Eşle hiç anlaşamama

kavga ettik zaten her tartışmada bana defol git seni istemiyorum diyen bi adam yine defol dedi ben gidecektim kayınvalidem vazgeçirdi Allah razı olsun annem gibi bi kadın sürekli benim destekçim.

Kv oğlunun başka kızı unutması için seni resmen kurban etmiş, sen "annem gibi" diyorsun. O bence seni çok sevdiğinden değil, oğlunun bir karısı olsun diye tutmuş seni.

Urfalıyım evet aileme anlatsam arkamda dururlar ama korkum bilirsin burada çocuk olunca erkek ailesi boşanırken alıyor çocuğumu benden alırlar diye korkuyorum göstermemezlik yapmazlar ama ne kadar görebilirim ki
niye senden alsınlar çocuğu ki eşin büyük ihtimalle seni aldatıyo zina davası açar donuna kadar alırsın bile

Yeşil gözlü beyaz tenli 165 boyunda biriyim öyle çirkin değilim eşim kendi diyor yüzün güzel ama benim gözüme gelmiyor

Şaka gibisiniz gerçekten. Kayınvalide ile mi evlisiniz? Eşiniz size kötü olduktan sonra kayınvalide dünya iyisi olmuş çok mu önemli? Dediğiniz kadar iyi biri olsa oğlunu sevdiğiyle evlendirir, sizin başınızı yakmazdı. Adam sizi istemiyor her seferinde defol git diyor kusura bakmayın sizde arsızsınız 3 yıldır bunu çekiyorsunuz üstüne çocuk yapmışsınız. Çocuğu da almak öyle kolay değil mahkeme o yaş çocuğunu anneye verir. Dahası kocamı kendime nasıl bağlarım diye soruyorsunuz. Adam size neden değer versin ne yaparsa yapsın yanında olacağınızı, bırakıp gitmeyeceğinizi biliyor.

Urfalıyım evet aileme anlatsam arkamda dururlar ama korkum bilirsin burada çocuk olunca erkek ailesi boşanırken alıyor çocuğumu benden alırlar diye korkuyorum göstermemezlik yapmazlar ama ne kadar görebilirim ki
Çocuğunu kimse alamaz merak etme. O adamın çocuk büyütmek istediğini pek sanmıyorum. Gezmek eğlenmek derdinde. Seni istemiyorsa yapacak bir şey yok boşanmadan başka. Tamam zordur ama senin yaşadıkların da kolay şeyler değil.

Özünde iyi insan nasıl oluyor bunu yazıyorlar genelde merak ettim artık. Hayiflanil hayiflanip özünde iyi insan ee konuda tek iyi yönü yok nedir bu özünde iyi?
Bana karşı iyi değil demek istedim sadece annesine kardeşlerine benim aileme herkese iyi sadece bana karşı kötü

Kocan olacak adam cesaret gösterip sevdiği ile evlenseymiş.. yada kimsenin hayatı ile geleceği ile oynamasaymış.. defol git dediğinde çok istiyorsan sen defol git diyin sizde..kv.nizde hem oğlunun hem sizin geleceğinizi mahvetmiş resmen. O yüzden bir zahmet sahip çıksın size..

Hiç bir ömür karşındaki insana başkasını unutturmak için feda edilecek kadar kıymetsiz değildir .. o kadar uzun değil hayat , evli kalmayı başarsanız da sizi sevmesi çok düşük bir ihtimal , ömür boyu mutsuz olacak ve kadınlık gururunuz incinecek .
Seviyorsunuz anlıyorum ama sevgi bazen için kan ağlasa da bağrına taş basıp mertçe çekip gitmeyi gerektirir..
Hepimiz ayrıldık sevdiklerimizden inanın ..

Çok güzel yazmışsınız keşke yanımda olsaydınız da omzunuza başımı dayayıp ağlasaydım rahatlasaydım öyle bir his verdiniz çok teşekkür ederim

ben anlamadım bu adam size nişanlıyken yada tanıstırıldıgnzda söylemedi mi ben baskasını sevıyorum diyee..
bu resmen kötuluk yaa baskasınn hayatına hak a girmee..
kv sana iilik mi yapıyor bu durumda annem destekçim demişsin..
defol git ne demek ya . .

Hayır bilmiyordum nişanlıyken evlendikten 5 6 ay sonra öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…