Eşle maddi paylasim

Haklısın. Mesela bende eşimin gelirini bilmiyorum. Bana getirdiğinden daha fazla gelirinin olduğunu biliyorum , bi kaç kez kavga ettim nereye gidiyosa söyle diye. Sessiz kaldi anasina yolluyo belli . Salak yerine konulmaktan nefret ediyorum . Daha geçen ay söyledi ki bu sene 9 bin para biriktirdim diye eee ben belirli bi bütçeyle kit kanaat yada suanda cocuk yokken gelirim varsa gonlume gore yasamadiktan sonra ne anladim bu isten . Memnun oldum birikim yapmasına ama . Gerçekten anlaşılabilir insanlar degil erkekler. Eskiden saf olanlari eslerinin her istedigini yapanlari vardi simdi malesef erkekler cok fena
Hayırlısı olsun hepimiz için

Çalışmayan hanımlar, esinizle maddi paylaşımlarınız nasıl?
Eşinizin kazancınin yüksek oluşu size bırakılan paranin miktarini etkilemeli mi sizce?
Esimin maaşını sorunlar için inanın bilmiyorum ve sormadım. Yaklaşık on bin tl diyelim. Bir yıldır evliyiz ortalama ne kadar olmalı?
kotu bir soru bunun yerine keske ek kart felan isteseniz esinizden neyse maas yuksek ise birikim yapin ev araba alin boylelikle fazla beklentinuzde olmaz

Maaşlar alınır krediler ödenir faturalar kapanır alışveris yapılır kalan para saklanır ihtiyaç halinde haberli harcanır. Zaten aman aman da bisi kalmıyor :halay:

Harçlığa gerek Yok ki hep beraberiz Zaten. Bizde durum hep şöyle,
Senın kart mı benım mı?
Yok benımkı doldu
Nakıt verelim bence
AA annemin kartı bende :halay:

Çalışmayan hanımlar, esinizle maddi paylaşımlarınız nasıl?
Eşinizin kazancınin yüksek oluşu size bırakılan paranin miktarini etkilemeli mi sizce?
Esimin maaşını sorunlar için inanın bilmiyorum ve sormadım. Yaklaşık on bin tl diyelim. Bir yıldır evliyiz ortalama ne kadar olmalı?
Bu işler nasıl olur bilmem,bizde babam aldığı maaşı direkt anneme verir,her şeyle annem ilgilenir,babamda biz gibi annemden harçlık alır :))))

Back
X