Eşler aynı anda mı yatağa girmeli, uyumalı?

Kalbim-ali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
2
0
1
35
Merak ediyorum çok erken uyumamanıza rağmen eşiniz hep sizden sonra yatağa girse, uyusa rahatsız olur muydunuz? Üzülür müydünüz hep tek başınıza uyumanıza?Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim.

hi
Merak ediyorum çok erken uyumamanıza rağmen eşiniz hep sizden sonra yatağa girse, uyusa rahatsız olur muydunuz? Üzülür müydünüz hep tek başınıza uyumanıza?Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim.
hic farketmez ben rahatim uykuna duskunumdur kalksin erkenden yatsin
.

Bebek yokken bunu onemsiyorduk simdi kim ne zaman firsat buluyorsa o zaman uyuyor :D

Benim için önemli ben takıyorum bunu kafama. Benim erken uykum geliyor daha çabuk yoruluyorum yatağa gitmemek için inat ediyorum bu defa de kanepede uyuyakalıyorum sonra beni uyandırıyor beraber gidiyoruz yatağa ama bunu da sevmiyorum. Eşim o kadar önemsemiyor ama ben çok sinir oluyorum. Aynı anda yatmayacaksak niye evlendik.

:)

birlikte uyumak çok da sorun değil, sonuçta eninde sonunda geleceği yer sizin yanınız.

:)

birlikte uyumak çok da sorun değil, sonuçta eninde sonunda geleceği yer sizin yanınız.

Önce ben yatarım tavuk gibi erkenden:)o da sonra gelir geldiğini de belli eder sağolsun:):)

Hiç sorun değil bence sabah birlikte uyanıyor musun ona bak sen ;)

Back
X