Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Aynı şeyi bende yaşamıştım ama eşime yapmaya başladığında “zorundamıyız ya sürekli sürekli daral geldi demiştim. Sonra dikkat etmeye başladı. Galiba erkekler alışkanlıklarını biz kadınlar kadar kolay bırakamıyor. Güçlü değiller bizim kadar.

Aynen böyle söylemek devam ederse işi kavgaya götürmek lazım. Zira bu sadece bir yere yalnız gidip gitmemek değil sizin isteklerinizi önemseyip önemsememek meselesi.

Okurken ben sinirlendim. Eşiniz birey olmayı becerememiş, ailesine bağımlı aptal bir tip. Böyle biriyle ömür geçmez.

Bu arada benzer şeyleri herkes adaptasyon aşamasında yaşayıp atlatiyor konu sahibi biz de yaşadık ama iki konuştuk olmadıysa iki cırladık karşıdaki de öküz değil ya kabul etti elbette. Ana seninki hala kabul etmiyorsa evet öküz

Eltimle bir daha görüşmek istemiyorum bu küslük sayesinde en azından askıntı olmaz. Kocamla bile görüşmek istemiyorum lanet ettim tatiline de evliliğine de akrabalarına da. Bıktırdı gerçekten boşanmayı düşünüyorum. Tabi ki sırf bu sebep değil ama daha önceden biriken sorunlar dolu zaten

Yok kabul etmiyor evet sana sormadan söylemem doğru olmadı ama yapcak bişeyim yok çağırmak zorundayım diyo. sen eltini aramamalıydın sen büyük hatalısın dediği bu

Yok kabul etmiyor evet sana sormadan söylemem doğru olmadı ama yapcak bişeyim yok çağırmak zorundayım diyo. sen eltini aramamalıydın sen büyük hatalısın dediği bu
Çağırmak zorunda falan olmadığını bal gibi biliyor. İşine gelmiyor

Aynen böyle söylemek devam ederse işi kavgaya götürmek lazım. Zira bu sadece bir yere yalnız gidip gitmemek değil sizin isteklerinizi önemseyip önemsememek meselesi.
Evet ama erkekler bunu çok yapıyor babamda yapardı yani ben yakın oturmaktan iç içe olmaktan kaynaklandığını düşünüyorum. Mesafeyi eşe yansıtmadak koyarsak daha sağlıklı olur. Sonra biz haksız duruma düşünüyor oysaki kendileri rahatsız yani.

Elbette eşe yansitmamak lazım ama burada önemli olan da esin anlayışlı olması. Konu sahibi yüksek ihtimal iş buraya gelmeden daha önceki olaylarda "hayatım başbasa gidelim mi romantik olsun" vb demiştir ama takılmıyorsa iş kavgaya dönüşür

bu sebep boşanma için yeterli zaten
inşallah hakkında hayırlısı olsun yaşadığın sey evlilik değil maalesef
evlenmeden önce de kızım muhabbetını yapıyor muydu?

Aynılarını bende yaşadım ama bizdeki sıkıntı kayınçosuna hep eşimi çağırdığı için eşim kendini borçlu hissederdi gelsin mi alalım mı gidelim mi derdi. Sorunlar çok benzer aynı aslında annem baş edemedi bu durumla babam senin yüzünden noktasına getirdi o yüzden erkekler bazen cidden anlamıyor basmıyor kafaları muhtemelen konu sahibin eşide asla anlamicak eşini hatalı görücek elti masum en sevilen olucak.

Evet çocuk yapmaktan bahsediyoduk o tatil için o kadar taktım ki bugün rüyamda eltimin yeniden hamile olduğunu gördüm. Tatilde yaparlar artık

Yakın oturmuypruz aslında şehrin bi ucu biz bi ucu onlar ama yeğen aşkı forever mesafe dinlemez

Yakın oturmuypruz aslında şehrin bi ucu biz bi ucu onlar ama yeğen aşkı forever mesafe dinlemez
Benimkide sever yiğenini hatta gel oğlum der görmeyince öZler kötü bişey değil amcamın kızına aşkım derim ben çok yakınızdır ben büyüttüm nerdeyse kızım gibi severm eşimin yiğeninden çok hemde. Eşim yiğeniyle çok yakın ondan bu bağ. Sorun bağ değil aslında sizin aranıza sokması. Mesela eşim hep der işte şuraya yazdıralım buraya yazdıralım diye. Saçmalama senin çocuğun mu desem kıskanç olurum. Diyorum ki ilerde bebeğimiz olcak yatırım yapalım okutalım kime benzicek acaba heveslenince şimdi diyorki kayınçoma söyliyim çocuğu şuraya yazdırsın. :) farkettirmeden yaparsanız adınız çıkmaz hele eltiye anlatmak nedir. Annem bi ara babama kızdı yengem yüzünden annem aricam söylicem dedi saçmalama rezil olursun sülaleye diyip zor durdurdum annemi. Dikkat edin.

Cepler ortaksa her şey ortaktır karılar kocalar allahtan ortak değil .

Konuyu açarken eşim onlar dahil olmak ister ben de hayır diyemem demişti. Meğer planlar yapılmış çoktan benim haberim yokmuş
Siz daha eşinizi tanımamışsınız. Ona buna sarıyorsunuz bence.
Benimle baş başa tatile gitmek istemeyen adam, bunun için tartişan bir adam için ben parmağımı bile kımırdatmam. Eltimi arayıp ayar çekmem mesela. En kötü ihtimalle o tarihde başka tatil ayarlarım. Onları da baş başa yollardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…