Eşlerimize oynadığımız masum oyunlar

masal perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
405
4
96
İstanbul
Eşinizin size ilgilisin azaldığı anlarda ya da ilgi beklediğiniz anlarda oynadığınız küçük oyunları paylaşalımm mı?Mesela ben eşime kızdığım zaman telefonu kapatırım...delikafadulden

ben biraz surat asarım eşim noldu diye sorunca yok bişey derim o ısrar edince sen niye bana ilgisiz davranıyosun derim:1rolleyes: aslında böyle yapmam çok saçma

kızdığımda hiç konuşmam güzelce kokularımı sürer onun en sevdiği gecelikleri giyer sırtımı döner uyurum

masum oyunlar deyince benimde aklıma başka şey gelmişti...
neysem...
ben oyun oynamıyorum artık...direk gidip söylüyorum sana kızdım diye...
benim eşim tepki kaldırabilecek bir adam değil...
yeni evliydik ya da evlenmek üzereydik tam hatırlamıyorum...
bir şeye kızdım bıraktım elini git dedim gelmiyeceğim seninle..baktım gidiyor...
deli mi ne dedim, nereye gidiyorsun diye peşinden gittim bu sefer...
ee git, gelmiyeceğim seninle dedin ya dedi...
canım ben onu öylesine dedim dedim...ben anlamam dedi...
kuzu kuzu tuttum elini sonra..
gitme dedim, hiç bir yere gitme...

:roflol::roflol:aynı benimkide öyle blöf yapmaya gelmiyo
oynadığım oyunlarla artis olurdum ama adam yemiyo napalım oyun moyun yok neyse o bizde

benimde öyle kızlar hiç oyuna gelmez böyle durumlarda çok katıdır.. bilmiyorum birgün gerçekten geçerli bi sebepten küssek nasıl barışırız. bir akşam bişey oldu aramızda biraz kırıldım saat daha 19.30 falan ben yatıyorum dedim başkada hiç birşey demedim gittim yattım bekliyorum gelicek diye ooooo nerde gelmedi... sonra uyumuşum adamın haberi bile yok alındığımdan , yada işine gelmiyo... halbüki asla öyle ayrı ayrı vakitlerde yatmayız hep aynı anda yatarız.. gıcık işte ne olcak.... yani o gün anladımki oyun falan naz falan sökmüyo bizimkine...

oyun falan yok herşey açık bende,bizde...
okadar açıkki bu aralar seslerin volümleri çok açık :çok üzgünüm:

kızlar bende hemen surat asarım birde erkenden yatarım eşim anlar tv kapatır hemen gelir yata sorar bende söylüyorum ilgisizsin bana diye işte başlıyo öpmeye falan amma ben öyle hemen taviz vermem:1no2: onu baya bir uğraştırırım ne yapayım çok hoşuma gidiyo böyle yapmaklülülülülülü

benimki yemez kızlar ben tavır yapmaya kalksam sen ilgilenmiyorsun sen yapmıyorsun der anında kendine çevirir müthiş zekidir altından girip üstünden çıkar kendisi naz yapar yaptırmaz yani küssekte yanıma gelmez hatalıysa msjla özür diler bu yani benimkide böle

konuşmam...
yanında oturuyorsam giderim baska koltuga ... (annemlerin yanındada buna benzer bişey yapmıştım , kudurmstu resmen :roflol: napayım okadar gıcık etmesın benı hıh)

hizmeti tam yaparım (onune yemek koymak,utusu vs.. ) , ama konusmam bu daha uygun oldu sanırım..

hatta der bana bagır cagır , zehrını kus,içini dök ama lutfen boyle susma der..
ama ben yinede susarım.. hiç bişey demem...

bende susarım..önce biraz söylenirim..fazlada küs durmam..hemen barışırım..üç günlük dünya ..mutluluğu yakalamak için bazı şeyleri görmezden gelmek lazım....en güzeli bu bence ...

O gün bana ilgisi azsa ve ben ilgi bekliyorsam gider yanıbaşına sokulurum kedi gibi.Başlarım sırnaşmaya:1hug::1hug:
Oyun filan oynayamam,direk olarak harekete geçerim,
beklesen gelmesini çok beklersin,
surat asıp otursan adamcağız nerden anlasın neye bozulduğunu,
Erkekler bizden farklı vesselam direk anlatmak gerek başka türlü anlamazlar kiyerimseniben

bence de pek anlamıyolar neye bozuldugumuzu eskıden cok fazla trıp yapardım sımdı bıraz daha ılımlıyım hemen gıderım sırnasırım o da dayanamaz tabii .. mesela kavga ettiğimizde azcık numara da yaparım az degılım yanı bende panık atak var o tutyo gıbı hemen gelır yanıma arayı duzeltırız :roflol:

ben eğer kızdıysam trip yaparım konuşmam kötü tartışmışsak saatlerce ağlarım eğer bişi unuttuysa bişi yapmadıysa istediğim bişeyi unuttuysa laf sokarım gerçi laf sokmam direk sölerim ama o bunu laf sokmak olarak algılar ima etmem eni açık konuşurum
ama ilgi istiyorsam da sarılırım beni seev diye şımarıklık yaparım oda saçlarımı okşar oooh huzur iştee

Susarim... Ne oldu der? Dudaklarimi büzerim sonra yerim seni ne oldu der:) Bende Beni Artik sevmiyormusn derim cocuk gibi oda bu sefer sinilenir ne sacmaliyorsun der ... MayNah adam yaw birde o sinirleniyo rhahahah

Ama herhangi bir sorun oldugunda hoslanmadigim bir haraketinde, sözünde, beni kirdiginda vs hemen söylerim tabiki kimsenin hissetmiyecegi bir sekilde yada etrafimizda cok insan varsa bir msj cekerim ....

bu konuda en çok ben mağdurum
ben ilgiden okşanmaktan öpücüklerden çok hoşlanırım eşim tam tersi
yanına sokulsam dur film izliyorum falan der
beni çıldırtır yani oyun falan bizede sökmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…