- 3 Ocak 2015
- 42
- 26
- 18
- 54
Öyle güzel bir ailem varki . Zaten onlar bukadar arkamda diyedde sinir oluyor . Mesleğim var . Suan beni calistirtmiyor . Zihniyeti çok farklı . Akrabamiz olan çocuğu olan kocaman bi büyük abi dediğim adam aradı beni beni çok sever herseyimizde yanımızda olan biridir ailemin benim . Kızım nasılsın diye aradı nikahima gelmişti görmüştü biliyor. Dün onun aramasına bile pis pis laflar etti . Nekadar genissiniz diyorçıkış yollarını deneyin psikola gitmeyi kabul ederse gidin ikinizide davranışlarınız konusunda yönlendirsin.içinde bulunduğun durumda illa boşan diyemem ama senin arkanda duran bir ailen ve sendede çalışacak yürek varsa olmuyorsa ayrıl.bir daha bu yılların geri gelmez.ezile ezile senide kişiliksiz yapar sindirir en sonunda senin ruh sağlığın beden sağlığın bozulur kendine bile hayrın olmaz.istemiyorsa düzelmek senin yapacak bir şeyin yok kendini düşünmekten başka bence.
Benim eşim olcak insan diyor ki beni sinirlendirme , sinirlenince ne dededigimi bilmiyorum . Üzülüyorum . Ama artık inanmıyorum . Bir değil iki değil . Anlaşılması mümkün olmayann bi insaninsan kendini kavgada baskı altında hisseder. insan kendini baskı altında hissedince de karşıdakinin canınını en çok yakçak şeyi söyler. bu söylediği ya doğrudur ya da yalan .... böyle bişi olunca bende üzülüyom zaten biz kadınlar bizi mutlu etçek bişi olmadıkça hep mutsuzuz.....
mesleğiniz var ,aileniz arkanızda kendinizi niye bu kadar yıpratıyorsunuz ki karşınızdaki kişi sizin için düzelmeye çabalamıyorken.anladığım kadarıyla aranızda uçurum var kültür farkı .Öyle güzel bir ailem varki . Zaten onlar bukadar arkamda diyedde sinir oluyor . Mesleğim var . Suan beni calistirtmiyor . Zihniyeti çok farklı . Akrabamiz olan çocuğu olan kocaman bi büyük abi dediğim adam aradı beni beni çok sever herseyimizde yanımızda olan biridir ailemin benim . Kızım nasılsın diye aradı nikahima gelmişti görmüştü biliyor. Dün onun aramasına bile pis pis laflar etti . Nekadar genissiniz diyorben milletin karısını arıyor muyum diyo. Kendi kuzenimi bile aramıyorum evli diye diyor. Garip bi insan . Çok zorlanıyorum . Ailem ayrıl diyor. Sabretmeye çalışıyorum ama boşa sanki ....
Hemde cooooook . Maddi manevi yetiştirilme tarzı ... Herşey herşey bambaşka . Sadece 1 yılı doldurmaya çalışıyorum ha oturdu ha oturcak evlilgim derken . Boşa bekliyorum sanırım .mesleğiniz var ,aileniz arkanızda kendinizi niye bu kadar yıpratıyorsunuz ki karşınızdaki kişi sizin için düzelmeye çabalamıyorken.anladığım kadarıyla aranızda uçurum var kültür farkı .
okadar cok okudum ki burda esim sinirliyken agzina geleni sayar sover . ama normalde cok iyidir sadece sinirlenince boyledir diye ..... belki kendimizi avutuyoruz boyle belki eslerimiz sinirlenince gercekleri soyluyor . bilmiyorum ama bu durum beni cok yaraliyor . siz nasil emin oluyorsunuz sadece sinirle dediginesonra o yumusayinca hersey gecmis mi oluyor ... konusulmuyor cozulmuyor hep bi sinir hep bi tartisma . 7. ayimiz . bosanmanin esiginden donduk . nasil asilcak nasil gecicek bu donem. gecicek mi gecmiycek mi bilmiyorum. seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum .... bunaldim boguldum daraldim .
Yok aile sorunları vardı . Hala var . Benle birşey paylasmz annesine gider . Annesine kardeşine olan düşkünlüğü tamam bende düşkünüm ama onu yok saymıyorum . O ailesiyle benim aramdaki dengeyi kuraamadi . Hem bunlar vardı hep farklı şeyler . Sonunda çektim gittim . Sonra barostirdilar ama bosaymis . Zerre anlaşamıyoruz . Keşke bizde kavga edince sınırı geçse 15dakka sonra . Dün okadar pis laflar etti bana yattık aynı yatağa o bi ucunda ben bi ucunda , aradan vakit geçti eline dokundum sinirle çekti elini . Sabah klktiginda bile sınırı geçmemişti . Bilmiyorum aslinda bitmisiz boşa duruyorum bu evdeilk aylar oluyormus oyle seyler..boşanmanın eşiğinden nasıl dondunuz yani sırf sınır harbınden dolayı mı?
benım esım sınırlendıgındekı tavrı açlıkla ilişkili.acıkınca dinazora donuyor herıf.tanıyamıyorum yani.. bu durumda asla ses cıkarmam..bı ateşken biri su olmadı mı o evlılık bitiyor bi yerde... ama onun dısında çok cazgır degılım ben ..durduk yere bagırmam..bagırırsam da susmak zorunda..1 kere vazoyu duvara atmıstım.o gunden berı sınırlendıgımde susuyor 15 20 dk sonra gelıp sarılıyor...aynı sekılde bende...ve asla kavga ettgınızde bunu yataga tasımayın...benımde delırdıgım coook nokta oldu...ama yatak ayırmak cok baska.buz kesıyor ıkı tarafı
Yok aile sorunları vardı . Hala var . Benle birşey paylasmz annesine gider . Annesine kardeşine olan düşkünlüğü tamam bende düşkünüm ama onu yok saymıyorum . O ailesiyle benim aramdaki dengeyi kuraamadi . Hem bunlar vardı hep farklı şeyler . Sonunda çektim gittim . Sonra barostirdilar ama bosaymis . Zerre anlaşamıyoruz . Keşke bizde kavga edince sınırı geçse 15dakka sonra . Dün okadar pis laflar etti bana yattık aynı yatağa o bi ucunda ben bi ucunda , aradan vakit geçti eline dokundum sinirle çekti elini . Sabah klktiginda bile sınırı geçmemişti . Bilmiyorum aslinda bitmisiz boşa duruyorum bu evde
Yok umut yokşu kırmızılı yerı gordukten sonra boşa ugrasıyosun evet dıyorum...hem sana hakaret edıyor hem de senın yapman gereken trıbı o yapıyor.aıleye her yasadıgını yumurtluyor.
en ıyısı ayrı kalmak o halde.belkı ozler duzelır dıcem ama...umut yok galıba
Yok umut yokçok kotuyum . Onu çözemiyorum . Ona ulasamiyorum . Konuşamıyorum . Suan işkence gibi evlilgim . Bitti bitticek .... Suan en doğru yol boşanmak gibi gözüküyor. Bekliyorum sadece .
esinden bir halt olmaz senin.
Bosa gitsin, basla calismaya.
Ne guzel cocugun da yok.
Kendine yeni bir hayat kur.
Ne demek istedin anlamadım :/ baska bi kadın mi yanionun çabalaması var mı?kaçan kovalanır yapmayı denedın mı?oof erkekler bıseyı kafada bıtırmeden once baska seylerı garantıye alıyor.bunu da es gecme sakın cnm
Ne demek istedin anlamadım :/ baska bi kadın mi yani
Ne demek istedin anlamadım :/ baska bi kadın mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?