Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Benim sülalemde de onlar rezil olur yeni evli çiftr askıntı oldukları için. Ve eşim sünepe olur biz gidiyoruz diyemediği için. Rezillik umrumda olmadı o kadar sinirlenmiştim ki. Şüpheleniyodum benden habersiz konuştuklarından öğrenmek için aradım zaten tahmin ettiğim gibi oldu.

Vallahi yapıyorlar Zeynep benim görümcem yeni evlendik ilk ayımızda biyere gidicektik gitme abi birlikte gideriz demişti. Yani anlayışlı olmazlar genelde anlayış bekleme. Eşinde sünepe olmaz ailesini seven olur toz kondurmazlar sana geçimsiz sorun çıkartıyor derler. Çok üzgünüm çok acımasızca ama öyle.

Çom haklısınız o da benm salaklığım oldu tamam siz gidin diyip kenara çekilemedim

Balayından döndük ilk cumartesimize plan yaptık dışarı çıkcaz. Gündüz Annesi aramış biz düğüne gidicez kardeşin gelmek istemiyo sizin ev yol üstü size bırakalım dönerken alırız diye. Bu da planımız var diyememiş. Geldi görümcem neyse dedim nasıl olsa alcaklar biz gece geç çıkarız dışarı. Sonra annesi aradı geliyoruz diye görümcem burda kalmak istiyorum dedi kayınvalidem de kızım onlar yeni evli sonra kalırsın demedi. Eşimi çekyim kenara anneni ara döyle diye kavga çıktı. Bi de beni suçlu buldu çok gitmesini istiyosan iyi davranmasaydın dedi manyak

Kocanız cidden çok ilginç
Kaç yaşında annesi memeden kesmiş acaba

Ya çocuğu ben de seviyorum yani ilk başta ben de seviyodum. Ama evde hergün kızımı özledim demesi. Her hafta 1-2 kez götürmek istemesi, tam film izlicez kameralı arayıp kızı göstermeleri. Tam yemeğe oturcaz yine kameralı aramaları, pazar sabah 9da arayıp bak uyandık biz amcası diye eltimin aramaları yine kameralı. Kızım demesine ilk baştan beri söylüyorum garipsediğimi absürt bulduğumu. Ama bütün bunlardan sonra hepainden tiksindim. Bu tatil meselesi son olay sadece

Keşke surat yapsaydın görümcene kaç yaşında

Ama kafadengi olursa bende bu kafadayım ama insanlar uyumlu ve zevk almasını eğlenmesini bilen kişiler olacak

Haftada kaç kes görüyor yiğenini

Makul kadın gidip kocama ve kocasına Zeynep yapışık ikiz mi bunlar dedi demiş herşeyi anlatmıl yabi
abovvvv orayı atlamışım ben
yani sizinle konuşurken makulmüş en azından

sakın çizginizden dönmeyin
alınan alınsın gücenen gücensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…