Eşle Vakit Geçirememek..

Benimde eşimin
İyi günler Hanımlar.
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum daha önce çocukla alakalı konu açmıştım bunun yeterince verdiği stres var zaten birde bu aralar eşimle sürekli tartışıyorum çok mu bencillik ediyorum sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Eşim kendi işini yapıyor ticaret işi o yüzden bizim hiç bir iznimiz olmuyor malesef bende haliyle bunalıyorum eşimle hava almak istiyorum bişeyler yapmak istiyorum ben kendim gezerim ama insan eşiyle de bi dışarı çıkıp hava almak istiyor hep kendi biseyler de yaoinca bekar gibi hissediyor. Herkesi görüyorum eşini çoluğunu çocuğunu alıp bi yerlere gidiyorlar çok zoruma gidiyor eşim tam anlamıyla iş kolik gezmeyi sevmiyor evlendiğimizdr beri bi kere piknik yaptığımızı hatirlamiyorum burasi piknige musait bi yer bende haliyle bunaliyorum bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Sizlerin nasılsiniz bu konuda acaba eşlerinizle.
Eve kaçta geliyor esin?

Sanki benim eşimi tarif etmişsin.Ticaret isi ve gezmeyi sevmemesi,aşırı işkolik olması hepsi ayni
Yalniz degilsin yani.Bende çok mücadele verdim.5 buçuk senelik evliyiz.Allaha şükür bi düzen tutturduk.Her pazar gününü işle dolduruyordu.Simdi ayda 2 pazar ya da hafta içi 2 günü bize ayırıyor.Yani genelde 10-15 gunde bir geziyoruz.Hava güzelse piknik,yayla gezmesi,şehrimizdeki gezilecek açık alanları geziyoruz.Kisin avm,yemek,Sinema vs organize ediyoruz.Çok zor oldu bu düzeni oturtmak.Kavgalar da oldu çoğu zaman.Ama şimdi beraber konuşarak halledebiliyoruz.O yine kendiliğinden birşey yapmıyor.Ben organize ediyorum o götürüyor bizi.Zamanla sizinde bir düzen oturur inşallah.
İnşallah zorlamadan kavga etmeden çok istiyorum bunun olmasını çünkü çok yoruldum :(

Back
X