Eşler ayrı şehir de yaşayan var mı sizce olur mu

Sakim diyorum pişman olursunuz gittiginize ozel sektörde kurumsal firmada calisiyordum esim is nedeniyle baska sehre tasindi evi taşıdık yani 1.5 saat uzakliktaydi her hafta sonu eve geliyordum ben ailemin evinde kalidim 4.5 ay o kadar zorlandimki anlatamam.insan evini düzenini bile ozluyor.sonra istifa edip evime geldim 1.5 senedir issizim esimde simdi isten cikarildi kaldik ikimizde issiz.buluruz is insalalh inam simdi bile daha huzurluyum.bilmiyorim ben yapamadim.

Kisiye gore degisir bu durum. Yapabileceginize inaniyorsaniz yapin. Sogukluk yanyanayken de olabilir. Benim sahsi fikrim bu olaya sicak bakmadim hicbirzaman.. Esiniz de sorun etmiyorsa gidebilirsiniz.

Reactions: H M
Sevgili gbi olursunuz bence cok iyi ama cocuk yapma gelene kadar

Bunalımınız evliliğinize de yansımış demek ki eşiniz de epey gönüllü gibi görünüyor gönülüm istemiyor dese de..

Sahsen yapmazdım sanırım. Cünkü iş bulunur, para bulunur ama eşimizle olan zamanları bulamayız. Sabahları onun yanında uyanmasam günüm eksik başlar zaten benim tanıdığım ve esi iki ülke arasında bunu denedi. Sonunda onlarda pes etti ve kadın cocuklarla döndü. İyi düşünün iyi tartın. 8 saat az değil

8 saat mesafe çok fazla. Bu durumda haftada 1 bile görüşemezsiniz. Bence kendi şehrinizde ya da yakın bir yerde iş bulmaya çalışın. Bir süre sonra aile hayatınızı etkileyeceğinden eminim.

Valla esde baya rahata alisiyo evde bi sorumlulugu olmadigi icin bekar gibi oluyo.bide benimkinin bekar arkadasi vardi glip bizde kaliyodu bazen .benim sinirlerim tavan tabi.hic sevmedigim seyler.evt memurluk iicn katlanilir ama ozel sektör icin degmez.yinede siz bilirsiniz yapabilirim diyosaniz deneyin en azindan ama zor gelicek eminim.

Şuanlık zorlandığınız bir durum var mı peki
Benim için sıkıntı yok cocuklar bakıcı da biri okula başladı okul cok yakın. İş yerim çok yakın. Tek sıkıntım eşim orda cok yalnız cocuklar hasret. Ben atandım. Eşim hayatın ne getireceği belli olmaz kimsenin kapısına gitme sonra diyerek arkamda durdu çok sağolsun. Ömür geçiyor. 2 buçuk yılda geçer. Dönüp bu günlere uzaktan bakacağım günlerde gelir.
Mesafe illaki sorun.

Atanmanız güzel olmuş. Tebrik ederim

Eşinizin davranışı ve düşüncesi mükemmel. Allah kavuştursun sizi, inşallah çabucak geçer gider.

Memur olduysam atandıysam evet giderdim. Hele çocuk yoksa daha rahat, güzel bir iş sahibi olmak çok önemli.
Ama özel sektör içinse ve maddi olarak çok zor durumda değilsem kendi ilimde iş bulmaya çalışırdım.

Özel sektör ya da Kamu kesinlikle yapabileceğim birşey değil benim fıtratım da yok. Eşi yalnız bırakmayı geçin üniversiteyi bile şehir dışında okumak istemedim ben ailemden ayrı kalamayacağım için. Ne yapmalıyım derseniz cevap veremem siz olsanız ne yaparsınız derseniz bu konuyu açacak kadar bile değerlendirmezdim

Reactions: H M
Ben en az 30 kişi tanıyorum böyle eşim asker genelde ev hanımının olduğu ilde kuruluyo adam bulduğu her boşlukta geliyo. Benim anlamadığım madem issizsinjz neden ayrı sehirdesinjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…