Eşle hiç anlaşamama

Hayır bilmiyordum nişanlıyken evlendikten 5 6 ay sonra öğrendim

hiç birlikte gezerken falan hal ve hareketlerinden anlamadınz mı ?
ilgisinden ne bileyim ?
ya kbakmayın şaşırıyorum böyle..
ve çocuugunuzu da sevgisiz evde buyutuyorsunz

hiç birlikte gezerken falan hal ve hareketlerinden anlamadınz mı ?
ilgisinden ne bileyim ?
ya kbakmayın şaşırıyorum böyle..
ve çocuugunuzu da sevgisiz evde buyutuyorsunz
İlgisizdi zaten pek bi görüşme durumumuz olmadı işlerinin yoğunluğundan ve Doğu erkekleri biraz ilgisiz olurlar ona bağladım ilgisizliğini

Çok güzel yazmışsınız keşke yanımda olsaydınız da omzunuza başımı dayayıp ağlasaydım rahatlasaydım öyle bir his verdiniz çok teşekkür ederim♥
Keşke mümkün olabilseydi ,şehrim size çok uzak ..ne zaman isterseniz bana yazabilirsiniz , şehirler farklı olsada yaşanan acılar benzer inanın ,. Güçlü olun .

Eşinizden size bir fayda yok belliki, herkesin ailesi, ortamı da bir değil, boşanmak kimine göre zor , kimine göre kolay... Eşinizden eş olarak beklentinizi en aza indirin o zaman, yola gelecek biri gibi görünmüyor, zorla da olmaz ,,, çalışabiliyorsanız işe girin, yeni bir çevre edinin, bu adam odak noktanızda olmasın.
Burada eşiniz kadar ailesi de suçlu, kayın valideniz iyi biri madem oturun açıkça konuşun, iş konusunda size destek versin, başkasının gül gibi büyüttüğü kızı yara bandı olarak kullanmayı biliyorlarsa ,size de iş konusunda destek olsunlar.

Belki de dediğiniz gibi beklentiyi en aza indirmem lazım ki beni bu kadar çok yaralamasın

Bana karşı iyi değil demek istedim sadece annesine kardeşlerine benim aileme herkese iyi sadece bana karşı kötü
İnsan evinin içindekine iyiliği ile özünde iyi olur. Gitmekte zorlanacak, nikahında olana kötüyse o kötüdür zaten. Dışarıya 3-5 saat iyi rolu yapar geçersin. Gerçek yüz 4 duvarda belli olur. Kayınvalide iyi kötü fark etmez onunla evlenmedin.kv Kötü olur eşin iyi olur o zaman kaparsin kapini yine mutlu olabilirsin. Ama mutsuzluk icerdeyse ne yapabilirsin ki

Bende ne yapacağımı şaşırdım belki çözüm bulabilirim diye sizlere danıştım

Yaşın çok gençmiş yazık etmişsin kendine keşke çocuğun olmasaydı direk evi terket derdim napıyosa yapsın

Ailesinin ağzını kapatmak için sizinle evlenmiş ve şimdide kabına sığmıyor. Siz ne yaparsanız yapın, bu adam size saygı ve sevgi duymaz.Seçilmiş bir kamuflaj gibi olmuşsunuz.Yazık size. Keşke ayrılabilseydiniz bu adamdan.Kendinize bağlamaya çalışmak, bunun için çaba göstermek istiyorsunuz. Ama, adamın size sevgi ve saygısı yoksa,bu nafile bir çaba olur.Zaman içinde kendinizi daha mutsuz ve ezik hissedersiniz.Sizi üzmek istemem, bu yazdıklarım sizi üzdüyse kusura bakmayın lütfen.Anlattıklarınız kadarıyla eşinizde, evliliğinizin gidişatı için olumlu bir ışık göremediğim için böyle yazdım.
Kendi canı istediği gibi hoplayıp, zıplayıp duracak. Sizinde asla hiçbir şeye ses çıkarmadan yaşayıp gitmenizi bekleyecek.Boşanmamak için bütün bunlara katlanabilecek misiniz? Allah yardımcınız olsun.Eşinizede akıl, fikir versin inşallah.

Gerçekten özetlemişsiniz katlanabilecek miyim bilmiyorum ama hissediyorum illa bir yerde patlak verecek

Gurur ne demek biliyor musunuz? Bir insan gururunu ayaklar altına alan birini nasıl sever ve ondan ayrılmak istemez, aklım almıyor. Bu evcilik oyununa, oyun arkadaşlarınız "tamam" diyene kadar devam edin. Bir gün başınızı taşlara vuracaksınız ama o zaman da bir bahane bulup, kendinizi kandırmaya devam edersiniz.

Bende böyle bir evlilik istemezdim gencim bende sevilmek isterdim ama emin olun elimde olsaydı yapabilseydim ilk işim çocuğumu da alıp gitmek olurdu belki diyorum biraz daha sabretsem düzelir

Bende böyle bir evlilik istemezdim gencim bende sevilmek isterdim ama emin olun elimde olsaydı yapabilseydim ilk işim çocuğumu da alıp gitmek olurdu belki diyorum biraz daha sabretsem düzelir
Hanımefendi eşiniz olacak adam sizi zerre sevmiyor. Neyini düzelteceksiniz? Bunca zaman sevmemiş, bu saatten sonra seveceğini mi düşünüyorsunuz? Severek evlenirsiniz, arada basit problemler olur (küfür etmek ve defol demek basit bir problem değildir.), o zaman evliliğinizi kurtarmak için size akıl veririz. Bu evlilik kurtulmaz, boşuna uğraşmayın.

Söylüyorum ama ben sakinleş konuştukça o işi tartışmaya götürüyor konuşulmuyor onunla
Sizi kandıran kv yi sevmeniz ilginç.
Resmen oğlunu size kakalayıp, hayatınızı mahvetmiş kadın.

Evinize kuma geldiğinde gidersiniz belki. Doğuda bu da normal çünkü.

kayınvalidem vazgeçirdi Allah razı olsun annem gibi bi kadın sürekli benim destekçim.
İstemediği kızı almamak için sizi ateşe atmış resmen o destekçim annem gibi dediğiniz kadın..
Evlendikten sonra öğrendiniz ve bir de çocuk sahibi oldunuz yazık etmişsiniz kendinize de çocuğunuzada.. size sürekli defol git diyen güya şakasına karı kız muhabbetleri yapan mesajlarını yakaladığınız genelde bekarlar tarafından kullanılan sosyal platformlarda takılan Kocadan Koca olmaz ve siz hala Onu kendime Nasıl bağlamalıyımdan bahsediyorsunuz..Sen Kendini Sevmiyorsun ki kocan olacak hayırsız seni sevsin ..Siz kendinize saygı duymamışsınız ki size saygı duyulsun ...Herşey Çok Yanlış başlayışıda ilerleyişide..Umarım sonu doğru olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…