Merhaba kızlar, muhtemelen buna benzer bir konu daha önce açılmıştır ama birkaç sayfaya baktım, göremedim. Her neyse mevzuya gelelim yerimseniben Üç yılı geçti evleneli. Öncesinde de birkaç yılımız var tabii. Evlendiğimizden beri periyodik aralıklarla tartışma çıkıyor. Sorun her seferinde farklı gibi görünüyor ama hepsinin altında yatan sebep aynı: boşvermişlik. Sürekli evdeyiz, hep evdeyiz. Beraber yemek masasındayız, sonra tv karşısında, sonra da uyuyoruz.Her gün böyle. Hafta içi dışarı çıkmak istemiyor, hafta sonu ne zaman dışarı çıksak trafik, kalabalık vb. yüzünden kavga ederek eve dönüyoruz. Hayat paylaşmak değil mi? Hayat yalnız evde geçirilen hepsi birbirinin aynı akşamlardan mı ibaret? O hiç şikayetçi değil bu durumdan gerçi ama ben sıkılıyorum ve uzun vadede bunun evliliğe zarar vereceğini biliyorum. Ona sorsanız hiç de öyle değil. Alışveriş merkezlerini sevmez, akşam yemek sonrası dışarı adımını atmaz. Hobilerimiz deseniz hiç uymuyor. Ben okumayı severim, o eline kitap almaz, puzzle aldım yüzünee bakmadı, ben sahilde dolaşmayı severim, ona göre vakit kaybı vs vs... Birbirimizi çok seviyoruz, somut büyük bir sorunumuz da yok çok şükür. Ama bu durumun tehlikeli olduğunu hissediyorum. Çünkü birlikte yaptığımız, paylaştığımız şeyler çok sınırlı. Bebeğimiz olursa değişir belki durum diyorum ama onu da Allah vermedi daha. Siz neler yapıyorsunuz- evde ya da dışarda? Farklı önerileriniz var mı?