- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
gözüm kanadı görünce zaten :)Bu nedir yahu gülmekten öldüm
Adam büyük g.t cevap ver yazmış
Konu sahibesi o... çocuğu olarak kaydetmiş?!
Ne bilim sizin sayenizde tanimis oldum uyeyi ona göre yorum yazarım artik:))))ahah
ahahaahhaahahha yaaa siz de cok tatlısınız her seyine ciddi ciddi yaziyorsunuz demek
kahkaha attim yorumunuza
gözüm kanadı görünce zaten :)
ama bu hanım kızımız filozof..
derin konularla meşgul, toplumsal sorunlar falan eşler arası yaş farkı meselaaaaaa :)ahahahaha
ben de helenra sayesinde :) zincirleme oldu istemdışı :) yetkili mercimiz helenraymış ondan kaçmazmışNe bilim sizin sayenizde tanimis oldum uyeyi ona göre yorum yazarım artik:))))
ayni konuda 8. sayfada ağlayan sevgiliyi gordun mu aahahhahahahaÖldüm bittim gülmekten
Bu ne yahuuu
Bu nasıl bir konu?!!!?? Adam büyük g.t cevap ver yazmış sonra şunu bil ki seviyorum yazmış???!
Aynen kendisi üzerinde bir tez çalışması bile yapmak istiyorumben de helenra sayesinde :) zincirleme oldu istemdışı :) yetkili mercimiz helenraymış ondan kaçmazmış
ayni konuda 8. sayfada ağlayan sevgiliyi gordun mu aahahhahahaha
Ahahaahha yeminle hala okuyup gülüyorum bi de bizim kk hatunlari bi komikben de helenra sayesinde :) zincirleme oldu istemdışı :) yetkili mercimiz helenraymış ondan kaçmazmış
Keşke bir de büyük g.tü için konu açsaymış yakışırdı :)Gördüm
Yok ben hala büyük g.tteyim açıkçası bu nasıl bir ifadekim sevdiği kıza böyle seslenir bu ne
Öldüm bittim gülmekten
Bu ne yahuuu
Bu nasıl bir konu?!!!?? Adam büyük g.t cevap ver yazmış sonra şunu bil ki seviyorum yazmış???!
Ahahaahha yeminle hala okuyup gülüyorum bi de bizim kk hatunlari bi komik
Keşke bir de büyük g.tü için konu açsaymış yakışırdı :)
çünkü ergenlik kötü birisiGördüm
Yok ben hala büyük g.tteyim açıkçası bu nasıl bir ifadekim sevdiği kıza böyle seslenir bu ne
Ahahaha abi diyorum olayına kahkaha attım nedenseAy dayanamadım baktım yine. Konu sahibinin 66 konusu var ve hepsi de benzer içerikli. Bunların sonucunda ne elde ediyor bilmiyorum, ya ilişki senaryosu ya da şöyle böyle olsa ne yaparsınız içerikli konular. Bunlar sadece konularından bazıları. :/
eşler arası yaş farkı
hayat arkadaşımla nasıl karşılaşırım
eski birlikteliklerinizi esinize sevgilinize soyluyor musunuz
bu flört işleri nasıl oluyor arkadaşlar
ayni anda on kisiyi sevmiyorum
universite okurken evlenmek yardimm lutfeennnn
hoslandigim cocuga abi diyorum
kırtasiyeciden hoşlandım sanırım
Gülmekten agladim resmenBu nedir yahu gülmekten öldüm
Adam büyük g.t cevap ver yazmış
Konu sahibesi o... çocuğu olarak kaydetmiş?!
Hayır hayalindeki kişilerin mesleğini yazmış psikolojik danışmanlık okusa psikolojik desteğe ihtiyaç duyan birisi gibi konu mu açar?Başka bir konusunda 2. sınıf psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğrencisiyim diyor umarım gerçek değildir. O g.t diyen sevgilisi de avukatmış inanmak dahi istemiyorum, 2. sınıf lise öğrencisi gibiler daha çok.
Hayır hayalindeki kişilerin mesleğini yazmış psikolojik danışmanlık okusa psikolojik desteğe ihtiyaç duyan birisi gibi konu mu açar?
Ahahaha abi diyorum olayına kahkaha attım nedensebence bunlar test illuminati içimize sızdı falan deyip gerilim de yapayım sjsjfk
Kızlar bir salak ben miyim ya ne güzel cevap vermiştim ne bileyim böyle olduğunu ayolkendimi köylü gibi hissediyorum deyip double atack yapıyorum ban yicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?