Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alnımda enayi mi yazıyor deYeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Benim babam da çalışır,maaşını anneme getirir ne yaptığını hiç sormazdı.Annem ne verilcekse hepsini yazar,hesabını kitabını yapardı.Ben de çalıştığım dönemde eşimle maaşımızı çeker,ödemelerimizi yapar,kalanı ben de olurdu.Eşim lazım oldukça isterdi.Kimseye yaptığım harcamanın hesabını vermedim değilAnneannem dedemin maaşını cebine koyar verdiği her kuruşu sorgu sualle verirdi![]()
Herkesin ilişki , aile dinamikleri çok farklı bu konuda da ayrım yapanlar var, fakat ailesisin artık onun sen eşisin. Bence de birleştirilmeli ve birikim yapılmalı. Bana sorma zırt bırt ne demek. Nerde ne yaptı önemli. Yani kusura bakma ama bazı erkekler varki evin rızkını gidip iddialarda felan yiyor. Yazık günah başka alışkanlıklar ediniyolar. İleriyi düşünen biri olsa birleştirir. Öyleyse sen kadınsın ! Senin daha tutarlı olucağını daha eli sıkı olcağını bilerekten sende biriksin kalsın demesini bilmeliydi. Ben böyle düşünüyorum. Farklı düşünen arkadaşlarda olcaktır. Ben evliliğimin başından beri maaşları birleştirdim hatta nişanlıyken biz bunu yapmaya başladık. Ve para bende evin patronu olmak lazım bazen. Mesela benim eşim alışverişe gittiğinde benden çok o kendisini kaybediyor ben ise azı ve çoğu varı ve yokluğu bildiğimden biraz elim sık fazla açılmayı sevmem o yüzden parayı ben yönetirim.Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Hahahahahahahahah daha komik bi savunma gormemistim forumda bak . Hangi ataerkil sistemde esinin parasinin üzerine çökmek var. Siz verin paranizi son kurusuna kadar sormayin etmeyin yedirsin baskalarina. Sizde ataerkilimsi beyinizle gecinir gidersiniz. Bazilarina her sey mustehak cidden. Bu piril piril kafayla nasil para kazanabiliyosunuz o da ayri bi konuOnun yanlış yerlere vermeyeceğine inancım tam ama bana saf gibi ol bir şey sorma demesine kabul etmem. Ataerkil bir toplumda büyüdüğü için kadın paraya karışmaz diye büyütülmüş onunda etkisi var. Ama söylediğinin yanlış olduğunu kabul ettiremiyorum
Eşiniz çok akıllıymış. Eşim kirayı öder. Ben faturaları. Evin eksiklerini alır market gibi. Kıyafet birlikte alırız. Herkes birikimini yapar ama o birikimi de biliriz.Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Evet olması gereken budur zaten. Evlilik eş aile olmak budurMaaşımı kimseye vermezdim ki şöyle yapıyoruz kira,fatura,kredi kartı bunları ödüyoruz her ikimizde kendimize harçlık ayırıp kalanını altın yapıyoruz. Gizli saklı yok ne varsa ortada
kumar falan oynayacak diye yorumladım ben. ya da bitcoin falan.Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Ataerkil düzende büyüyüp kadın paraya karışmaz diyorsa karısının parasına tenezzül etmesin o zaman uyanık.Evet olması gereken budur zaten. Evlilik eş aile olmak budur