Merhabalar. Ne güzel böyle bir eşiniz var. Allah daim etsin.
Ben 2 senelik evliyim. Evlenmeden önce, ben sormadan eşim ; şu kadar maaş alıyorum, paramı sen biriktir.tutumlu olduğun belli demişti.
Tabiki çok mutluydum, ne kadar güzel bir insan demiştim. Çünkü ben de böyle bir ailede büyümüstüm. Babam annem, aynen sizin yaptığınız gibi yapardı biz küçükken gördüklerim yani.
Evlendik, 1-2 ay, tabiki bekliyorum,ama ses yok. Para bile verilmiyor. Harclık ihtiyaç hiç bişey. Sonra istemeye başlıyorum. 50 tl verdi misal. Haftaya yine istiyorum ne için lazım diyor peki al diyor şu kadar.
Bir gün sordm , canım maaş almadın mı.hani böyle demiştin. Bana hesap sorma dedi. Ben gayet biliyorum ne yapacagımı dedi. Sana para verilen günler de gelir dedi...
İki senedir evliyiz. Zırnık yok. İhtiyaçımı istiyorum. Kadınım kıyafet isterim ayakabı isterim.kadınsal ihtiyaclarım var. Bakımım makyajım. Artık isterken de utanarak istiyorum.ihtiyaclarımı paylaştırıyorum.
Ne birikim var ne zirnik var. Aynen günlük yada haftalık harclık baska da bişey yok.
Sizin gibi aileleri çok taktir ediyorum. Biz olamadık ve aile gibi hisettirmiyor tabiki. Anneye kardeşe de bakarsın sma eşinle paylaşırsın bunları. Ben hiç bir paylaşım görmedim...