimizi etkiliyor.
çok uzun olmasına gerek yok bence hele mıç mıç 3 saat öpüşmek yokmu
Ayıp kadın ayıpArkadaşım sanane begenmiyorsan okuma yorumda yapma sanki burda bizi görüyorlar asıl kimliğimizi biliyorlar.
Her konuda Böyle bir iki kişi çıkmasa sinek kesicem
Ben olsam buraya dayak yediğimi yazmam asıl ona utanırım ama bir çok kadın yazıyor ve sayfalarca msj oluyor ama yok cinsellikten utanmalıyız dimi
Oysa çok da isteyerek bilerek yapmislar yani ama demekki özenince böyle oluyo bi yerde bi eksik cikiyoYaa bilemedim o zaman annen baban malzemeden mi çalmış acabaayak üstü falan olmuş olmayasın ay gece gece
Oysa ki sapına kadar koçum ama bi sorun var işteSen sahte kocsun galiba. Ben de kocum
Ay ben de böyleyim ya adam uzatmak ister ben kısa tutmak sonra ne libido kalir ne bişeyçok uzun olmasına gerek yok bence hele mıç mıç 3 saat öpüşmek yokmu
Tipik koç aceleci hemen olsun bitsinciyiz bazen hiç sevmiyorum bu huyumuAy ben de böyleyim ya adam uzatmak ister ben kısa tutmak sonra ne libido kalir ne bişey
Bakınca bendemi böyle olacağım diyor insanİşte sonra genç kızlarımızın psikolojisi neden bozuk.
Hep böyle konular yüzünden.
Aaa niye kız ne güzel sevişiyoruz savaşmıyoruzİşte sonra genç kızlarımızın psikolojisi neden bozuk.
Hep böyle konular yüzünden.
Aynen belki de baslayinca uzun saatler bitmedigi için libido yukselmesini goze alamiyorum.Tipik koç aceleci hemen olsun bitsinciyiz bazen hiç sevmiyorum bu huyumubenim kocada serin kanlıdır hiç acelesi yok
Bende fazla var yaBakınca bendemi böyle olacağım diyor insan
Bende yol libido mimido
Hemen olsun bitsin bidaha olsun elindeki cehveri kullansana bacımAynen belki de baslayinca uzun saatler bitmedigi için libido yukselmesini goze alamiyorum.
Oysa hemen olsun bitsin yani
Desene seni alan yaşadıBende fazla var ya
Aklımdakileri uygulayabileceğim bir edıms lazım, nikah yapacam söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?