- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ortada bir dert yok zaten. Bu üyemiz canı sıkıldıkça hayatında hiç olmayan şeyler hakkında gelip gelip burda konu açıyor. O kadar utangaç ki habire başka erkeklerden hoşlanıyor filan. Geliyor kıyafet sayısıyla hava atıyor...Derdinizi tam anlamadım
Arkadaşın hayatında hiç olumlu birşey yok herhalde.Bir insan neden mutemadiyenuzgun diye isim alır onu anlamadım. Bayılırız melankoliye.
ahahahhaha çok güldüm yaa cidden mii:))))) iyi yakalamissiniz :)Ortada bir dert yok zaten. Bu üyemiz canı sıkıldıkça hayatında hiç olmayan şeyler hakkında gelip gelip burda konu açıyor. O kadar utangaç ki habire başka erkeklerden hoşlanıyor filan. Geliyor kıyafet sayısıyla hava atıyor...
Yaşadığı kafayı anlamak mümkün değil...
Hehe :) ya hep konu açıp sonra da cevap vermemezlik yapmasa aklımda kalmazdıahahahhaha çok güldüm yaa cidden mii:))))) iyi yakalamissiniz :)
eşimden 5 ay buyugum
mutluyuz
yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum
benim şu an psikolojim bozuldu onceki konularindan 1 Ocakta açtığı konu var. sevgilisiyle nasıl küfürler var aman allahimmmm bi de ağlayan sevgilim diye fotosunu atmis ahahahhahaa bu mutemadiyenuzgun kaale alinacak gibi değilmişHehe :) ya hep konu açıp sonra da cevap vermemezlik yapmasa aklımda kalmazdıbir de konuları değişik ya ne diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?