eslerimizin sinirliyken davranislari :(

insan kendini kavgada baskı altında hisseder. insan kendini baskı altında hissedince de karşıdakinin canınını en çok yakçak şeyi söyler. bu söylediği ya doğrudur ya da yalan .... böyle bişi olunca bende üzülüyom zaten biz kadınlar bizi mutlu etçek bişi olmadıkça hep mutsuzuz.....

Öyle güzel bir ailem varki . Zaten onlar bukadar arkamda diyedde sinir oluyor . Mesleğim var . Suan beni calistirtmiyor . Zihniyeti çok farklı . Akrabamiz olan çocuğu olan kocaman bi büyük abi dediğim adam aradı beni beni çok sever herseyimizde yanımızda olan biridir ailemin benim . Kızım nasılsın diye aradı nikahima gelmişti görmüştü biliyor. Dün onun aramasına bile pis pis laflar etti . Nekadar genissiniz diyor ben milletin karısını arıyor muyum diyo. Kendi kuzenimi bile aramıyorum evli diye diyor. Garip bi insan . Çok zorlanıyorum . Ailem ayrıl diyor. Sabretmeye çalışıyorum ama boşa sanki ....

Benim eşim olcak insan diyor ki beni sinirlendirme , sinirlenince ne dededigimi bilmiyorum . Üzülüyorum . Ama artık inanmıyorum . Bir değil iki değil . Anlaşılması mümkün olmayann bi insan

mesleğiniz var ,aileniz arkanızda kendinizi niye bu kadar yıpratıyorsunuz ki karşınızdaki kişi sizin için düzelmeye çabalamıyorken.anladığım kadarıyla aranızda uçurum var kültür farkı .

mesleğiniz var ,aileniz arkanızda kendinizi niye bu kadar yıpratıyorsunuz ki karşınızdaki kişi sizin için düzelmeye çabalamıyorken.anladığım kadarıyla aranızda uçurum var kültür farkı .
Hemde cooooook . Maddi manevi yetiştirilme tarzı ... Herşey herşey bambaşka . Sadece 1 yılı doldurmaya çalışıyorum ha oturdu ha oturcak evlilgim derken . Boşa bekliyorum sanırım .

Bence nasıl başlarsa öyle devam eder, istisnai durumlar mutlaka vardır. Eşim sinirliyken susar sakinleşince konuşur

Benimkide ya tamamen susar yada böyle mırıl mırıl kendi kendine söyleniyormuş gibi bişeyler söylenir. Ben de en çok bu mırıl mırıl söylenmeye deli olurum

ilk aylar oluyormus oyle seyler..boşanmanın eşiğinden nasıl dondunuz yani sırf sınır harbınden dolayı mı?

benım esım sınırlendıgındekı tavrı açlıkla ilişkili.acıkınca dinazora donuyor herıf.tanıyamıyorum yani.. bu durumda asla ses cıkarmam..bı ateşken biri su olmadı mı o evlılık bitiyor bi yerde... ama onun dısında çok cazgır degılım ben ..durduk yere bagırmam..bagırırsam da susmak zorunda..1 kere vazoyu duvara atmıstım.o gunden berı sınırlendıgımde susuyor 15 20 dk sonra gelıp sarılıyor...aynı sekılde bende...ve asla kavga ettgınızde bunu yataga tasımayın...benımde delırdıgım coook nokta oldu...ama yatak ayırmak cok baska.buz kesıyor ıkı tarafı

Yok aile sorunları vardı . Hala var . Benle birşey paylasmz annesine gider . Annesine kardeşine olan düşkünlüğü tamam bende düşkünüm ama onu yok saymıyorum . O ailesiyle benim aramdaki dengeyi kuraamadi . Hem bunlar vardı hep farklı şeyler . Sonunda çektim gittim . Sonra barostirdilar ama bosaymis . Zerre anlaşamıyoruz . Keşke bizde kavga edince sınırı geçse 15dakka sonra . Dün okadar pis laflar etti bana yattık aynı yatağa o bi ucunda ben bi ucunda , aradan vakit geçti eline dokundum sinirle çekti elini . Sabah klktiginda bile sınırı geçmemişti . Bilmiyorum aslinda bitmisiz boşa duruyorum bu evde

şu kırmızılı yerı gordukten sonra boşa ugrasıyosun evet dıyorum...hem sana hakaret edıyor hem de senın yapman gereken trıbı o yapıyor.aıleye her yasadıgını yumurtluyor.

en ıyısı ayrı kalmak o halde.belkı ozler duzelır dıcem ama...umut yok galıba

Yok umut yok çok kotuyum . Onu çözemiyorum . Ona ulasamiyorum . Konuşamıyorum . Suan işkence gibi evlilgim . Bitti bitticek .... Suan en doğru yol boşanmak gibi gözüküyor. Bekliyorum sadece .

Yok umut yok çok kotuyum . Onu çözemiyorum . Ona ulasamiyorum . Konuşamıyorum . Suan işkence gibi evlilgim . Bitti bitticek .... Suan en doğru yol boşanmak gibi gözüküyor. Bekliyorum sadece .

onun çabalaması var mı?kaçan kovalanır yapmayı denedın mı?oof erkekler bıseyı kafada bıtırmeden once baska seylerı garantıye alıyor.bunu da es gecme sakın cnm

benim eşim sessiz kalır.ben söylendikçe "seni görmüyor,duymuyorum" mantığını kullanır.beni daha çok deli eder sinir eder.ben cazgır oluyorum sonra..

onun çabalaması var mı?kaçan kovalanır yapmayı denedın mı?oof erkekler bıseyı kafada bıtırmeden once baska seylerı garantıye alıyor.bunu da es gecme sakın cnm
Ne demek istedin anlamadım :/ baska bi kadın mi yani

Benim eşim çok sinirlenmez sininlenince de sakin konuşur yani küfürünü falan duymadım öyle ya bilemicem bazı erkekler senin eşin gibi çevremde de çok var.

Ne demek istedin anlamadım :/ baska bi kadın mi yani

erkekler boyle saldırıya düşman gıbı tavra burununce altından 3.kadın cıkıyor..burda da cok sahıt oldum buna..umarım oyle bsy yoktur allah korusun..ama hıc didikledin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…