- Konu Sahibi Hayalkfls35
-
Bunalımınız evliliğinize de yansımış demek ki eşiniz de epey gönüllü gibi görünüyor gönülüm istemiyor dese de..Pişman olma sonrasında git bir gör dene dedi. Gönlüm istemiyor gitmeni evde de nasıl bunalımda olduğunu görüyorum dedi. Parasal anlamda sıkıntı da değiliz de kariyer anlamında üni mezunuyum bölümle ilgili de iş buldum. O yüzden.
Merhaba arkadaslar iş nedeniyle şehir değiştireceğim eşim 2 yıla tayinle gelebilecek bulunduğum şehirde 3 yıla yakındır işsizim cok da sıkıldım. Ayrı kalmak da nasıl olacak bilmiyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Benim için sıkıntı yok cocuklar bakıcı da biri okula başladı okul cok yakın. İş yerim çok yakın. Tek sıkıntım eşim orda cok yalnız cocuklar hasret. Ben atandım. Eşim hayatın ne getireceği belli olmaz kimsenin kapısına gitme sonra diyerek arkamda durdu çok sağolsun. Ömür geçiyor. 2 buçuk yılda geçer. Dönüp bu günlere uzaktan bakacağım günlerde gelir.Şuanlık zorlandığınız bir durum var mı peki
Cok tesekkur ediyorum duygulandırdın beni.takdir ediyorum sizin gibi güçlü kadınları.
hem de çocukla bu topa girmek büyük başarı
yolunuz bahtınız açık olsun
Atanmanız güzel olmuş. Tebrik ederimBenim için sıkıntı yok cocuklar bakıcı da biri okula başladı okul cok yakın. İş yerim çok yakın. Tek sıkıntım eşim orda cok yalnız cocuklar hasret. Ben atandım. Eşim hayatın ne getireceği belli olmaz kimsenin kapısına gitme sonra diyerek arkamda durdu çok sağolsun. Ömür geçiyor. 2 buçuk yılda geçer. Dönüp bu günlere uzaktan bakacağım günlerde gelir.
Mesafe illaki sorun.
Benim için sıkıntı yok cocuklar bakıcı da biri okula başladı okul cok yakın. İş yerim çok yakın. Tek sıkıntım eşim orda cok yalnız cocuklar hasret. Ben atandım. Eşim hayatın ne getireceği belli olmaz kimsenin kapısına gitme sonra diyerek arkamda durdu çok sağolsun. Ömür geçiyor. 2 buçuk yılda geçer. Dönüp bu günlere uzaktan bakacağım günlerde gelir.
Mesafe illaki sorun.
Merhaba arkadaslar iş nedeniyle şehir değiştireceğim eşim 2 yıla tayinle gelebilecek bulunduğum şehirde 3 yıla yakındır işsizim cok da sıkıldım. Ayrı kalmak da nasıl olacak bilmiyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
8 saat
1 saat ucaklaEn kısa sürede kaç saatte gidiliyor peki? Yani uçakla.
Cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için.Eşinizin davranışı ve düşüncesi mükemmel. Allah kavuştursun sizi, inşallah çabucak geçer gider.
1 saat ucakla
Bende öyle düşünüyorumSiz çalışmaya başlayacaksınız. Ek gelir olacak. Her hafta sonu eşinizin yanına gitseniz olmaz mı? Bazen otobüsle, bazen uçakla gidersiniz. Biletleri önceden alınca ucuza gelir.
Ben en az 30 kişi tanıyorum böyle eşim asker genelde ev hanımının olduğu ilde kuruluyo adam bulduğu her boşlukta geliyo. Benim anlamadığım madem issizsinjz neden ayrı sehirdesinjzMerhaba arkadaslar iş nedeniyle şehir değiştireceğim eşim 2 yıla tayinle gelebilecek bulunduğum şehirde 3 yıla yakındır işsizim cok da sıkıldım. Ayrı kalmak da nasıl olacak bilmiyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?