Eşle Vakit Geçirememek..

Suluportakal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
858
826
18
İyi günler Hanımlar.
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum daha önce çocukla alakalı konu açmıştım bunun yeterince verdiği stres var zaten birde bu aralar eşimle sürekli tartışıyorum çok mu bencillik ediyorum sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Eşim kendi işini yapıyor ticaret işi o yüzden bizim hiç bir iznimiz olmuyor malesef bende haliyle bunalıyorum eşimle hava almak istiyorum bişeyler yapmak istiyorum ben kendim gezerim ama insan eşiyle de bi dışarı çıkıp hava almak istiyor hep kendi biseyler de yaoinca bekar gibi hissediyor. Herkesi görüyorum eşini çoluğunu çocuğunu alıp bi yerlere gidiyorlar çok zoruma gidiyor eşim tam anlamıyla iş kolik gezmeyi sevmiyor evlendiğimizdr beri bi kere piknik yaptığımızı hatirlamiyorum burasi piknige musait bi yer bende haliyle bunaliyorum bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Sizlerin nasılsiniz bu konuda acaba eşlerinizle.

evde olunca hep uyur. ben bi ise girisince de inadina yapar gibi kalkar disari gidelim diye tutturur. gezmeyi sevmiyo para yok diye bahane ediyo bilemiyorum o yüzden. paramiz olunca gorucem. zaten bu aralar haftada iki üç gün sehir dışında oluyo. bi haftayi bulabiliyo bu sehir dışı olayi. gelince de izni pek olmuyo normal ise gidiyo.

esiniz yaninda eleman calistiriyo mu peki

benim eşimde kendi işini yapıyor özellikle yazın hic vakti olmaz ama her fırsatta bi plan yapar gezeriz.☺️ Bence eşinle konusup bi plan yapın ayarlasın o gunu sizin için 🙃

benim babamin da dukkani vardi,
o dukkan bir bayramlarin ilk gunleri kapali olurdu o kadar,
annem alismisti ama.
Annem babama yardima da gderdi, severdi orada takilmayi.

Esanflik farkli bir meslek, gercekten cok zor.
Yine de esinizle konusmayi eneyin, onlem alabiliyorsa alsin.

evde olunca hep uyur. ben bi ise girisince de inadina yapar gibi kalkar disari gidelim diye tutturur. gezmeyi sevmiyo para yok diye bahane ediyo bilemiyorum o yüzden. paramiz olunca gorucem. zaten bu aralar haftada iki üç gün sehir dışında oluyo. bi haftayi bulabiliyo bu sehir dışı olayi. gelince de izni pek olmuyo normal ise gidiyo.

esiniz yaninda eleman calistiriyo mu peki
Çalıştırıyor ama elemana emanet edilecek bir iş deil kardeşi de var bekar ama kendide sevmediği için bahaneler üretiyor sanırım buda beni bunaltıyor. O kadar küçük yerde yaşıyoruz ki mesela hava suan o kadar güzel ki dışarı çıkıp çıkabileceği hiç bir yer yok kitap okuyabilecegim bi yer yok dışarı çıksan insanlar suratına bön bön bakıyor

Benim esim de yogun calisiyor ve eve geldiginde yorgun oluyor. Biz de oyle surekli biyerlere gitmiyoruz. Nadiren bi avm ye gitmisligimiz var bir de iki gunluk bi tatil yapmistik. 6 aylik evliyiz ve en buyuk etkinligimiz aksam tv izlemek😀😀

Şöyle işimiz ticaret olduğu için büyük bir iş sorumluluk gerektiren istese bir gününü ayırabilir bana ama sevmediği için birazda işine gelmiyor

sizi mi sevmiyor?
yani iş bahane. isteyen insan yanına adam alır bir gün çalışmaz. bir gün çalışmayınca kimse batmaz.

Sen güzel duygusal bir konuşma yap eşinle.
Onu sevdiğini, onunla zaman geçirmek istediğini anlat.
Sırnaşarak dene bu sefer kavgasız gürültüsüz olsun. İnşallah düzelir.

benim eşimde kendi işini yapıyor özellikle yazın hic vakti olmaz ama her fırsatta bi plan yapar gezeriz.☺️ Bence eşinle konusup bi plan yapın ayarlasın o gunu sizin için 🙃
Malesef fırsatı olduğunda da benim zorlamamla oluyor yani ömür boyu dokunmasalar eşimi yaşadığı düzenden asla çıkmaz

Çalıştırıyor ama elemana emanet edilecek bir iş deil kardeşi de var bekar ama kendide sevmediği için bahaneler üretiyor sanırım buda beni bunaltıyor. O kadar küçük yerde yaşıyoruz ki mesela hava suan o kadar güzel ki dışarı çıkıp çıkabileceği hiç bir yer yok kitap okuyabilecegim bi yer yok dışarı çıksan insanlar suratına bön bön bakıyor

bunu başka bi amaçla sordum ben aslında. arada sirada bi kahve icmeye öğle yemeği yemeye güzel gidebilirsiniz eşinizin yanına. yarim saat bi saat birakabilir isi sanirim.

piknik istiyosaniz cok piknik gibi olmasa da iki sandviç birer cay meyve suyu falan yer oturur dönersiniz. esnaf kendi isini yapan tuccar vs genelde 7/24 isle uğraşır. yapacak bisey yok o konuda.

ikiniz de bunalmadan orta yolu ufak ufak bulmaya çalışın bence. ama tartismadan tatlı tatlı yapın bunu. cay bahcesi kafe falan varsa bi ogleden sonra yarım saat beraber oturup kalkabilirsiniz.

İlk zamanlar denge kurma da zorlansa da şimdi tatil gününüzü ikimize ayırıyor. O gün canımız ne isterse onu yaparız ya çarşıya gideriz ya büyük gezmelik pazarlar varsa oraya, yürüyüş yaparız, pikniğe gideriz, dağ bayır gezeriz, alışveriş merkezine gideriz kısaca bir şeyler buluruz.

İlk zamanlar denge kurma da zorlansa da şimdi tatil gününüzü ikimize ayırıyor. O gün canımız ne isterse onu yaparız ya çarşıya gideriz ya büyük gezmelik pazarlar varsa oraya, yürüyüş yaparız, pikniğe gideriz, dağ bayır gezeriz, alışveriş merkezine gideriz kısaca bir şeyler buluruz.
Tam da bunu istiyorum hani böyle maddiyat gerektirecek bişeyde istemiyorum :(

Back
X