- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
- Konu Sahibi eftalya0732
-
Pandemi öncesi her hafta hafta içi en az bir kez giderdik çok nadir 2 haftada bir olmuştur. Annesinin toruna baktığı günlerde gündüz işten çıkıp görürdü arada bir. Benden genelde gizler bunu. Bi de böyle pazar cumartesi akiamı dahil oldukları olurdu işte. Pandemi sonrası ben eşime bi tavır koydum ben gitmedim onlara. O da sıklığını azalttı zaten yasaklar vs oluncaHaftada kaç kes görüyor yiğenini
İçimden gelen benim de o ama boşanmayı kesinleştirip yapmak isterimBu konuları okuyunca diyorum ki ben çok cazgırım heralde.
ben bu eltinin ispiklemesinden sonra özellikle bir daha arardım
Eşimi size evlatlık veriyorum, yoksa sen ezik gibi evde kalmaya devam edeceksin anlaşılan, yazık sana. der kapatırdım
Eşimi cidden de verirdim onlara
Ama siz yapmayın tabi
Boşanıcam diye gözünü korkutsan ?İçimden gelen benim de o ama boşanmayı kesinleştirip yapmak isterim
Evet koronada turla değil ama kendimiz gidicez bir bungalov ev kiralayıp kalıcaz arabayla da gezicektik vallaKorona da tura katılıp otellerde kalıp yiyip içeceksiniz yani
Evet koronada turla değil ama kendimiz gidicez bir bungalov ev kiralayıp kalıcaz arabayla da gezicektik valla
Bi arkadaşımız karı koca tecrübe ettiler bütün rotayı onlar belirliyordı zaten bize sağolsunlar baştan başa tur gibi değil de ayder ve çevresi gibi düşünün. Güzel bi plandı. Pnlar turla da gittiler ama kendi gittiğimiz daha güzeldi diye anlattılar hepKaradeniz turu tek basına arabayla zor ya
Rotayı falan iyi bilmek lazım
Yorucu olay
Bi arkadaşımız karı koca tecrübe ettiler bütün rotayı onlar belirliyordı zaten bize sağolsunlar baştan başa tur gibi değil de ayder ve çevresi gibi düşünün. Güzel bi plandı. Pnlar turla da gittiler ama kendi gittiğimiz daha güzeldi diye anlattılar hep
Gerçekten boşanabilirim. ilk başta o boşanma lafını sık geçirirdi ben umursamazdım sallamazdım barışınca seni korkutmak için söyledim seni çok seviyprum sensiz yapamam bırt zırt. Son 6 ayda 2 kez benm aklıma yattı boşanmak. uçurumun kenarına geldik oturup konuşalım dedim ciddi olunca uçurumun kenarından döndürdü. 3.sü olamaz bak beni bir daha bu raddeye getirtme dedim. Yani gerçekten boşanmak kelimesi geçerse boşanmak istediğim için olur tehdit unsuru olarak kullanmam pek doğru gelmiyorBoşanıcam diye gözünü korkutsan ?
Seninle plan yapmam asla ben sen ayrı takılıypsun ben ayrı takılıyorum bundan sonra dedi. değil tatil haftasonu bile birlikte plan yapmayacağız dedi. Mantıklı olur sen abinlerle istediğin yerde olursu. dedim ne diyim. Yani küs ve çok fena üste çıkma çabasında. Seninle konuşcak birşeyim yok vs ler diyo ki ben de konuşma yetisine sahip olmadığımızı düşünüyorum ne o beni anlıyor, ne ben onu anlıyorum. Bu küslükten ben dönersem o ben haklıydım der. O da döncek gibi durmuyor. Anlaşamıyoruz kendini hiç suçlu hissetmiyorSüreç tam kıvama gelmiş aslında şimdiden sonra atacağınız adımlar evliliğinizin bundan sonra ne şekilde ilerleyeceğinin göstergesi olacak.Boşanılacak bir durum yok şimdilik.Bu adam sanki sizi biraz zorlasada yola gelir gibi..
Bence ailemle görüşme mi dedi görüşme bu onlarla arana mesafe koymak için her plana balıklama atlamamaları için bir fırsat bunu değerlendir
Eltin arayıpta noldu niye soğuksun gitmiyormusunuz vs diye soracak olursa ilk konuşmadaki gibi açık ve net ol(ilk konuşmanı çok beğendim güzel idare etmişsin)Hiç bir aile ferdiyle bir derdinin olmadığını tek isteğinin kocanla başbaşa vakit geçirmek olduğunu üstüne basa basa söyle.Söyle ki sonra olaylar farklı yerlere çekilmesin
Ve son olarakta eşine karşı başbaşa gitmek isteğin konusunda asla geri adım atma.Boşanalım gibi blöf falan yaparsa da geri adım atma
Eşinizi en iyisi siz tanıyorsunuz düzelir mi ? Kendine çeki düzen verir mi ? Güzellikle anlattığınızda da mı aynı ? Biz de de benzer durumlar oluyor çünküGerçekten boşanabilirim. ilk başta o boşanma lafını sık geçirirdi ben umursamazdım sallamazdım barışınca seni korkutmak için söyledim seni çok seviyprum sensiz yapamam bırt zırt. Son 6 ayda 2 kez benm aklıma yattı boşanmak. uçurumun kenarına geldik oturup konuşalım dedim ciddi olunca uçurumun kenarından döndürdü. 3.sü olamaz bak beni bir daha bu raddeye getirtme dedim. Yani gerçekten boşanmak kelimesi geçerse boşanmak istediğim için olur tehdit unsuru olarak kullanmam pek doğru gelmiyor
Eşiniz sen kendi başına ben kendi başıma dedğinde sessiz kalsaydınız keşke. Bazen susmak tokat gibi çarpar.Seninle plan yapmam asla ben sen ayrı takılıypsun ben ayrı takılıyorum bundan sonra dedi. değil tatil haftasonu bile birlikte plan yapmayacağız dedi. Mantıklı olur sen abinlerle istediğin yerde olursu. dedim ne diyim. Yani küs ve çok fena üste çıkma çabasında. Seninle konuşcak birşeyim yok vs ler diyo ki ben de konuşma yetisine sahip olmadığımızı düşünüyorum ne o beni anlıyor, ne ben onu anlıyorum. Bu küslükten ben dönersem o ben haklıydım der. O da döncek gibi durmuyor. Anlaşamıyoruz kendini hiç suçlu hissetmiyor
Genelde bütün kavgalar sonrası hiç konuşmadan normale dönemk ister. Ben de bak konuşalım çözelim sorunu sırtımıza yük etmeyelim der ve kendi alındıklarımı söylerim sen de söyle diye ısrar ederim o hep sözü yarıda keser bak yine kavga edicez sus der ya susar normal gibi davranırız yada yine kavga ederiz hep bçyle. Hç bir kavgada sorun konuşulup düzelyilemedi. En anlayışlı olduğunda bn anlattım dinledi ve yapcak bişey yok ben böyleyim beni değiştiremezsin bazı şeyler benim elimde değil sen bilmiyosun ama ailemle de arada ben kalıyorım vs dedi yani çözemem çözüm yok ama dikkat etmeye çalışırım dediEşinizi en iyisi siz tanıyorsunuz düzelir mi ? Kendine çeki düzen verir mi ? Güzellikle anlattığınızda da mı aynı ? Biz de de benzer durumlar oluyor çünkü
Bana uyar falan dedim aslında alevlendirmedim hiçEşiniz sen kendi başına ben kendi başıma dedğinde sessiz kalsaydınız keşke. Bazen susmak tokat gibi çarpar.
O zaman çözümü yok zeynep. Ayrı şehirler belki çözüm. Bir de arada kalıyorsa gerçekten abisi ailesi de istiyor.Genelde bütün kavgalar sonrası hiç konuşmadan normale dönemk ister. Ben de bak konuşalım çözelim sorunu sırtımıza yük etmeyelim der ve kendi alındıklarımı söylerim sen de söyle diye ısrar ederim o hep sözü yarıda keser bak yine kavga edicez sus der ya susar normal gibi davranırız yada yine kavga ederiz hep bçyle. Hç bir kavgada sorun konuşulup düzelyilemedi. En anlayışlı olduğunda bn anlattım dinledi ve yapcak bişey yok ben böyleyim beni değiştiremezsin bazı şeyler benim elimde değil sen bilmiyosun ama ailemle de arada ben kalıyorım vs dedi yani çözemem çözüm yok ama dikkat etmeye çalışırım dedi
O zaman nasıl dediyse öyle yapın geri adım atmak herşeyi kabullenmek demektirSeninle plan yapmam asla ben sen ayrı takılıypsun ben ayrı takılıyorum bundan sonra dedi. değil tatil haftasonu bile birlikte plan yapmayacağız dedi. Mantıklı olur sen abinlerle istediğin yerde olursu. dedim ne diyim. Yani küs ve çok fena üste çıkma çabasında. Seninle konuşcak birşeyim yok vs ler diyo ki ben de konuşma yetisine sahip olmadığımızı düşünüyorum ne o beni anlıyor, ne ben onu anlıyorum. Bu küslükten ben dönersem o ben haklıydım der. O da döncek gibi durmuyor. Anlaşamıyoruz kendini hiç suçlu hissetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?