Eşle sohbet edememe durumu :(

Siz 4 dil biliyorsunuz eşiniz şantiyede mi çalışıyor ? Kültürel farklılık yüzünden olabilir belki de.

Belki de hangi dilde konusacagini bilmiyordur:olamaz::KK48:

Santiyede sadece isciler calismiyor. Eşi muhendis, mimar olabilir.

Etrafimdan duydugum kadariyla santiye hayati olanlarda genel bir durum. Enistem, arkadaslarim. Asosyal degil issosyal oluyorlar :KK70:

• Beğen
Reactions: KV_
Belki de hangi dilde konusacagini bilmiyordur:olamaz::KK48:

Santiyede sadece isciler calismiyor. Eşi muhendis, mimar olabilir.

Etrafimdan duydugum kadariyla santiye hayati olanlarda genel bir durum. Enistem, arkadaslarim. Asosyal degil issosyal oluyorlar :KK70:
Yüksek pozisyonlarda daha rahat çalışma imkanı olur diye düşündüm açıkçası ama evet o da olabilir tabii.

Eğitim ve kültür farkından hiç şüphelenmemiştim..olabilir, ikimiz de lisans mezunuyuz aslında.. Ama benim kariyer çalışmalarım daha yoğun.. Mğhendia olarak görev yapıyor.dağ başı bi yerde, en doğuda terör bölgesinde olduğu için gidemiyor um maalesef..nır de iki çocukla oraları hiç bulamam..ben ona her ay bir şeyler gönderiyorum, ama o bana pek gönderemez .. İnternetten çiçek hediye olabilirdi, ama kendisinin düşünmesi lazım

Dediğimiz gibi yapmaya çalışıyorum,
Kaç yıllık evlisiniz
Kaç yıldır böyle uzakta çalışıyor
Ortak konuşacak şeyleriniz azalmış, fazla paylaşımınız olmadığı için olabilir, benim eşimde farklı şehirde, bende sizin gibi hissediyorum bazen , ama çocuklardan , okulları vs konu açmaya çalışıyorum, yoksa iş alanlarımız da çok farklı olduğu için konuşacak çok şey olmuyor, 6 ayda bir mi görüşüyorsunuz sadece, aralarda olduğu şehire gitseniz (2-3 günlük tatillerde 19 Mayıs vs gibi) merkezde biryerde buluşmak iyi olabilir, birlikte geçirdiğiniz zamanları ve ortak paylaşımlarınızı çoğaltmaya çalışın bence
Herşeyden konu açmaya çalışıyorum, ama hep geçiştiriliyorum.. Hiç bir şey sohbeti sarmıyor..buna da üzülüyorum..ortak konuşacak tonla şey çıkabilir, yemi tanıştığım bir insanla bir dünya konuşacak konu bulabilirim, ama eşim hoşsohbet birisi olmasına rağmen şöyle koyu bir sohbet edemiyoruz.. Bunu dile de getirdiğim oldu, farkındayım, düzeltixem diyor, bazen de bana göre sorun yok abartma diyor..

Canım ozaman konuyu hep sen aç hep sen konuş başka çaren yok çünkü erkekler konuşmayı pek sevmez..benimki de öyle yani sohbet etsek bi yere kadar gidiyor o da benim çabamla..bazen o bişeyler anlatıyor ama işten eve geldiğinde filan ya da yorgun oldugunda susup kalıyor ben konuşuyorum hatta bazen cevap alamıyorum kendi kendime konuşuyorum :) bazen dalıyor tv ye sen beni dinlemiyor musun diyorum:)
Not: sevgiliyken de nişanlıyken de telde en fazla 1saat sürmüştür sohbetlerimiz hani bazıları gibi sabaha kadar filan konuşmuyorduk

Dediğimiz gibi yapmaya çalışıyorum,

Herşeyden konu açmaya çalışıyorum, ama hep geçiştiriliyorum.. Hiç bir şey sohbeti sarmıyor..buna da üzülüyorum..ortak konuşacak tonla şey çıkabilir, yemi tanıştığım bir insanla bir dünya konuşacak konu bulabilirim, ama eşim hoşsohbet birisi olmasına rağmen şöyle koyu bir sohbet edemiyoruz.. Bunu dile de getirdiğim oldu, farkındayım, düzeltixem diyor, bazen de bana göre sorun yok abartma diyor..
Başka bir sıkıntı Yok dimi, sevgi azalması , uzaklaşma vs gibi. İnşallah sadece mesafe ve orda sıkılması yüzünden konuşmak istememesindendir

Back
X