eşler arası yaş farkı

Bu nedir yahu gülmekten öldüm

Adam büyük g.t cevap ver yazmış

Konu sahibesi o... çocuğu olarak kaydetmiş?!
gözüm kanadı görünce zaten :)
ama bu hanım kızımız filozof..
derin konularla meşgul, toplumsal sorunlar falan eşler arası yaş farkı meselaaaaaa :)ahahahaha

gözüm kanadı görünce zaten :)
ama bu hanım kızımız filozof..
derin konularla meşgul, toplumsal sorunlar falan eşler arası yaş farkı meselaaaaaa :)ahahahaha

Öldüm bittim gülmekten
Bu ne yahuuu
Bu nasıl bir konu?!!!?? Adam büyük g.t cevap ver yazmış sonra şunu bil ki seviyorum yazmış???!

Bekarım ama bir fikrim var müsaadenizle. En fazla limitim 4 yaş ya da 5 olabilir diyorum kendime. Kuşak olarak farklı biriyle yapamam bence ben. Yani 10 yaş bana göre maksimum sınır mesela. 10 yıl benden ileride giden adam fikri hoş gelmiyor.

Öldüm bittim gülmekten
Bu ne yahuuu
Bu nasıl bir konu?!!!?? Adam büyük g.t cevap ver yazmış sonra şunu bil ki seviyorum yazmış???!

Başka bir konusunda 2. sınıf psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğrencisiyim diyor umarım gerçek değildir. O g.t diyen sevgilisi de avukatmış inanmak dahi istemiyorum, 2. sınıf lise öğrencisi gibiler daha çok.

Ahahaha abi diyorum olayına kahkaha attım nedense bence bunlar test illuminati içimize sızdı falan deyip gerilim de yapayım sjsjfk

Hayır hayalindeki kişilerin mesleğini yazmış psikolojik danışmanlık okusa psikolojik desteğe ihtiyaç duyan birisi gibi konu mu açar?

Kızlar bir salak ben miyim ya ne güzel cevap vermiştim ne bileyim böyle olduğunu ayol kendimi köylü gibi hissediyorum deyip double atack yapıyorum ban yicem sanırım

Kanka çifte vuruş yaparsın banı 87654 günlüğüne yersin aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…