OkBen kocamı nerde övdüm. Herseyimi veririm sonsuz güvenirim nerde yazmışım. Benim durumum iyi zaten zengin kocaya ihtiyacım yok. 50 kere yazdım ben yardım etmiyorum cünkü eşimin ihtiyacı yok benden para beklentisi yok eşimin benim de eşimden herkes kendine yetıyo burdaki kadınlar gibi Bi eve 2 maaaş girsin ortak ev alayım diye evlenmedim zaten herseyim var.kim kimin çeyreği etmez pardon da Neden kudurdunuz bu kadar anlayamadım
Benim hakkımda yorum yazmayın lütfen. Takıntılı aşık gibi birakmıuo kadın peşimiKompleks diyoruz biz ona kısaca
İşte bunu yapınca da aa ev arkadaşımısınız diyorlar.Bizim ayrı ödemeler. Aşağı yukarı ortak olacak şekilde bölüştük biz harcamaları.
Ev kredisini de ikiye böldük herkes kendine düşeni yatırıyor. Mutfak bende faturalar eşimde gibi belirli paylaşımlar yaptık.
Ben hiç hoşlanmam maaşımın tamamını eşime vereyim de harcansın sonra kalandan para alayım falan. Ne farkı var yani o onu ödüyor ben bunu ödüyorum.
Çok ayıp bu yazdığın şimdi evlenmediğin için kıskanç diyecekler e nerde atacaklar havalarını başka? Cidden beklemede olduklarına artık eminim reklamlarını yapmak için. Kocadan şikayetçi olana muhteşem kocalarını anlatmak için. Birde bdv de ne işin var diyorlar e sende burdasın demezlermi insanaPardonda sana yazan kadınların nesı yanlış yazdı. Yazdığın yorumlarda kocasını öven tek kişi sendın. Kocamın maaşı şu bu böyle dıyeYanı o kocacılardan bırı sen oluyorsun. Kocam her şeyı karşılıyor altınlarımı bıle eve vermedımçalışıyorken de maaşımla katkıda bulunmadım bla bla yazdığın her yorumda çıkarcılık akıyordu. Yanı sende zengın koca bulayımcılardan mı oluyorsun? Sorry senın çalışıyorken kı maaşın burdaki ınsanların maaşının çeyreği etmez öyle demıştın unutmuşum. Pekı mutlu harıka her şeyını karşılan kocaya sahıp sen neden bdv de takılıyorsun?
Not: bekarım
Gözardı et bence. Ben ettim yazıyo yazıyo havaya gidiyor
Tınlamıyorum bıleGözardı et bence. Ben ettim yazıyo yazıyo havaya gidiyor
Bunları ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz, buraya değil :)))Çok ayıp bu yazdığın şimdi evlenmediğin için kıskanç diyecekler e nerde atacaklar havalarını başka? Cidden beklemede olduklarına artık eminim reklamlarını yapmak için. Kocadan şikayetçi olana muhteşem kocalarını anlatmak için. Birde bdv de ne işin var diyorlar e sende burdasın demezlermi insana
What?Bunları ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz, buraya değil :)))
Valla kuzu koca meraklısı evlılık meraklısı olsaydım çoktan evlenmıştım. O hava attıkları yaşamı yuze çarparak yaşıyorum. Ama zengın maaşı dolgun olsun dıyede evlenmem mesleği karakterı yeter çok şükür öyle de bırı hayatımda var. Zengın bırı ıstedeydım de avam durmazdı zaten aıleme denk olurdu ancak çok şükür o tarz ınsanları reddedıp hayatımı ortak bır paydada birleştireceğim bırı ıle olmayı tercıh ettımÇok ayıp bu yazdığın şimdi evlenmediğin için kıskanç diyecekler e nerde atacaklar havalarını başka? Cidden beklemede olduklarına artık eminim reklamlarını yapmak için. Kocadan şikayetçi olana muhteşem kocalarını anlatmak için. Birde bdv de ne işin var diyorlar e sende burdasın demezlermi insana
Ne farkedecek ki. Daha az ödeseniz kendinize ayrı birikim mi yapacaksınız. Krediyi kim çekecek. Ev kimin üstüne. Zaten evlidiniz hersey ortak değil mi? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendiEv alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?
Fazlaca reklamı yapılan şeyleri bilirsin:) aslında kabullenme/ikna olma psikolojisi hepsi. Karşındaki nasıl nedir bilmeden ego tatmini,ciddiye almaya bile değmez. Mutluluğunuz daim olsun❤Valla kuzu koca meraklısı evlılık meraklısı olsaydım çoktan evlenmıştım. O hava attıkları yaşamı yuze çarparak yaşıyorum. Ama zengın maaşı dolgun olsun dıyede evlenmem mesleği karakterı yeter çok şükür öyle de bırı hayatımda var. Zengın bırı ıstedeydım de avam durmazdı zaten aıleme denk olurdu ancak çok şükür o tarz ınsanları reddedıp hayatımı ortak bır paydada birleştireceğim bırı ıle olmayı tercıh ettım
Teşekkür ederim en guzel mutluluklar senın gıbı zarıf ınsanların herkesın olsunFazlaca reklamı yapılan şeyleri bilirsin:) aslında kabullenme/ikna olma psikolojisi hepsi. Karşındaki nasıl nedir bilmeden ego tatmini,ciddiye almaya bile değmez. Mutluluğunuz daim olsun❤
Ee desinler çok mu önemliİşte bunu yapınca da aa ev arkadaşımısınız diyorlar.
Şuan dogum iznindeyim maaş almıyorum ama başladıgım zaman birimizin maaşıyla geçimi sağlamayı diğeriyle ev veya araba o an ne aldıysak onu ödemeyi düşünüyoruz sonuçta aynı evde yaşıyoruz ha birimiz eksik vermiş ha fazla aynı kese sonuçta canımEv alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?
Yoo, çalışıyoruz. Ortalama gelirimiz de denktir. Biz ortaya koyarız ödemelerden sonraki parayı da paylaşıyoruz, kredi kartımız da tek. Birimiz de ek kart duruyor. Tamamen ortak kese.Zaten okuduğum kadarıyla herşey eşit olmalı diyenler ben çalışmıyorum her masrafı eşim ödüyor ama öyle olmasaydı da senin benim yok bizim varcılar.yaw hee
Bosver arkadasım yorma kendini. Konu sahibi anlamıyor laf konu açmış boşuna bızden herhalde kendi yaptıgına destek bekledi. Yanlış yaptığını soylememızı yediremedi diye düşünüyorum. Ailesi onu ev kredisi ödesin diye okutmamış. Hayret birşey bu tarz da evlilikler var demekki. YazıkPardonda sana yazan kadınların nesı yanlış yazdı. Yazdığın yorumlarda kocasını öven tek kişi sendın. Kocamın maaşı şu bu böyle dıyeYanı o kocacılardan bırı sen oluyorsun. Kocam her şeyı karşılıyor altınlarımı bıle eve vermedımçalışıyorken de maaşımla katkıda bulunmadım bla bla yazdığın her yorumda çıkarcılık akıyordu. Yanı sende zengın koca bulayımcılardan mı oluyorsun? Sorry senın çalışıyorken kı maaşın burdaki ınsanların maaşının çeyreği etmez öyle demıştın unutmuşum. Pekı mutlu harıka her şeyını karşılan kocaya sahıp sen neden bdv de takılıyorsun?
Not: bekarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?