- 7 Nisan 2021
- 403
- 658
- 23
- Konu Sahibi eftalya0732
-
Benim sülalemde de onlar rezil olur yeni evli çiftr askıntı oldukları için. Ve eşim sünepe olur biz gidiyoruz diyemediği için. Rezillik umrumda olmadı o kadar sinirlenmiştim ki. Şüpheleniyodum benden habersiz konuştuklarından öğrenmek için aradım zaten tahmin ettiğim gibi oldu.Benimkide sever yiğenini hatta gel oğlum der görmeyince öZler kötü bişey değil amcamın kızına aşkım derim ben çok yakınızdır ben büyüttüm nerdeyse kızım gibi severm eşimin yiğeninden çok hemde. Eşim yiğeniyle çok yakın ondan bu bağ. Sorun bağ değil aslında sizin aranıza sokması. Mesela eşim hep der işte şuraya yazdıralım buraya yazdıralım diye. Saçmalama senin çocuğun mu desem kıskanç olurum. Diyorum ki ilerde bebeğimiz olcak yatırım yapalım okutalım kime benzicek acaba heveslenince şimdi diyorki kayınçoma söyliyim çocuğu şuraya yazdırsın. :) farkettirmeden yaparsanız adınız çıkmaz hele eltiye anlatmak nedir. Annem bi ara babama kızdı yengem yüzünden annem aricam söylicem dedi saçmalama rezil olursun sülaleye diyip zor durdurdum annemi. Dikkat edin.
Vallahi yapıyorlar Zeynep benim görümcem yeni evlendik ilk ayımızda biyere gidicektik gitme abi birlikte gideriz demişti. Yani anlayışlı olmazlar genelde anlayış bekleme. Eşinde sünepe olmaz ailesini seven olur toz kondurmazlar sana geçimsiz sorun çıkartıyor derler. Çok üzgünüm çok acımasızca ama öyle.Benim sülalemde de onlar rezil olur yeni evli çiftr askıntı oldukları için. Ve eşim sünepe olur biz gidiyoruz diyemediği için. Rezillik umrumda olmadı o kadar sinirlenmiştim ki. Şüpheleniyodum benden habersiz konuştuklarından öğrenmek için aradım zaten tahmin ettiğim gibi oldu.
Çom haklısınız o da benm salaklığım oldu tamam siz gidin diyip kenara çekilemedimSiz daha eşinizi tanımamışsınız. Ona buna sarıyorsunuz bence.
Benimle baş başa tatile gitmek istemeyen adam, bunun için tartişan bir adam için ben parmağımı bile kımırdatmam. Eltimi arayıp ayar çekmem mesela. En kötü ihtimalle o tarihde başka tatil ayarlarım. Onları da baş başa yollardım.
Balayından döndük ilk cumartesimize plan yaptık dışarı çıkcaz. Gündüz Annesi aramış biz düğüne gidicez kardeşin gelmek istemiyo sizin ev yol üstü size bırakalım dönerken alırız diye. Bu da planımız var diyememiş. Geldi görümcem neyse dedim nasıl olsa alcaklar biz gece geç çıkarız dışarı. Sonra annesi aradı geliyoruz diye görümcem burda kalmak istiyorum dedi kayınvalidem de kızım onlar yeni evli sonra kalırsın demedi. Eşimi çekyim kenara anneni ara döyle diye kavga çıktı. Bi de beni suçlu buldu çok gitmesini istiyosan iyi davranmasaydın dedi manyakVallahi yapıyorlar Zeynep benim görümcem yeni evlendik ilk ayımızda biyere gidicektik gitme abi birlikte gideriz demişti. Yani anlayışlı olmazlar genelde anlayış bekleme. Eşinde sünepe olmaz ailesini seven olur toz kondurmazlar sana geçimsiz sorun çıkartıyor derler. Çok üzgünüm çok acımasızca ama öyle.
Balayından döndük ilk cumartesimize plan yaptık dışarı çıkcaz. Gündüz Annesi aramış biz düğüne gidicez kardeşin gelmek istemiyo sizin ev yol üstü size bırakalım dönerken alırız diye. Bu da planımız var diyememiş. Geldi görümcem neyse dedim nasıl olsa alcaklar biz gece geç çıkarız dışarı. Sonra annesi aradı geliyoruz diye görümcem burda kalmak istiyorum dedi kayınvalidem de kızım onlar yeni evli sonra kalırsın demedi. Eşimi çekyim kenara anneni ara döyle diye kavga çıktı. Bi de beni suçlu buldu çok gitmesini istiyosan iyi davranmasaydın dedi manyak
Ya çocuğu ben de seviyorum yani ilk başta ben de seviyodum. Ama evde hergün kızımı özledim demesi. Her hafta 1-2 kez götürmek istemesi, tam film izlicez kameralı arayıp kızı göstermeleri. Tam yemeğe oturcaz yine kameralı aramaları, pazar sabah 9da arayıp bak uyandık biz amcası diye eltimin aramaları yine kameralı. Kızım demesine ilk baştan beri söylüyorum garipsediğimi absürt bulduğumu. Ama bütün bunlardan sonra hepainden tiksindim. Bu tatil meselesi son olay sadeceBenimkide sever yiğenini hatta gel oğlum der görmeyince öZler kötü bişey değil amcamın kızına aşkım derim ben çok yakınızdır ben büyüttüm nerdeyse kızım gibi severm eşimin yiğeninden çok hemde. Eşim yiğeniyle çok yakın ondan bu bağ. Sorun bağ değil aslında sizin aranıza sokması. Mesela eşim hep der işte şuraya yazdıralım buraya yazdıralım diye. Saçmalama senin çocuğun mu desem kıskanç olurum. Diyorum ki ilerde bebeğimiz olcak yatırım yapalım okutalım kime benzicek acaba heveslenince şimdi diyorki kayınçoma söyliyim çocuğu şuraya yazdırsın. :) farkettirmeden yaparsanız adınız çıkmaz hele eltiye anlatmak nedir. Annem bi ara babama kızdı yengem yüzünden annem aricam söylicem dedi saçmalama rezil olursun sülaleye diyip zor durdurdum annemi. Dikkat edin.
Hla kesmemiş gibi benceKocanız cidden çok ilginç
Kaç yaşında annesi memeden kesmiş acaba
Keşke surat yapsaydın görümcene kaç yaşındaBalayından döndük ilk cumartesimize plan yaptık dışarı çıkcaz. Gündüz Annesi aramış biz düğüne gidicez kardeşin gelmek istemiyo sizin ev yol üstü size bırakalım dönerken alırız diye. Bu da planımız var diyememiş. Geldi görümcem neyse dedim nasıl olsa alcaklar biz gece geç çıkarız dışarı. Sonra annesi aradı geliyoruz diye görümcem burda kalmak istiyorum dedi kayınvalidem de kızım onlar yeni evli sonra kalırsın demedi. Eşimi çekyim kenara anneni ara döyle diye kavga çıktı. Bi de beni suçlu buldu çok gitmesini istiyosan iyi davranmasaydın dedi manyak
Nasıl yani tatilde yaparlar? Onlar gidecek mi yaniEvet çocuk yapmaktan bahsediyoduk o tatil içino kadar taktım ki bugün rüyamda eltimin yeniden hamile olduğunu gördüm. Tatilde yaparlar artık
40a yakındır o da büyükKeşke surat yapsaydın görümcene kaç yaşında
Bilmiyorum ama bunca tantana sonrası gitsinler bi zahmet eşimle birlikteNasıl yani tatilde yaparlar? Onlar gidecek mi yani
Kuyruk gibi heryere neden geliyorlar ki. Bende eşim de böyle kalabalık tatil hiç sevmeyiz. Başbaşa en iyis.3ü gitsin madem yaNasıl yani tatilde yaparlar? Onlar gidecek mi yani
Esim beni bırakıp tatile giderse dönüşte evde beni bulamazKuyruk gibi heryere neden geliyorlar ki. Bende eşim de böyle kalabalık tatil hiç sevmeyiz. Başbaşa en iyis.3ü gitsin madem ya
Ee yani çok saçma ya. İnsan eşiyle yalnız gitmek ister. Hazır ortada çocuk falan yok. Nerde çokluk orada... demişler.Esim beni bırakıp tatile giderse dönüşte evde beni bulamaz
Aynen cocuk olduktan sonra çocuklar oynasın diye birlikte gitmek anlaşılabilir ama daha yeni evliyken noEe yani çok saçma ya. İnsan eşiyle yalnız gitmek ister. Hazır ortada çocuk falan yok. Nerde çokluk orada... demişler.
Ama kafadengi olursaValla tüm yorumları okudum ve kendimin uzaylı olduğuna karar verdimHer yıl 3 kez tatil yaparız birine mutlaka eltim ve k.braderle gideriz, birine 8-10 kişi arkadaş gurubuyla gideriz (yine elti ve k.brader de içindedir gurubun), birine de yalnız gideriz -ki en kısası olduğu halde en sıkıldığım tatil genelde o olur. 5 gün bana 1 ay gibi falan gelir Hatta bi tatilimizde o kadar sıkılmışım ki çok belli etmiş olsam gerek, eşim beni bir gece yarısı hadi kalk bavulları topla gidiyoruz diye taa Çanakkale'den Kaş'a eltimlerin yanına götürmüşlüğü var :) son günleriyken tatillerinin onların da bizim için 2 gün tatili uzatıp beraber dönmüşlüğümüz var. Ama tabi şöyle bir ayrıntı da var ki; benim 3 tane eltim var bir tanesiyle çok iyi anlaşıyorum kardeş gibiyiz falan, altlı üstlü oturuyoruz (aile apartmanı değil bizim kendi evimiz, onlar da üstümüzdeki daire boşlır boşalmaz kirada oturdukları evi terkedip orayı kiraladılar). Valla biz çok içli dışlıyız çok da mutluyuz. 8 yıllık evlilik-sevgililik serüvenimizde hep bu şekilde oldu Allah bozmasın. Şimdi bebeğim oldu onların çocuğu yok henüz. Kızcağız resmen elim ayağım yaa her akşam iş çıkışı gelir bebeğimle ilgilenir ya da bi işimde yardımcı olur falan sağolsun. Akşam bebeği uyutunca eşimle sırayla üst kata kahveye gideriz. Pazarları onlar bize gelir birlikte kahvaltı yaparız.Meğer biz koloninin kralıymışız da haberimiz yokmuş Yani bana bu başbaşa muhabbeti çok anlamlı gelmiyo. Zaten evde adamla başbaşasın. Dizimizi filmimizi izliyoruz. Yemeğimizi yerken muhabbetimizi ediyoruz. Gece 1-2 lere kadar muhabbetimizi ediyoruz. Gündüz sürekli telefonlaşıyorz. Yatakta zaten beraber başbaşayız. Daha ne başbaşa olucaz ayol yeter yani bu kadar bana göre kafi. O yüzden bu sürekli başbaşa bişeyler yapmaya çalışma mantığını ben çok anlayamıyorum. Kalabalık iyidir, neşedir, kahkadır, fikir alışverişidir
Haftada kaç kes görüyor yiğeniniYa çocuğu ben de seviyorum yani ilk başta ben de seviyodum. Ama evde hergün kızımı özledim demesi. Her hafta 1-2 kez götürmek istemesi, tam film izlicez kameralı arayıp kızı göstermeleri. Tam yemeğe oturcaz yine kameralı aramaları, pazar sabah 9da arayıp bak uyandık biz amcası diye eltimin aramaları yine kameralı. Kızım demesine ilk baştan beri söylüyorum garipsediğimi absürt bulduğumu. Ama bütün bunlardan sonra hepainden tiksindim. Bu tatil meselesi son olay sadece
e tabiki öyleAma kafadengi olursabende bu kafadayım ama insanlar uyumlu ve zevk almasını eğlenmesini bilen kişiler olacak
abovvvv orayı atlamışım benMakul kadın gidip kocama ve kocasına Zeynep yapışık ikiz mi bunlar dedi demişherşeyi anlatmıl yabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?