- 5 Mayıs 2013
- 33.876
- 41.436
- 798
Telefona cevap vermedim sadece ama buna mecbur muyum
Boşanan tanıdıklarım çocukları için ayrı hat ve telefon almışlardı babaları arayınca çocuklar o telden konuşuyordu.Ben hiç gormeyecek demiyorum zaten ordan hala bana hakaretler ederken telefonu açıp cocugu gostermek istemiyorum dava surecinde hakki neyse gorecek zaten
Çok mantıklı gerçekten düşünebilirim bunu ileride tesekkurlerBoşanan tanıdıklarım çocukları için ayrı hat ve telefon almışlardı babaları arayınca çocuklar o telden konuşuyordu.
Çok geçmiş olsun kötü bir dönemden geçiyorsunuz, bence siz telefonu babaannenize verin görüntülü konuştuğunda telefonu o tutsun, polis eşliğinde geldiğinde hem sizin psikolojiniz hem de çocuğunuzun daha fazla bozulabilir. En azından eline malzeme vermeyin.Şuan babaannemin evindeyim babaannemde yaşlı ve tek yasiyo aklinca hala beni tehtid etme korkutma peşinde
Teşekkür ederim saolunÇok geçmiş olsun kötü bir dönemden geçiyorsunuz, bence siz telefonu babaannenize verin görüntülü konuştuğunda telefonu o tutsun, polis eşliğinde geldiğinde hem sizin psikolojiniz hem de çocuğunuzun daha fazla bozulabilir. En azından eline malzeme vermeyin.
Oyle evet ama simdi değil gerçekten son zamanlarda o kadar yiprandim kiSenin cocugun oldugu kadar onunda cocugu lutfen aranizdaki ne olursa olsun cocuklari kullanmayin yazik gunah onunda babasina ihtiyaci var
Dengesiz, pislik biri olmasa siz zaten bu durumda olmayacaktınız, düşünceli davranmasını ya da saygılı olmasını hiç beklemeyin. Arkadaşım çekişmeli boşanma sürecinde çocuğunu babasına göstermedi, polis gelip çocuğu anneden aldı babasına göstermek için. Oğlu da kendisi de olayı uzun bir süre atlatamadı hala anlattığında keşke bu şekilde davranmasaydım der. Şimdi baba yasal zamanında bile gelip oğlunu görmüyor, bir hırsla sırf kızdırmak için yaptığı bir hareketmiş siz de eşinizin lehine hareket etmeyin.Teşekkür ederim saolun
Ya aramalarinda mesajlar atip devam etmese aynı seylere belki yapardm.. ben doğum yapinca ne yüzle gelecek çocuğunu görmeye çok merak ediyorum
Iste bende bu duruma düşmek istemiyorum çünkü biliyorum amaci beni zor durumda birakmak yaDengesiz, pislik biri olmasa siz zaten bu durumda olmayacaktınız, düşünceli davranmasını ya da saygılı olmasını hiç beklemeyin. Arkadaşım çekişmeli boşanma sürecinde çocuğunu babasına göstermedi, polis gelip çocuğu anneden aldı babasına göstermek için. Oğlu da kendisi de olayı uzun bir süre atlatamadı hala anlattığında keşke bu şekilde davranmasaydım der. Şimdi baba yasal zamanında bile gelip oğlunu görmüyor, bir hırsla sırf kızdırmak için yaptığı bir hareketmiş siz de eşinizin lehine hareket etmeyin.
Dışarda da görebilir fark etmez ama telefona cevap vermek istemiyorumIste bende bu duruma düşmek istemiyorum çünkü biliyorum amaci beni zor durumda birakmak ya
Telefona cevap vermemek cocuk kaçırmak olur mu ki gelip görmek istese burda bnm.ailemin yaninda görebilir sonuçta
Ama sizi ölümle tehdit etmiş, yüz yüze olmanız daha kötü olmaz mı. Kaçırmaya girip girmediğini bilmiyorum sonuçta sizi evden kovmuş elinizde mesajları da var, bilen birileri cevap verir buna.Iste bende bu duruma düşmek istemiyorum çünkü biliyorum amaci beni zor durumda birakmak ya
Telefona cevap vermemek cocuk kaçırmak olur mu ki gelip görmek istese burda bnm.ailemin yaninda görebilir sonuçta
Ben söyle düşünüyorum olurda polisle gelirse beni sikayet edip gider durumu anlatirim mesajlari da gosteririm polislere anlatirim göstermeme gibi bi durum olmadigini sadcee bana boyle davrandigi icin telefonlara cevap vermediğimi zaten 1 aydir burdayim daha yeni aklina geliyo kizi iki gündür aramaya basladiAma sizi ölümle tehdit etmiş, yüz yüze olmanız daha kötü olmaz mı. Kaçırmaya girip girmediğini bilmiyorum sonuçta sizi evden kovmuş elinizde mesajları da var, bilen birileri cevap verir buna.
Ya siz nasıl insanlarsınız Anlamadim gerçekten ben gostermem süründurecem vs bişey demiyorum empati kurmak bu kadar mi zor yani gebeyim suan kızım iki yasinda evden kovdu küfürlerle hakaretlerle ( simdi siz hak etmissindir dersiniz ) ailemin baska sehirde oldugunu bile bile babam vefat etti annem yurt dışında diye kimsesizsin diye aşağılayarak kimse seni elimden alamaz diye öldürmekle tehtit ederek ben o adamin telefonlarına cevap vermek zorunda değilim kızını düşünüyorsa bu sekilde davranmamali evdeki o kavgalar bagirsilar yuzunden kizim bile yaklasmasina öpmesine izin vermedi ben evdeyken
Benim sorumun cok dışında cevaplar geldi yani yaşananlar bi yana sadece telefona cevap vermemek ne gibi sonuclar dogurur onu merak ettmBiz sizin hayatınızdaki ayrıntıları nerden bilebiliriz? Fal mı kapatalım acaba ne yaşadınız diye? Eksik konu açıp sonra burda millete carlamak da moda oldu.
Ikametkah falan fark edermi peki baska bi sehirde gidip basvurabilirim degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?