• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle ayrı uyuma

Bel ağrısının ustune gidin. Fıtık olabilir mi? Mr'a girdi mi? Bana bel fitigi baslangici teshisi koyuldu, 2 hafta fizik tedaviye gittim ve tamamen iyilestim. Erken teshis ile tedavisibolan seyleri oteledikce daha kotu oluyor maalesef

O konuda bi sıkıntı yok,yani uyumak için ayrı odalara gidiyoruz uyanık olduğumuzda bir aradayız
E o zaman istediği yerde uyusun, benim esim horlar, odalarimiz ayri, arada laf sokuyor, o bile daraltıyor beni, yaninda yatip sabaha kadar uyumiyim mi yani 😐 sorsan melek gibi uyur, hic horlamaz, camlari titretiyosun, kapilar acilip kapaniyo ruzgarindan diyorum bakiyo suratima sanki yalan söylüyorum, valla zaten uyurken kimse kimsenin farkinda degil. Ne farkeder kim nerde yatmis

E o zaman istediği yerde uyusun, benim esim horlar, odalarimiz ayri, arada laf sokuyor, o bile daraltıyor beni, yaninda yatip sabaha kadar uyumiyim mi yani 😐 sorsan melek gibi uyur, hic horlamaz, camlari titretiyosun, kapilar acilip kapaniyo ruzgarindan diyorum bakiyo suratima sanki yalan söylüyorum, valla zaten uyurken kimse kimsenin farkinda degil. Ne farkeder kim nerde yatmis
Valla benimki de horluyor , hem de kulağımın dibine gelip yavaş yavaş volumeu arttırıyor. Video kaydı alın bence inanmıyorsa

Yine de onsuz yatmayı düşünemiyorum. Zaten gün içinde bir koşturmacadır gidiyor, bize kalan sakin tek zaman yatakta geçirdiğimiz zaman. Yastık sohbeti diye bir şey var. Kısacası eşlerin her ne sebeple olursa olsun ayrı uyumasını doğru bulmuyorum.

Son düzenleme:
6 yıl cok uzun bir süre. Esimle ayni anda yataga girmeyince bile sorun ediyorum ben. Sanirim esinizle baska problemleriniz de var. Beraber yatmak isteyen her turlu cozum bulur. Bel fitigi olan, ameliyat olan bir suru kisi var. Onlar nasil yatiyor?

Valla benimki de horluyor , hem de kulağımın dibine gelip yavaş yavaş volumeu arttırıyor. Yine de onsuz yatmayı düşünemiyorum. Zaten gün içinde bir koşturmacadır gidiyor, bize kalan sakin tek zaman yatakta geçirdiğimiz zaman. Yastık sohbeti diye bir şey var. Kısacası eşlerin her ne sebeple olursa olsun ayrı uyumasını doğru bulmuyorum.
Benim uykum cok hafif, uykuya zor daliyorum, gelsin yapsin sohbetini, ama uykuya daldiktan sonra ayni yastikta Frankenstein la uyusa ruhu duymaz. Bense herseye uyanıyorum, benim hakkım degil mi uyumak 😭

Benim uykum cok hafif, uykuya zor daliyorum, gelsin yapsin sohbetini, ama uykuya daldiktan sonra ayni yastikta Frankenstein la uyusa ruhu duymaz. Bense herseye uyanıyorum, benim hakkım degil mi uyumak 😭
Aynen cnm bizim hakkımız. kendileri horlarken ruhları bile duymuyor biz çekiyoruz 😁 o kadar rahat uyusam bende beraber uyurdum ama olmuyor dönse uyanıyorum. Hatta yan odada yatmama rağmen yatak gıcırtısınada uyanıyorum. Uykumun derinleştiği zamanlar sabaha karşı oluyor. Bence biz uykumuzu kalitesiz uyuyoruz ondan kaynaklanıyor.

Çiftlerin en büyük hatası, çocukla annenin çift gibi yatakta yatıp babanın salona gitmesi.

Annelerin şunu anlaması gerekiyor: çocuklarınız kocanız değildir. Babaların da şunu anlaması gerekiyor: anne ile bir çift olduğunun mesajını çocuğa iletecek olan kişi babadır.

Sizin eşiniz dünden razıymış ayrı yatmaya. Bunca sene çözüm bulamamak normal değil. İşin kötüsü çocuklar için de sağlıksız bir aile dinamiği.

O konuda bi sıkıntı yok,yani uyumak için ayrı odalara gidiyoruz uyanık olduğumuzda bir aradayız
Biz de son 2 senedir böyleyiz. Ben kızımla yatakta kocam ya çocuğun odasında ya salonda.
İlişkimiz iyi gidiyor. Beraber yatınca da aslında eşim gece çok kalkıyor ve horlaması oluyor arada. Ben de sürekli uyanıyordum . O yüzden şu an daha rahat hissediyorum

Boşansın o zaman,boşanmaya karşı gelecek ikiletecek nafaka tazminat diye uğraştıracak biri değilim
Neden boşansın? Yemeği yapılıyor, donu yıkanıyor, ihtiyacı olunca elinin altında hazır kadın var. Toplum içinde bir yeri var, ipsiz sapsız bir adam değil aile babası. Onun açısından bir sorun yok ki. Bu durum size zor.

Ben dedim bahane uretiyor diye arkadas beni terslemis😐 nihayet ben gibi dusunen biri daha😐😂
Adam asgari ücretin biraz daha fazlasını kazandığı dükkandan gecenin bi vakti geliyor, pazar günü ise çoluk çocuk derken geçip gidiyor, kadın kocaya hasret kalmış, gece bile yok ortada herif. Evlilikler zamanla rutine biner ama bu başka bir şey olmuş.

Slm kızlar 7 senelik evliyim,6 yıldır ayrı uyuyoruz ilk çocuk doğduğundan beri,şu an iki oğlumuz var..Eşim bel ağrısı çekiyor yatakta,çocuğa ortopedik yatak almıştık onu denedik onda da beli ağrıyor büyüğünün gece korkması var o yer yatağı yapıp büyüğü ile aynı odada bende küçüğü ile yatak odasında uyuyorum,geçen de yine konusunu açtım ne yapayım bel ağrısından öleyim mi diyor ee odada yerde yat diyorum çocuk gece uyanıp korkuyor diyor tamam bunlar doğru da ee ne olacak böyle en son sen uyumak istemiyorsan ben hiç istemiyorum diyip tartıştım konuşmuyoruz,ne yapabiliriz yeni bi yatak alsak şu an bütçemiz yok ki ona da bi kulp bulmayacağı ne malum çünkü çocuğun yatağında da olmuyor belim ağrıyor dedi tam ortopedik almıştık..başka öneriniz var mı
Eşiniz tam olarak nerede yatıyor ben onu anlamadım

Adam asgari ücretin biraz daha fazlasını kazandığı dükkandan gecenin bi vakti geliyor, pazar günü ise çoluk çocuk derken geçip gidiyor, kadın kocaya hasret kalmış, gece bile yok ortada herif. Evlilikler zamanla rutine biner ama bu başka bir şey olmuş.
Birde yatak iliskisi var diye wuhuu evlilikler super mi demek oluyor yani? ikisini karistiriyorlar bence..

Yatak iliskisi
Yoksa o evlilik zaten kotudur, ama ortak paylasim yoksa sadece yatak
Iliskisi varsa yine yolunda degildir bence..cinsellik
Cok
Sey
Olabilir evlilikte ama
Hersey degil nihayetinde..

Back
X