Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

O zaman çözümü yok zeynep. Ayrı şehirler belki çözüm. Bir de arada kalıyorsa gerçekten abisi ailesi de istiyor.
Bir arada çalışıyorlar. Ayrılmaları mümkün değil bizimki özgürlük istemiyor zaten alışmış bağımlı yaşamaya. Sanırım siz de bu ilişki zor yürür dersiniz

Bir arada çalışıyorlar. Ayrılmaları mümkün değil bizimki özgürlük istemiyor zaten alışmış bağımlı yaşamaya. Sanırım siz de bu ilişki zor yürür dersiniz
Bunun kararını ben veremem ki. Düzelmicek şeyler şiddet aldatma saygısızlık ve sevgisizliktir. Eşinizin bu huyları törpülenebilir. Sabretmeniz ve destek almanız gerekiyor. Benim eşimde de vardı yeni evliyken hala ara ara yapar. Erkekler uzun süslü cümlelerden anlamaz net kısa olman lazım. Mesela “yazık bana sorman gerekirdi, neyiz biz ya kendi kendine plan yapmışsın, bu bizi ilgilendirir, bu huyunu düzelt bak, senden kaynaklanıyor.” gibi. Bunlar erkeği hem sinirlendirir hemde kendini sorgulattırır. Sonrasında sizin yapıcı olmanız gerekiyor üzgünüm ama ya boşanıcaksınız ya da yapıcı olucaksınız. Cinselliği kullanıcaksınız eşinizi kendinize bağlıcaksınız. İllede aileylemi gitmek istiyor tamam diyip surat yapıcaksın. Onun isteği olucak ama sen mutsuz olucaksın sen mutsuz olunca o da mutsuz olucak ve sorgulicak. Ben kavgalardan öğrendiğim kadarıyla eşimle ne zaman yapıcı konuşsam daha iyi yol aldık. Suçladığımda hatalı çıkıyordum.

sorun sadece eşinizde değil. kök aile ve eltinizde de sorun var. yeni evliyken peşinize takılmaya çalışan görümce, kardeşi olmadan gezmek ne bilmeyen abi, bunlara karşı çıkmayan kaynana kayınpeder ve gezebilmek adına koloni halini kabul etmiş elti. sorun sadece eşiniz olsa bi nebze terapi vs der geçerdim ama değil işte.

önünüzdeki yılları düşünün. çocuğunuz olacak bir oyuncak aldınız yeğene de aynısı alınacak. çocuğunuzla gezmeye gideceksiniz o planda onlar da olacak. böyle ömrünüzü geçirebilir misiniz gerçekten? kolay kolay söylemem ama sanırım boşanmaktan başka çareniz yok.

Elimi verdikçe kolumu kaptırdım ve her yaptığım görev haline geldi çok normal gibi oldu ilk başta küçük ev ziyaretleriydi sonra pazarları almaya başladı sonra tatilleri devamı hep gelir. Sanırım ailesi ne var bunda diyorlardır birlikte gitme işine ve çok saçma buluyorlardır beni. bana biri tatil dese siz başbaşa takılsanıza yeni evlisiniz derim. Şu an onlar çok normal birlikte gitmemiz tabi ki gidelim demişlerdir. Zaten baştan beri böyle. Ailede de var ama iş bizimkinde sınır koymak yok ona göre de bu çok normal ben sıkıntı çıkarıyorum sadece.
Aldattığını düşünmüyorum. Psikolojik şiddeti oldu küfürleri ilk başta 2 3 kez çok ağırdı o.. F... Gibi çok ağır küfürlerdi. ama onlar düzeldi. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bu yaptığı da bana saygısızlık olarak geliyor. Arkamdan iş çevirmesi. Ve beni yalnız bırakması. Çok sevse üzülmemi de istemezdi bundan da şüpheliyim. Ben hiç arkamda dağ gibi kocam var diyemem böyle hissetmiyorum hiç. Dediğiniz yapıcı yöntem ilk olaylarda denendi yine kavga ettik hep. ben ders alıp sesimi çıkarmadan oturamadım . O da ders alıp görüşmek istemediğimi kabullenemedi kabul etmek zorunda diye düşünüyor heralde. Teşekkür ederim uzun uzun fikir verdiğiniz için. Herkese teşekkür ederim. Karar verdim biraz ortalığın durulmasını bekliyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Terapisti abisini goturemeyecegi icin kabul etmemistir siz abinide eltiyide alalim deseydiniz kosa kosa giderdi simdi orayada cagirmasa olur mu olmaz ayip olur

Terapisti abisini goturemeyecegi icin kabul etmemistir siz abinide eltiyide alalim deseydiniz kosa kosa giderdi simdi orayada cagirmasa olur mu olmaz ayip olur
Ahaha valla yine abisinin lafı geçmişti bizimkilere ne söylicem? Terapiyi söylemek zorunda kalıcam mesai saatinde çıkmak için abim anlamaz alay eder vb.. Düşündükçe kine batıyorum Allah sonumu hayreylesin

Size çok üzüldüm. Tüm sayfaları okudum tek tek. Eşinizle tek başına tatil yapmak istemenizin eşiniz tarafından ailesinden koparılmak olarak algılanması çok garip. Sizi sürekli suçlaması derdinizi anlamaması çok üzücü.. Aslında istekleriniz çok masumca. Çekirdek ailede olması gerekenler. Geri adım atmayın sakın. Eşimle başbaşa tatil yapmak istemem bu kadar garipse buyur sen git ailenle tatile de. Ben eşimle başbaşa kalmak istiyorum sen demekki bu durumdan zevk almıyorsun diye belirt. Eşinizin size danışmadan arkanızdan planlar yapması çok ayıp. Aklı başında kimsemi yok etrafında oğlum sen napıyorsun diyecek onu bir sarsacak. Çocuğunuz yokken bu durumu çözersiniz İnş. Yoksa sonu boşanma gibi duruyor..

Size çok üzüldüm. Tüm sayfaları okudum tek tek. Eşinizle tek başına tatil yapmak istemenizin eşiniz tarafından ailesinden koparılmak olarak algılanması çok garip. Sizi sürekli suçlaması derdinizi anlamaması çok üzücü.. Aslında istekleriniz çok masumca. Çekirdek ailede olması gerekenler. Geri adım atmayın sakın. Eşimle başbaşa tatil yapmak istemem bu kadar garipse buyur sen git ailenle tatile de. Ben eşimle başbaşa kalmak istiyorum sen demekki bu durumdan zevk almıyorsun diye belirt. Eşinizin size danışmadan arkanızdan planlar yapması çok ayıp. Aklı başında kimsemi yok etrafında oğlum sen napıyorsun diyecek onu bir sarsacak. Çocuğunuz yokken bu durumu çözersiniz İnş. Yoksa sonu boşanma gibi duruyor

Ahaha valla yine abisinin lafı geçmişti bizimkilere ne söylicem? Terapiyi söylemek zorunda kalıcam mesai saatinde çıkmak için abim anlamaz alay eder vb.. Düşündükçe kine batıyorum Allah sonumu hayreylesin
Bence 4lü tatili net kabul etmeyin. Eşiniz kalabalık daha çok eğlenıyor sanırım. Hıc basbasa tatıle cıkmadınız mı. Neden ısrarla onları ıstıyor kı

Bence 4lü tatili net kabul etmeyin. Eşiniz kalabalık daha çok eğlenıyor sanırım. Hıc basbasa tatıle cıkmadınız mı. Neden ısrarla onları ıstıyor kı
Şöyle ki yıllık izinleri yok evlendiğimizde bi balayı yaptık çok şükür 6 günlük ona izin verdi babası. o dönem eltim biz de hiç tatil yapmıyoruz 2 senedir diyip duruyordu ama sanırım abisi izin alamamıştır şirketi bırakmamak için. Başka da tatilimiz olmadı malum bi bayram yasak vardı öbür bayram anneanne dedeyi ziyaret ettik. şu hafta sonu yasaklarında bi gece otele gittik ona da çağırdı tabi ki ama Allahtan adetniş gelemediler. Bu kadar zaten başka tatil muhabbetini ilk kez yaşayabilecektik nasip değilmiş

İşte biri izinliyken digeri tatılını yapsa daha iyi olmaz mı. Biri idare eder gıder gelır. Sonra dıgerı gıder gelır

Basit ve mantıklı bir dilde konuşmaya çalıştım anlamadıkça daha tripli sert oldu gittikçe kavgalara döndü. Eşimde çok büyük sıkıntı görüyorum çözülemeyecek. Hiç kabullenmiyor çünkü. Bir zamanlar bana fa...şe Dedi çok büyük kavga ettik ben de o hafta ailesine yemeğe gidecektik gitmedim. Sonunda noldu biliyo musun? Ben nasıl gitmezmişim ailesine kavga ettik demek zoeunda kalmış ben çok büyğk hata etmişim. Kol kırılır yen içinde kalır senin yüzünden aramız kötü demek zorunda kaldım dedi. Sen şaka mısın bana ettiğin küfürden sonra bir fa...şeyi annenlerin masasına oturtmazsın heralde ya ettiğin küfrün anlamını bilmiyosun yada bu kadar gevşek bi adamsın dedim. Ben kızmasam beni hatalı ilan etcekti. Ha sonunda evet ben küfürden dolayı hatalıyım ama kabul et sen de gelmemekte hatalısın oldu düşüncesi. Hani bazı kızlar vardır ölüp bitiyorum ne olursa bırakmam diyen. Ben onu kendim için söylemek istiyorum kendimi bırakmamalıyım. aklım mantığım yerinde eğitimim iyi işim gücüm var özgürüm. Severek evlendim ama kendime bu kadar psikolojik soruna strese sokan bir adam bulmuşum dertsiz başıma dert almışım. Bu sıkıntılar sevgimi de itti arkaya seviyorum da diyemiyorum artık. Böyle ömür geçmeyecek belli ki

İşte biri izinliyken digeri tatılını yapsa daha iyi olmaz mı. Biri idare eder gıder gelır. Sonra dıgerı gıder gelır
Yıllım izin değil bu bayram tatili tek tatilleri dini bayramlar kurban ve ramazan şirket kapalı. Onun dışında yo. babaları emekli olmalıymış bu hayalin gerçek olması için hep öyle söyledi. Bi ara da imza yetkileri heo abimde o bi gün bile gelmeden olmuyo e ben de onlar çalışırken iyi ben bari tatil yapym mı dicem dedi. Yani hiç yok izin dini bayram hariç

Eşinizin sürekli kendini aileye kabul ettirme tavrı var çözemedim. Kendini ve ailesini onlardan ayrı olarak benimsemiş. Çok ilginç siz hariç herkesi memnun etmeye çalışıp sizin ne düşündüğünüzü bu kadar önemsememesi. Boşanınca ailesiyle çok mutlu olur inşallah ne diyim

Zaten hep dipdibeler tatıl de bali rahat bıraksınlar. Abisinden cok korkuyo bence

İnşallah doya doya özlem giderir yeğeniyle ben olmayınca kimse küsmez ona kimse trip atmaz sürekli tatillere giderler inşallah doya doya yaşasın ailesi ile

Zaten hep dipdibeler tatıl de bali rahat bıraksınlar. Abisinden cok korkuyo bence
Ben bu ortamda çalışıyor olsam başlarım sizin işinize başkasının yanında çalışır iznim olur maaşım belli olur kafam rahat olur derim. ki ben de zamannda birilerinin yanında çalışırken 2.5 sene dayanabildim yeter be diyip 2 3 yer değiştirdim sonunda kendi işimi kurdum.

Düşündüğüm küfürler mi onlar ?
Çok çirkin. Hem sümsük hem ağzı bozuk.

bence yegen meselesinde ters davranma, ustune gittikce kendini bir sey zanneder daha cok nispet yapar sana. ben de oyle olacagini hissettigim icin esimin yegenlerine cok yakin davrandim (zaten cok sevimliler), ben onlara yakin davrandikca onlar beni ben onlari daha cok sevdim. her gordugumde oper sarilirim. kendi cocuklarimi gezmeye goturunce onlari da gotururum, hem de benim cocuklarim da sikilmaz boylece. kendi yegenlerim uzakta ama hic dislamadim onunkileri, kendiminkilere yapamadim diye acisini cikarmadim. simdi cocuklar beni esimden daha cok seviyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…