hala mi kavga ediyorsunuz ?okadar cok okudum ki burda esim sinirliyken agzina geleni sayar sover . ama normalde cok iyidir sadece sinirlenince boyledir diye ..... belki kendimizi avutuyoruz boyle belki eslerimiz sinirlenince gercekleri soyluyor . bilmiyorum ama bu durum beni cok yaraliyor . siz nasil emin oluyorsunuz sadece sinirle dediginesonra o yumusayinca hersey gecmis mi oluyor ... konusulmuyor cozulmuyor hep bi sinir hep bi tartisma . 7. ayimiz . bosanmanin esiginden donduk . nasil asilcak nasil gecicek bu donem. gecicek mi gecmiycek mi bilmiyorum. seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum .... bunaldim boguldum daraldim .
Benim eşim öfkelendiğinde konuşur konuşur ama hep kendini eksik görür, benim hatam diye üstlenir sonra ben hiç konuşmam gelir sarılır. En azılı kavgamızda bile bu böyle olmuştur. Ben de 7 aylık evliyim. Öfkeli iken söylenenlere pek takılmam fakat eşim bana hakaret etmez. Hakaret etse takılırım.okadar cok okudum ki burda esim sinirliyken agzina geleni sayar sover . ama normalde cok iyidir sadece sinirlenince boyledir diye ..... belki kendimizi avutuyoruz boyle belki eslerimiz sinirlenince gercekleri soyluyor . bilmiyorum ama bu durum beni cok yaraliyor . siz nasil emin oluyorsunuz sadece sinirle dediginesonra o yumusayinca hersey gecmis mi oluyor ... konusulmuyor cozulmuyor hep bi sinir hep bi tartisma . 7. ayimiz . bosanmanin esiginden donduk . nasil asilcak nasil gecicek bu donem. gecicek mi gecmiycek mi bilmiyorum. seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum .... bunaldim boguldum daraldim .
Canim elbette herkes tartisiyor, kavga ediyor, ama kavga esnasinda yasananlar herkesde farkli. Kimisi sadece agiz dalasi, kimisi siddete kadar vardirabiliyor olayi. Ayni sorunlar yuzunden surekli kavga edip, hala o sorunu cozemiyorsaniz, iliskiniz sikintidadir. Bende insanlarin sinirliyken hakkindaki gercek dusuncelerini soyledigini dusunuyorum. Yani sinirden soylenen seyler, aslinda kisinin gercek dusuncesi. Bu yuzden bu gercekler kaldirabileceginiz turden seylerse, umut vardir. Fakat kaldiramayacaginiz turdense, bir turlu aklinizdan cikmiyorsa, ben o evliligin gelecegini iyi gormem.okadar cok okudum ki burda esim sinirliyken agzina geleni sayar sover . ama normalde cok iyidir sadece sinirlenince boyledir diye ..... belki kendimizi avutuyoruz boyle belki eslerimiz sinirlenince gercekleri soyluyor . bilmiyorum ama bu durum beni cok yaraliyor . siz nasil emin oluyorsunuz sadece sinirle dediginesonra o yumusayinca hersey gecmis mi oluyor ... konusulmuyor cozulmuyor hep bi sinir hep bi tartisma . 7. ayimiz . bosanmanin esiginden donduk . nasil asilcak nasil gecicek bu donem. gecicek mi gecmiycek mi bilmiyorum. seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum .... bunaldim boguldum daraldim .
Cok kötü susmalari ya bende size hak veriyorum :)Ne cok varmis ya sinirlenince susan es
Benim esim de sinirlenince susar, ergen bebeler gibi yataga atar kendini yorgani da kafasina kadar ceker.
Ee ben de sinirliyim tartismak istiyorum daha cok sinirlenirim agZima geleni sayarim bu sefer de hakliyken haksiz duruma duserim.
okadar cok okudum ki burda esim sinirliyken agzina geleni sayar sover . ama normalde cok iyidir sadece sinirlenince boyledir diye ..... belki kendimizi avutuyoruz boyle belki eslerimiz sinirlenince gercekleri soyluyor . bilmiyorum ama bu durum beni cok yaraliyor . siz nasil emin oluyorsunuz sadece sinirle dediginesonra o yumusayinca hersey gecmis mi oluyor ... konusulmuyor cozulmuyor hep bi sinir hep bi tartisma . 7. ayimiz . bosanmanin esiginden donduk . nasil asilcak nasil gecicek bu donem. gecicek mi gecmiycek mi bilmiyorum. seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum .... bunaldim boguldum daraldim .
sana hakaret etmesi kırması hoşunamı gider ne güzel düşünmüş işte. kırmamak için susmak inan bana gerçek sevginin göstergesidir.Benim eşim bağırmaz.. yokmuşum gibi davranır. Okadar acı ki.. barışınca da "kırmamak için görmezden geliyorum seni" diyor ..halbuki bundan büyük ceza olmaz .. yinede herife aşığım bu da benim psikopatlığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?