- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
ayyy bende tutup cevap yazdım cıddı cıddıbenim şu an psikolojim bozuldu onceki konularindan 1 Ocakta açtığı konu var. sevgilisiyle nasıl küfürler var aman allahimmmm bi de ağlayan sevgilim diye fotosunu atmis ahahahhahaa bu mutemadiyenuzgun kaale alinacak gibi değilmiş
arada dikkatli arkadaslar var da Allah'tan uyariyorlar bizi :)ayyy bende tutup cevap yazdım cıddı cıddı
bende dıyorum bu kullanıcı bı yerden tanıdık ...
Hemen bakıyorum merak ettimbenim şu an psikolojim bozuldu onceki konularindan 1 Ocakta açtığı konu var. sevgilisiyle nasıl küfürler var aman allahimmmm bi de ağlayan sevgilim diye fotosunu atmis ahahahhahaa bu mutemadiyenuzgun kaale alinacak gibi değilmiş
7. ve 8. sayfada whatsapp ss 'ları :))Hemen bakıyorum merak ettim
Etiketlesene konuyu bulamadim 1 ocakta açılmış konu yok7. ve 8. sayfada whatsapp ss 'ları :))
Ortada bir dert yok zaten. Bu üyemiz canı sıkıldıkça hayatında hiç olmayan şeyler hakkında gelip gelip burda konu açıyor. O kadar utangaç ki habire başka erkeklerden hoşlanıyor filan. Geliyor kıyafet sayısıyla hava atıyor...
Yaşadığı kafayı anlamak mümkün değil...
Hehe söylemiştin galiba ama olsun bir daha söyleeeHelen senin herkesin geçmiş konularını en ince detayına kadar hatırlamana bayıldığımı söylemiş miydim?Sayende eski konularına bakmama gerek kalmıyor.
Hehe söylemiştin galiba ama olsun bir daha söyleeeişe yarıyor olmama çok sevindim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/intikamimi-aldim.978272/page-7Etiketlesene konuyu bulamadim 1 ocakta açılmış konu yok
ahahaahhaahahha yaaa siz de cok tatlısınız her seyine ciddi ciddi yaziyorsunuz demekgecekirpik ben o konuyu okuyunca bi de yorum yazmisim" ne desem bilemedim" diye. Ama devami na bakmadim. Şimdi gördüm sesli güldüm vallahi ahahahahah
Ben resimde gozyasi falan goremedim
Evet işte bu konuları senaryo yani gerçekten başına gelse gene neyse açsın banane derdim de işte diyemiyorum ve hep aynı içerikli konuları görmekten gerçekten sıkıldımAy dayanamadım baktım yine. Konu sahibinin 66 konusu var ve hepsi de benzer içerikli. Bunların sonucunda ne elde ediyor bilmiyorum, ya ilişki senaryosu ya da şöyle böyle olsa ne yaparsınız içerikli konular. Bunlar sadece konularından bazıları. :/
eşler arası yaş farkı
hayat arkadaşımla nasıl karşılaşırım
eski birlikteliklerinizi esinize sevgilinize soyluyor musunuz
bu flört işleri nasıl oluyor arkadaşlar
ayni anda on kisiyi sevmiyorum
universite okurken evlenmek yardimm lutfeennnn
hoslandigim cocuga abi diyorum
kırtasiyeciden hoşlandım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?