- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi eftalya0732
- #1.221
Ben de meraklardayım. Habersiz bırakma bizi Zeynep.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve mi döndün peki?Terapist kurallae koyuyor ilişki konuşulmicak sorun konuşulmicak. Sorun çıkcak gibi olursa dondurun anı mesela buzluk diyin gelin burda konuşalım gibi.kök aile bir sorun ama şu an acilleri yani bu sorunu çözmeye engel olan iletişim sorunlarını çözmeye çalışıyor küsmek gibi. Bu kurallara uymayan demekki iyi bir evlilik istemiyormuş bunu anlicaz. Eve dönün en kötü ihtimalle artık ayrılık olur dedi ama bu küsüp barışmak değil adı belli olur dedi. Gelişmeler var ama benm bu kadar yavaş ilerlemesi hoşuma gitmiyor.
Yok yok annemlerdeyimEve mi döndün peki?
Yok ya netflixin şifresini değiştireyim mi diye sormuş eşime o da değiştir demiş tek bildiğim bu. Ne eltim ne kayınbirader bana hak verir mi sizceBen konunuzu zaman zaman takip ettim ama yenge ve kaynınızın tutumunu merak ediyorum okuduğum sayfalarda denk gelmedim ,onlarda bir değişme var mı? Ne bileyim mesela arayıp ya da sizinle görüşüp rahatsız olabileceğini düşünmedik veya sana katılmıyoruz ama bizim yüzümüzden de sorun yaşamanızı hiç istemeyiz. Kusura bakma ya da sınırlarımızı belirleyelim tarzı bir yaklaşımları oldu mu?
Biliyorum biliyoeum çok da yorucuHala diyor mu özledim gel diye falan.
Ya terapi de süreklilik ve zaman gerekli.
Evet sinir bozucu ama mucizevi bir değişim beklememek gerek hemen.
Eskiye göre nasılsınız ?Biliyorum biliyoeum çok da yorucu
Şimdi koyun can derdinde kasap et diyeceksiniz belki ama burcu ne eşinizin.Akıl verinYa okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum
40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo
mu demeliydim ne yapmalıydım
Ya hep böyle olur kavgadan spnra barışmak isterken iyi davranılır öyle değil midirEskiye göre nasılsınız ?
KovaŞimdi koyun can derdinde kasap et diyeceksiniz belki ama burcu ne eşinizin.
Bende kovayım kova özgürlükçüdür kimseyi dinlemez dik başlıdır ama ben aileme karşıda böyleyim annem dese şunu bunu yapalım yoo kocamla gitcem derim yani burçla alakalı değil bence tamamen alışkanlık. Sen nasılsınsın Zeynep nasıl hissediyorsun?
Yemin ediyorum tahmin etmiştim. Kova burcu konusunda prof olduğumu burda bilenler bilir
Küsmeyi de çok severler. Ama arkadaş kanka vs konusuna katılmıyorum arkadaşlar yerine başbaşa olmayı seçer bunlarda aile yapısından dolayı böyleYemin ediyorum tahmin etmiştim. Kova burcu konusunda prof olduğumu burda bilenler bilirkova çok arkadaşçı olur hep arkadaşı kankası abisi vs yanında olsun ister
İyiyim çok şükür ama kararsızlık belirsizlik bunaltıcıBende kovayım kova özgürlükçüdür kimseyi dinlemez dik başlıdır ama ben aileme karşıda böyleyim annem dese şunu bunu yapalım yoo kocamla gitcem derim yani burçla alakalı değil bence tamamen alışkanlık. Sen nasılsınsın Zeynep nasıl hissediyorsun?
Benim tanıdığım kovalar için arkadaş ortamı aşırı önemliydi. Eşiyle baş başa olmayı herkes ister tabi ama arkadaşalrla vakit geçirme konusunu kovalar hep abartırKüsmeyi de çok severler. Ama arkadaş kanka vs konusuna katılmıyorum arkadaşlar yerine başbaşa olmayı seçer bunlarda aile yapısından dolayı böyle
Netflix şifresini elti mi değiştirdi ay işsiz mi bu kadın yaaYok ya netflixin şifresini değiştireyim mi diye sormuş eşime o da değiştir demiş tek bildiğim bu. Ne eltim ne kayınbirader bana hak verir mi sizce![]()
KayınNetflix şifresini elti mi değiştirdi ay işsiz mi bu kadın yaa
Sırf siz evden gittiniz diye mi hahah şaka gibiler