- Konu Sahibi eftalya0732
- #1.201
Terapi zaten asıl inanmayalarda işe yarar Çünkü terapiye karşı olanlar problemlerin konuşularak çözüleceğine inanmazlar,empati yapmazlar problemlerin tek suçlusu sebebi hep karşı taraftadır o koltuğa onları oturtmayı başardıysan (Psikiyatr lık bir sorunu yoksa tabi) mutlaka olumlu bir sonuç alırsın.İnanıp inanmamasının şu süreçte çokda önemi yok önemli olan evliliği için inanmadığı bir şeyi kabul etmesiydi.enişte "düşünüyorum düşünüyorum 2 haftaki yemekler dışında neden ailenle olan etkinliklere katılmadığımı bulamıyorum"demiş şu küçücük bir ayrıntı gibi görünen kelime bile terapi sonucudur zeynep evliliği süresince kimbilir bu soruyu ona kaç kere sorup cevap alamadı. Evlilik devam eder etmez bilemem ama faydası yok diye bir şey yokHaksızlar mı? Adam terapiye inanmıyor; terapiye ikna süreci de ayrı bir olaydı zaten, adam sırf gönlü olsun diye kabul etti, başka çaresi de yoktu, hala da zerre önemsediğini düşünmüyorum. Olayı karısını eve getirebilmek, şimdi sorsan Zeynep eve gelince ne yapacaksın diye, '' Abimle yengemi yemeğe çağırcaz. '' demesinden korkuyorum. :)