- 27 Şubat 2019
- 60
- 35
- 88
- 29
- Konu Sahibi UltrAslan63
-
Tek bir soru soracağım ; eşinizi vazgeçirmek için sizle evlendirdiklerini evlendikten ne kadar zaman sonra öğrendiniz? Bunu öğrendiğiniz anda boşanmanız lazımdı çünkü. Böyle evlilik olmaz.
Maalesef bizim bu taraflarda boşanma kolay olmuyorTek bir soru soracağım ; eşinizi vazgeçirmek için sizle evlendirdiklerini evlendikten ne kadar zaman sonra öğrendiniz? Bunu öğrendiğiniz anda boşanmanız lazımdı çünkü. Böyle evlilik olmaz.
Söylüyorum ama ben sakinleş konuştukça o işi tartışmaya götürüyor konuşulmuyor onunlaKeşke hemen çocuk yapmasaydıniz
Eşinizin size defol git demesi beni sinirlendirmeye yetti o zaman niye evlendin yani madem istemiyordun neden seninde başını yaktı bu evlilik böyle gitmez uzun süre her defasında defol git diyen biriyle ne bir diyaloğa girilir ne de anlayışla karşılanır sen hiçbirşey söyleme evet bu biraz zor olucak ama konuşmak istiyorum neden bana böyle davranıyorsun sevmiyorsan beni neden evlendin ben evde tartışma yerine mutlu olmak istiyorum de ama sakince bağırmadan çağırmadan bak çocuğumuz var biz tartıştıkça oda korkuyor yapma böyle mutlu olalim de
Sırf çocuğum için katlanmak istiyorum ama olmuyor sürekli hakaret eden bi adam artık psikolojim bozuldu herşeye ağlar oldumçocuğuna yazık gençliğine yazık ama geleceğine yazık etme küçüğüm
Söylüyorum ama ben sakinleş konuştukça o işi tartışmaya götürüyor konuşulmuyor onunla
beni hiç kadın yerine koymuyor
sürekli küfürlü konuşma sinirli agresif bi yapıda
kuzenlerine bana karı kız ayarla gibisinden konuşmalar yapıyor
bi kaç kızla mesajlaşmasını gördüm telefonuna azar programını indirmiş swarm da sürekli check in yapıyor
zaten her tartışmada bana defol git seni istemiyorum diyen bi adam
özünde iyi bi insan mı? tam olarak neresi öz?özünde iyi bi insan
Urfalıyım evet aileme anlatsam arkamda dururlar ama korkum bilirsin burada çocuk olunca erkek ailesi boşanırken alıyor çocuğumu benden alırlar diye korkuyorum göstermemezlik yapmazlar ama ne kadar görebilirim kiCanım gençliğine yazık etme. Bu adamla ömür geçmez. Anladığım kadarı ile Urfalısın. Bende doğuluyum bende evlenirken babam gelinlikle çıktın daha bu eve tek giremezsin demişti.
ama o işler öyle olmuyor sırf doğuda boşanmak az diye aileler büyükler laf edecek diye hayatımı kabusa çeviremezdim. Boşandım. Ve ikinciye evlendim . Ailemde hiçbirşey demedi sen dirayetli olursan kararlı olursan kimse birşey demiyor hiçbir anne baba evladı mutsuz olsun istemez. durumu anlat konuş onlarla. Çocugun olabilir ama çocuk için bile böyle bir adama katlanmam. Karşı taraf resmen oğlunu kurtarmak için senin başını yakmış.
daha ne bekliyorsun?
Öyle yapmak istiyorum ama eşimi seviyorum yaptıklarını hazmedemiyorumen azından kv sorunun yok
boşanamıyorsunda ye iç keyfine bak ozaman
Çocuğun küçük her türlü zaten mahkeme sana verecek.Urfalıyım evet aileme anlatsam arkamda dururlar ama korkum bilirsin burada çocuk olunca erkek ailesi boşanırken alıyor çocuğumu benden alırlar diye korkuyorum göstermemezlik yapmazlar ama ne kadar görebilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?