- 27 Şubat 2019
- 60
- 35
- 88
- 29
- Konu Sahibi UltrAslan63
-
Oğlum var onun için kalmak istiyorum düzeltmek istiyorumKayinvaliden destekçin olur tabi. Oğlu anlattigin gibiyse kim çekecek başka sen kacarsan? Kalmak istemesen kimse seni o evde o laflara rağmen tutamaz. Gerisi bahaneeee
kavga ettik zaten her tartışmada bana defol git seni istemiyorum diyen bi adam yine defol dedi ben gidecektim kayınvalidem vazgeçirdi Allah razı olsun annem gibi bi kadın sürekli benim destekçim.
niye senden alsınlar çocuğu ki eşin büyük ihtimalle seni aldatıyo zina davası açar donuna kadar alırsın bileUrfalıyım evet aileme anlatsam arkamda dururlar ama korkum bilirsin burada çocuk olunca erkek ailesi boşanırken alıyor çocuğumu benden alırlar diye korkuyorum göstermemezlik yapmazlar ama ne kadar görebilirim ki
senin evliliğinde düzelcek bişey yok canım boşa çabalama ailenin yanına gitOğlum var onun için kalmak istiyorum düzeltmek istiyorum
Yeşil gözlü beyaz tenli 165 boyunda biriyim öyle çirkin değilim eşim kendi diyor yüzün güzel ama benim gözüme gelmiyorÇocuğun küçük her türlü zaten mahkeme sana verecek.
Ya eşini karşına al doğru düzgün konuş anlat durumu ya da ailenle konuş bir an önce boşan gitsin.
Kocanın gözü dışarda ise nasıl birisin bilmiyorum ama madem öyle elinden geleni yap son çare baktın olmuyor boşan.. giyimine kuşamına bakımına özen göster eşinle konuş rahatsız olduğun durumları anlat belki anlar
Sana ne desek boş arkadaşımözünde iyi bi insan
Valla işin zor.. bi dediğin bi dediğini de tutmuyor ayrıca. Bi diyosun çocuk için bi diyosun kocam seviyorum...Oğlum var onun için kalmak istiyorum düzeltmek istiyorum
Çocuğunu kimse alamaz merak etme. O adamın çocuk büyütmek istediğini pek sanmıyorum. Gezmek eğlenmek derdinde. Seni istemiyorsa yapacak bir şey yok boşanmadan başka. Tamam zordur ama senin yaşadıkların da kolay şeyler değil.Urfalıyım evet aileme anlatsam arkamda dururlar ama korkum bilirsin burada çocuk olunca erkek ailesi boşanırken alıyor çocuğumu benden alırlar diye korkuyorum göstermemezlik yapmazlar ama ne kadar görebilirim ki
Sana ne desek boş arkadaşım
Özünde iyi biri zaten bu dövenler sövenler aldatanlar hakaret edenler
Sende
kocamı seviyorum evet ama bu ondan vazgeçmeyeceğim anlamına gelmiyor çocuğum olmasaydı çoktan bitmiştiValla işin zor.. bi dediğin bi dediğini de tutmuyor ayrıca. Bi diyosun çocuk için bi diyosun kocam seviyorum...
daha hala düzelir mi diyorsunuz pes doğrusu. Adam zerre kadar sevmiyor beğenmiyor bu neyin ısrarı?Yeşil gözlü beyaz tenli 165 boyunda biriyim öyle çirkin değilim eşim kendi diyor yüzün güzel ama benim gözüme gelmiyor
Bana karşı iyi değil demek istedim sadece annesine kardeşlerine benim aileme herkese iyi sadece bana karşı kötüÖzünde iyi insan nasıl oluyor bunu yazıyorlar genelde merak ettim artık. Hayiflanil hayiflanip özünde iyi insan ee konuda tek iyi yönü yok nedir bu özünde iyi?
Ayrıca k.v. de iyi bir insan olsa oğlunu sevdiğinden ayırmaz seni de yakmazdı!Yeşil gözlü beyaz tenli 165 boyunda biriyim öyle çirkin değilim eşim kendi diyor yüzün güzel ama benim gözüme gelmiyor
Teşekkür ederimNasıl bi cozum bekliyosun? Kocam seviyorum, çocuğum var, kaynana destekcim diyen birine ne denilir ?
Boşuna sizlanma madem. Lafını işit, arayis icinde olmasini gormezden gel, dizini kır otur ok.
Çok güzel yazmışsınız keşke yanımda olsaydınız da omzunuza başımı dayayıp ağlasaydım rahatlasaydım öyle bir his verdiniz çok teşekkür ederimHiç bir ömür karşındaki insana başkasını unutturmak için feda edilecek kadar kıymetsiz değildir .. o kadar uzun değil hayat , evli kalmayı başarsanız da sizi sevmesi çok düşük bir ihtimal , ömür boyu mutsuz olacak ve kadınlık gururunuz incinecek .
Seviyorsunuz anlıyorum ama sevgi bazen için kan ağlasa da bağrına taş basıp mertçe çekip gitmeyi gerektirir..
Hepimiz ayrıldık sevdiklerimizden inanın ..
Hayır bilmiyordum nişanlıyken evlendikten 5 6 ay sonra öğrendimben anlamadım bu adam size nişanlıyken yada tanıstırıldıgnzda söylemedi mi ben baskasını sevıyorum diyee..
bu resmen kötuluk yaa baskasınn hayatına hak a girmee..
kv sana iilik mi yapıyor bu durumda annem destekçim demişsin..
defol git ne demek ya . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?