Eşler arasında ilişki

İnsaAllah ama bu durum beni üzüyor Sanki bendn saklar gibi sürekli birşeyler yapmaya çalıştım ama yetersiz oldum demekko yol kat edemedim bu konuda 7 yıllık evliyim

7 yillik evlisin ve eşin ile sohbet edemiyorsun. Eşin konuşmuyor. Yani kisacasi asil hayat paylaşilmiyor. Öylecene yuvarlanilip gidiyor.

Görücü usülümü evlendiniz?
 
Öncelikle ipi eline almak tabiri bence hiç hoş değil.
Bence zarif olmak, tatlı dilli olmak, kendini rahat ve güzel ifade etmek.. en önemlisi saygı.
Mesela yakınlarımdan görüyorum, eşine sinirleniyor öyle bir bağırıyor ki. Haklı ama öyle haksız duruma düşüyor ki kendini. O ses tonu beni öldürüyor mesela. Bir şeye kırıldığında insan, en fazla susmalı bir süre. Küslüğü de uzatmadan gidip sımsıkı sarılabilmeli gurur yapmadan. İki kişinin de özel alanları olmalı, ki muhabbet artsın. Yıllar geçse bile güzel sözcüklerle hitap etmeli, abartmadan:) Sakin olmalı, neşeli olmalı, çok alıngan olunmamalı, şakalaşabilmeli, yaş ne olursa olsun eğlenebilmeli iki kişi.. Bazen saate bakmadan hadi gel çıkıyoruz denmeli mesela, dondurma yemeye:) İşe gitmeden evvel cebine minik bir not koymalı mesela arada sırada. Taze tutmak lazım hisleri, yoksa çabuk köreliyor. Tabi karşı tarafta çaba göstermeli, tek taraflı pek ilerlemiyor bu işler.
 
Merhaba hanımlar sizden fikir öneri deneyim istiyorum eşimle bazı sorunlar yaşadık atlattık ama ben ona karşı birşeyler yapmak istiyorum daha doğrusu hani bazı kadınlar vardır ipi elindedir kocasını kendine bağlar o şekilde bir kadın olmak istiyorum aramızda vardır muhakkak özellikle o bayanalrdan fikir istiyorum
Yapı marketlerden ip bulabilirsiniz.
İstediğiniz boy ve uzunlukta alın, bağlayın kocanızı
 
Valla ben o kadinlardanmiyim bilmem ama esimin her dedigine tamam derim o ikna olur kendi dediginin kabul olduguna aradan biraz zaman gecer 3 4 saat mesela iste hayatim soylede olsaydi dahami iyi olurdu yinede senbilirsin tabi ama soyle yapsak sonucu bu olur senin dedigin gbi yapsak boyle olur ama tabiki karar senin sen nedrsen oyle yapalm flan derm o bi dusunur sonra bnm soylediklerimi kendi fikriyms gbi kabul eder
Bu taktiğe katılıyorum bende çoğu zaman öyle yapıyorum :bicak::halay:
 
Öyle baglayayim deyince bağlanır mi ki bilemedim. Uğraşmaya değer mi ya da kiyafet ve bir ilgi kayması msjinizi gördüğüm için söylüyorum tabiki siz değer diye düşünüyorsanız gerçekten onu kiskandircak kiyafetlerden baslayabilirsiniz belki😀
 
Peki değeri korumak veya artırmak için öneririz varmı
Ulaşılmaz ve gizemli olacaksın. Kocacım kocacım diye peşine koşmayacaksın. Fazla fedakarlık yapmayacaksın. Fedakar olunca bunu vazifemiz şeklinde görüp daha fazlasını bekliyorlar, olaki fedakarlık yapamadın senden kötü kadın yok dünyada.

Maalesef çok fedakarlık yaparak ben iplerimi vermişim. 🤣🤣🤣🤣 şimdi geri almaya çalışıyorum.
 
Bu bağlama işi sadece kadın tarafından yapılan bir atraksiyon mu? Erkeklerin kadını kendine bağlamasına gerek yok mu? Kadın kısmısı zaten erkek cinsine bağlı olarak mı anasının karnından doğuyor, gibi bir takım sorularım var. Bence bu kadar kasmamak, olmayacak şeyi zorla oldurmaya çalışmamak lazım. Zaten doğal halinizle, tavrınızla, sizi olduğunuz gibi sevmeyecek, yanınızda kalmak için can atmayacak adam, sizin taktiklerinizle kalacaksa, kıymeti var mı? Yok.
 
Back
X