Eşler ayrı şehir de yaşayan var mı sizce olur mu

Ben en az 30 kişi tanıyorum böyle eşim asker genelde ev hanımının olduğu ilde kuruluyo adam bulduğu her boşlukta geliyo. Benim anlamadığım madem issizsinjz neden ayrı sehirdesinjz
Şuan eşimin yanındayım. Ayrı değiliz. İşe girersem ayrılacağım.

Fazla olması icin Nepal e mi gitmesi lazim. 8 saat de çok değilse nedir Allasen.?
Gidiş gelis 16 saat. Buyuk ihtimal surekli olmaz 2 haftada bir belki.. göze alinmali zaten birlikteykenki gibi olmaz. Uzaktan davulun sesi hoş gelir mecbur olunca bi nebze katlanilir da herkes uzak mesafe iliskisini kaldiramaz. Ucaklarin en ucuzu 350 tl. Gidiş gelis her hafta nerden baksan 700 filan olur birde askerle evlenen vs hazirlikli bu durumlara. Askerde bilincinde bunun. Ama adamin meslek hayati normalse bakis acisi ayni olmaz.

atanmış olsaydınız gidin derdim ama özel sektör için eşinizden ayrı kalmak pek akıllıca olmaz. bulunduğunuz şehirde iş bulamaz mısınız? kendi alanınız dışında işlerde de çalışabilirsiniz

Canim esim denizciydi arada sevgi varsa oluyor 6 ayda bir gorusuyorduk birde 3 sene boyl3 devam etti birikim yaptik sonra esim birakti hayirlisi olsun hakkinizda

Ayni hayati paylaşmak ayni ebde yaşamak demek değildir tamam ama böyle de evlilik cok eksik. Paylaşım yok denecek kadar azalır. Eşinin dibi en sağlıklısi maddi anlamda cook sıkıntı çıkmayacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…