- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Yeniigeliin
-
Sohbet etmek gülmek bi çay içmek güzel yerler görmek eğlenmekten kastım bu bzizim gibi ay canım sıkıldın mı hadi gel motorla aynı sokakları on kere dolanalım değil
Uğraş bulsam gene uğraşın yeri farklı eşle vakit geçirmek ayrı değilim canım ablam her türlü ağlayarak bağırarak sakince her türlü konuştuk ben seni çıkarcağım zaman çıkarmıyom mu diyo tamam sağolsun arada bi götürüyo biyerlere ama şuan baksan kaçç hafta oldu çıkmayalı bi geçen pazara gittik dolandık bende zaten pazarı sevmem ama ses etmedim hava almaya baktım. Ayyy ne yesem yetmiyor şuan herşeyi yiyesim on kere sigara içesim varYeniigeliin canım bence kendine bi uğraşı bul canım böyle sinir hastası olursun
evliliğin ilk zamanları yeni ev yeni semt alışmaya çalışıyosun
haklısın gezmek istemekte eşinle güzelce konusup nelere kırıldığını anlatabilirsin
benim ki ibi bağırma çağırmadan anlıyosa bağrarak anlat
he bu arada biz hafta sonu genelde evdeyiz son 1 yıldır bi pazarım var onda da evimle ilgilenmek yada dinlenmek istyorum
bazende havayı güneşli gördümmü bi hava alasım geliyor ama ya para olmuyor ya benimkinde heves
Adam benim çalıştığını söylüyor ama gel gör geçen bi dışarda yiyelim dedim dışarda yemeye alışcaz şimdi parada çok yok dedi tamam yoktur anladım yemeyelim ama sen bana demedin mi çay içeriz en azından diye adam kozak yoluna daha gelmeden eve döndü geri geçen yazmıştım bi konuya kavga ettik diye burdan çıktı o kavga işte neymiş erkek gibi hep peşindemi olcakmışım hep gezcekmiymişim evinde otur işini yapmış s.ktiğim
Allah seni motorla dolasmakmi benim yegenler motorla gezmeyi seviyolar onuda kardesim gezdiriyor sen cocukmusun mesela biz alisveris merkezlerini gezeriz yemek yeriz bir yerde cay iceriz olmadi sehri turlariz bunlar yani..simdi bebegimiz var hava guzel oldukca adres belli parklar..Sohbet etmek gülmek bi çay içmek güzel yerler görmek eğlenmekten kastım bu bzizim gibi ay canım sıkıldın mı hadi gel motorla aynı sokakları on kere dolanalım değil
Fabrikada çalışıyor 2 hafta gece 2 hafta gündüz gidiyor fabkiradan ayrıyetten pimapen falan işi yapıyor çok çağıran oluyorEşin ne iş yapıyor ki böyle sürekli git gel yapıyor?
Senin acilen ya çalışman ya da kendine bir meşgaleler bulman lazım. Belli adamın sana hayrı yok olmayacak da. Bu şekilde sürekli onu beklersen depresyona girersin.
Ayrıca sakın sırf bu yüzden çocuk falan yapma.
evde hapsoldum ya işe giriyorum ya da beni gezdiriyosun deÇok isterim ama asla izin vermez ne ailem ne kocam ne kocamın ailesi anca iş dedikleri bağ bahçe çapalamak olur onuda ben istemem kocamda izin vermem öyle yerde çalışmana diyor zaten
Motoru severim ama değişik yerlere gidildiğinde yoksa tur atak dönek zamanlarım geçti yani yemiyorumAllah seni motorla dolasmakmi benim yegenler motorla gezmeyi seviyolar onuda kardesim gezdiriyor sen cocukmusun mesela biz alisveris merkezlerini gezeriz yemek yeriz bir yerde cay iceriz olmadi sehri turlariz bunlar yani..simdi bebegimiz var hava guzel oldukca adres belli parklar..
Annemle ablamla git diyor güne gidiyordum annemlerin bi gün gitmedim yok zaten gitmeyi seviyormuşum güne bile gitmezmişim hep onla uğraşıyormuşum ya sadece bi kere gitmedi diğer gelinler bi gelse bi gelmiyorevde hapsoldum ya işe giriyorum ya da beni gezdiriyosun de
kv günü de çok eğlenceli geçer ya. sen benim isteklerime önem vermiyorsun sanırım sen beni sevmiyorsun deAnnemle ablamla git diyor güne gidiyordum annemlerin bi gün gitmedim yok zaten gitmeyi seviyormuşum güne bile gitmezmişim hep onla uğraşıyormuşum ya sadece bi kere gitmedi diğer gelinler bi gelse bi gelmiyor
Çok isterim ama asla izin vermez ne ailem ne kocam ne kocamın ailesi anca iş dedikleri bağ bahçe çapalamak olur onuda ben istemem kocamda izin vermem öyle yerde çalışmana diyor zaten
Uğraş bulsam gene uğraşın yeri farklı eşle vakit geçirmek ayrı değilim canım ablam her türlü ağlayarak bağırarak sakince her türlü konuştuk ben seni çıkarcağım zaman çıkarmıyom mu diyo tamam sağolsun arada bi götürüyo biyerlere ama şuan baksan kaçç hafta oldu çıkmayalı bi geçen pazara gittik dolandık bende zaten pazarı sevmem ama ses etmedim hava almaya baktım. Ayyy ne yesem yetmiyor şuan herşeyi yiyesim on kere sigara içesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?