- 21 Kasım 2017
- 29.031
- 126.575
- 598
Ne alaka olduğunu siz gayet iyi biliyorsunuz. Kimse boşanmak için evlenmez ama sürekli o ihtimalle yaşayıp, böyle davranırsanız, eşinize de evliliğinizin pamuk ipliğine bağlı olduğu mesajını verirsiniz. Bu da illa ki evliliğinize olumsuz yansır. Kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey var sonuçta. Böyle bir ilişkide, güvenmediğiniz insanla ev borcunun altına niye girersiniz? Size kazık atacağını düşünüyorsanız kirada yaşayın daha iyi.Ne alaka?
Konu sahibinin ucu ucuna hesap yapması normal olmadığı gibi sizinde tüm maaşınızı eşinize yollayıp harçlık almanızda normal değil. Kimse maaşının yönetimini bir başkasına vermemeli bence.Bu nasıl ucu ucuna hesap kitap ya ...
Biz ev aldik.
Ben maaşımın tamamını eşim e gönderiyorum konut kredisini, kredi kartını,faturalarını ödeyip sonra bana harçlık veriyor .
Param bitince istiyorum hiç vermemezlik etmez sağolsun .
Kimde parası varsa mutfak alışverişini yapar .
Aysonunda para arttı mı birikime atar .
Bizde senin benim param yok ..olmamalı.
Ben çok ödüyorum o az ödüyor düşüncesi ne garip ya ..
Emzıremeyen adamında adamım dıye gezmesi.... :)))
Zaten okuduğum kadarıyla herşey eşit olmalı diyenler ben çalışmıyorum her masrafı eşim ödüyor ama öyle olmasaydı da senin benim yok bizim varcılar.yaw hee
Ben de o kadınlardan biriyim. Hamileyken aldatildim bir gün içinde evi terkedip bosandim. Oyu ki çalışırken kendi parama sahip cikmisim kendime ev almışım ki ortada kalırdım. Ana baba da yok o gün gittim öyle yapayalnız. Çok mükemmel ilgili dört dörtlük eşim var derdim de hikayeymis. Öyle maaş kartını eşe vermek koğuş diye sırtını sivazlamak çok saçma. Ansızın sırtından vurabiliyorlarGüvendiğin adam da neler yapabiliyor burda çok konu okuduk eşi bigün gelip ayrılmak istiyorum deyip herseyin yarısını alıp giden aldatan. O yüzden temkinli olmakta fayda var ee Napsın bu kadın hayatı boyunca kirada mi yaşasın
Aynen çok harika kocaları var en güvenli çıkarsız evliliği yaşıyorlar ama sabahtan aksama bir derdim var da geziyorlar mutluluktanBir de canım kocam gülüm kocam mükemmel muhteşem kocamcilar var ya pes
Tam olarak anlatmak istediğim buydu. Erkeklere yaranmak için parasını, emeğini gümüş tepside sunuyorlar sırf kocaları onları sevsin diye sonra kadının teki gelip yiyoBen de o kadınlardan biriyim. Hamileyken aldatildim bir gün içinde evi terkedip bosandim. Oyu ki çalışırken kendi parama sahip cikmisim kendime ev almışım ki ortada kalırdım. Ana baba da yok o gün gittim öyle yapayalnız. Çok mükemmel ilgili dört dörtlük eşim var derdim de hikayeymis. Öyle maaş kartını eşe vermek koğuş diye sırtını sivazlamak çok saçma. Ansızın sırtından vurabiliyorlar
Pardonda sana yazan kadınların nesı yanlış yazdı. Yazdığın yorumlarda kocasını öven tek kişi sendın. Kocamın maaşı şu bu böyle dıyeAynen çok harika kocaları var en güvenli çıkarsız evliliği yaşıyorlar ama sabahtan aksama bir derdim var da geziyorlar mutluluktanbıktım bu erkek sevici kadınlardan.
Ağzınıza sağlık. Ne yasiyor çevresi vs nasılsa artık.Pardonda sana yazan kadınların nesı yanlış yazdı. Yazdığın yorumlarda kocasını öven tek kişi sendın. Kocamın maaşı şu bu böyle dıyeYanı o kocacılardan bırı sen oluyorsun. Kocam her şeyı karşılıyor altınlarımı bıle eve vermedımçalışıyorken de maaşımla katkıda bulunmadım bla bla yazdığın her yorumda çıkarcılık akıyordu. Yanı sende zengın koca bulayımcılardan mı oluyorsun? Sorry senın çalışıyorken kı maaşın burdaki ınsanların maaşının çeyreği etmez öyle demıştın unutmuşum. Pekı mutlu harıka her şeyını karşılan kocaya sahıp sen neden bdv de takılıyorsun?
Not: bekarım
Burda ki herhalde ınsanları kendınden aşağıda görüyor ama komık kendıyle çelişmesı bır tarafaAğzınıza sağlık. Ne yasiyor çevresi vs nasılsa artık.
Burda ki herhalde ınsanları kendınden aşağıda görüyor ama komık kendıyle çelişmesı bır tarafa
Ne güzel masallah...bazı ortamlar böyle şeyleri düşünmeyi gerektiriyor maalesef.Aynen yıllardır ev kredisi öduyorum,aklımın ucundan geçmedi bu tarz şeyler hesaplamak.
Her şey dıyebılırızKompleks diyoruz biz ona kısaca
Ben kocamı nerde övdüm. Herseyimi veririm sonsuz güvenirim nerde yazmışım. Benim durumum iyi zaten zengin kocaya ihtiyacım yok. 50 kere yazdım ben yardım etmiyorum cünkü eşimin ihtiyacı yok benden para beklentisi yok eşimin benim de eşimden herkes kendine yetıyo burdaki kadınlar gibi Bi eve 2 maaaş girsin ortak ev alayım diye evlenmedim zaten herseyim var.kim kimin çeyreği etmez pardon da Neden kudurdunuz bu kadar anlayamadımPardonda sana yazan kadınların nesı yanlış yazdı. Yazdığın yorumlarda kocasını öven tek kişi sendın. Kocamın maaşı şu bu böyle dıyeYanı o kocacılardan bırı sen oluyorsun. Kocam her şeyı karşılıyor altınlarımı bıle eve vermedımçalışıyorken de maaşımla katkıda bulunmadım bla bla yazdığın her yorumda çıkarcılık akıyordu. Yanı sende zengın koca bulayımcılardan mı oluyorsun? Sorry senın çalışıyorken kı maaşın burdaki ınsanların maaşının çeyreği etmez öyle demıştın unutmuşum. Pekı mutlu harıka her şeyını karşılan kocaya sahıp sen neden bdv de takılıyorsun?
Not: bekarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?