- Konu Sahibi Hayalkfls35
-
Ben de pek sevmedigim bir yerde 7 sene kaldim ilk baslarda siz gibi benimsemedim. Ama sonra alıştım bitti gecti. Elzem degilse bozmayin duzeninizi. Sizin de gonlunuze gore olur inşaallahEvde durmaya da tahammülüm kalmadı artık şehir olarak da cok benimseyemedim burayı.
İnsan her duruma alışıyor işte mecbur olunca. İnşallah hepimizinBen de pek sevmedigim bir yerde 7 sene kaldim ilk baslarda siz gibi benimsemedim. Ama sonra alıştım bitti gecti. Elzem degilse bozmayin duzeninizi. Sizin de gonlunuze gore olur inşaallah
Zor
Ben ailemin yanında kalacağım burası küçük şehir olduğundan hiç bi imkan yok iş anlamında ailem büyük şehirde. Sizinki iyiymiş.
İşsizken cok mutsuzum bu durum da illaki eşime yansıyor. 3 yıldır hep evde olmak her gün birbirinin aynısı olması çileye dönmüştü artık. Kabullenemedim evde olmayı hiç. Ailemin yaşadığı şehir zaten doğup büyüdüğüm yer İstanbulHiç anlamıyorum araya soğukluk girer mantığını.Hafta sonları görüşürsünüz 2 sene çokta abartıldığı gibi uzun değilki.Üstelik ailenizin olduğu şehirmiş sıkılmayacksınızda.Eşleri kaptan/tır şöförü/yurt dışında çalışan herhangi bir meslek sahibi olanlar ne yapsın.Sanki her eşi uzakta olan kocasından/karısından ayrılıyor gibi konuşuluyor burda.Üstelik onların durumu ömür boyu.İçinize sindiyse iş maaşıda güzelse gidin deneyin.
Ben sizin yerinizde olsaydım mutlaka denerdim.2 sene çabuk geçer üstelik bunun izni var resmi tatili var bayramı var seyranı var.içinizi karartmayın lütfen.bulduğunuz işte çok iyi diyorsanız evdeki sıkıldığınız ortamı hiç aramazsınız.yolunuz bahtınız açık olsun inşallahİşsizken cok mutsuzum bu durum da illaki eşime yansıyor. 3 yıldır hep evde olmak her gün birbirinin aynısı olması çileye dönmüştü artık. Kabullenemedim evde olmayı hiç. Ailemin yaşadığı şehir zaten doğup büyüdüğüm yer İstanbul
Teşekkür ederimm. İş görünüşte cok iyi. İşin içine girmeden anlaşılmaz yinede ukte kalcagına içimde bende deneyeceğim.Ben sizin yerinizde olsaydım mutlaka denerdim.2 sene çabuk geçer üstelik bunun izni var resmi tatili var bayramı var seyranı var.içinizi karartmayın lütfen.bulduğunuz işte çok iyi diyorsanız evdeki sıkıldığınız ortamı hiç aramazsınız.yolunuz bahtınız açık olsun inşallah
Şuan da da yaşım az değil 28 oldum Teşekkürler cesur fikriniz içinbence mutlaka deneyin 2 sene çok uzun bir zaman değil.
araya soğukluk girer evlilik tehlikeye düşer durumlarına inanmıyorum
düşeceği varsa yan yanayken de düşer, ama ayaklarınızın üzerinde durmanız daha önemli
sırf eşinizden ayrı kalmamak için işi reddersiniz, yarın bir gün allah korusun evlilikte sorun olur dünyanın bin bir türlü hali var yaş ilerlemiş olur artık hiç imkanı da olmaz.
bence kadın herşeyden önce ayaklarının üzerinde duracak.
keşke imkan olsa aynı şehirde bulsaydınız ama 3 senedir çıkmamış daha fazla beklemenin mantığı yok.
İş şartların iyiyse gidilebilir. 2haftada bir görüşürsünüz. İzin olur rapor olur. Hallolur. Ev hayatında hiç mutlu değildim ben. Çürüyo gibiydim. Hayırlısı artık umuyorum ki kolay atlatılır.İşsizken cok mutsuzum bu durum da illaki eşime yansıyor. 3 yıldır hep evde olmak her gün birbirinin aynısı olması çileye dönmüştü artık. Kabullenemedim evde olmayı hiç. Ailemin yaşadığı şehir zaten doğup büyüdüğüm yer İstanbul
Bende aynı duygulara sahibim alınganlığım arttı. Köreldim. Enerjim diplerde olmaya başladıİş şartların iyiyse gidilebilir. 2haftada bir görüşürsünüz. İzin olur rapor olur. Hallolur. Ev hayatında hiç mutlu değildim ben. Çürüyo gibiydim. Hayırlısı artık umuyorum ki kolay atlatılır.
7
Bende aynı duygulara sahibim alınganlığım arttı. Köreldim. Enerjim diplerde olmaya başladı
Şuanlık zorlandığınız bir durum var mı pekiİş şartların iyiyse gidilebilir. 2haftada bir görüşürsünüz. İzin olur rapor olur. Hallolur. Ev hayatında hiç mutlu değildim ben. Çürüyo gibiydim. Hayırlısı artık umuyorum ki kolay atlatılır.
8 saat mesafedeyim eşimden. 10 gun oldu başlıyalı. 2.5 yıl ayrıyız. Çocuklar bende eşim 2 haftada 1 gelicek yanımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?